donderdag 3 juli 2014

Mels Cosmetics oogschaduw palette


Als je weet waar je in Polen moet zoeken, kun je echte cheap ass make-up vinden. Voor bovenstaand palette heb ik nog geen €2 betaald. Het nadeel is wel dat er vaak geen testers zijn en het een beetje Russische roulette is wat het pigment betreft. Als je geluk hebt, is het doenbaar tot geweldig, als je pech hebt, is het crap. Ondanks het feit dat het voor de meesten van jullie erg moeilijk is om aan dit palette te geraken, wou ik er toch over schrijven, just in case je het ooit eens tegenkomt.Hier zie je de bovenste twee rijtjes kleuren. De bovenste vier: wit, oranje, lichtgroen en donkergroen. Deze bevatten alle vier duidelijk glitters.
De onderste vier zijn alle vier blauwtinten. Hiervan zijn drie erg schimmery en ik ben er nog niet helemaal over uit welke finish de pastelblauwe heeft. Erg mooi pigment! Zeker voor nog geen twee euro!Ook hier weer: ik heb niet te klagen over het pigment. De onderste twee rijen zijn meer paars/roze en bevatten ook meer matte/satin kleuren. Hier ben ik wel blij om want als een kleur en fel en erg glanzend is, kan het nogal snel too much zijn. De paarse tinten. Vooral op de meest rechtse ben ik verliefd. Zo'n kleur zocht ik al eeuwen. Ook hier is het pigment erg goed! Ik had niet verwacht dat ik deze rij zo mooi zou vinden. Ik weet niet of ik het daadwerkelijk ga gebruiken als oogschaduw maar deze kleuren zouden zo mooi zijn als blushes. 


Wil je een nadeel weten van dit palette? De oogschaduw is superzacht en hierdoor krijg je uiteraard wel wat fall out als je niet oppast. Zelf heb ik hier mee leren leven en heb ik zo m'n trucjes om dat daarna weg te krijgen. 

De kleuren in dit palette zijn geen kleuren die ik elke dag zou gebruiken maar je weet maar nooit wanneer het van pas kan komen en als de kwaliteit dan nog zo goed is en de prijs zo laag, dan is Veronique gelukkig! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes om te zien, jammer van een fall out als je niet oppast :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een unieke kleuren, die zie je niet vaak! Fijn om eens mee te experimenteren lijkt me. x

    BeantwoordenVerwijderen