donderdag 17 juli 2014

Opgemaakt | april - juni 2014


Het is alweer eventjes geleden dat ik nog een opgemaakt filmpje heb opgenomen en het laatste opgemaakt artikel dateert ook al van maart dus tijd om nog eens te laten zien welke lege verpakkingen hier nu rondslingeren. Het is een heleboel maar ik weet ook dat er een aantal dingen waarschijnlijk gewoon weggegooid zijn. 
Liefs
Veronique

5 opmerkingen:

 1. Amaai zeg, ik vind 't veel :-) Ik ben altijd verbaasd als ik zie wat een mens zoal opmaakt in een relatief korte periode.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoop leuke producten. Ik moet je zeker niet meer vertellen dat ik een grote fan ben van Lady Speed Stick?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zag ik daarstraks in je LA haul :P ik breng zelf ook altijd een voorraadje mee voor mezelf vanuit Polen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heb je veel producten en fijne producten opgemaakt! ik gooi tussendoor ook wel eens wat weg!

  BeantwoordenVerwijderen