maandag 28 juli 2014

Life through my eyes | juli #4


Helloooooo. De maand juli is ook weer bijna gedaan, voor de meeste Belgische schoolgaande jeugd betekent dit dat hun vakantie bijna halverwege is. Hogeschool en universiteit hebben 't net iets beter, wij kunnen namelijk nog genieten tot half of eind september (toch als je geen herexamens hebt). M'n afgelopen week is voorbij gevlogen. Ik heb weer wat leuke dingen gedaan maar ik heb ook evengoed zo goed als een hele dag in bed doorgebracht (al lezend of slapend). 

Vorige maandag had papa dit gebakje voor me bij van de bakker. Lekkerrr! Het was hier in België trouwens de nationale feestdag, dus de winkels waren dicht. Ik had een zondagsgevoel dus ik deed 't lekker rustig aan. 
Dinsdag begon m'n dag ook erg lui en besloot ik eerst wat blogs te lezen vanuit m'n bedje. 


Ik weet niet meer welke dag dit was en of dit nu ontbijt of een tussendoortje was maar het heerlijke weer zorgde wel voor een enorm vakantiegevoel! 


Woensdag hbe ik met Julie op een terrasje gezeten en deze foto had ik genomen om aan Mathias te laten zien wat ik gekocht had voor hem. :) 


Ik weet niet of jullie het duidelijk zien maar ik zie echt wel een rechte lijn op de plaats waar die woensdagnamiddag mijn short stopte. Toch weer typisch dat zoiets bij mij moet gebeuren! 


 Donderdagmiddag moest ik als middageten broodjes gaan halen en ik koos voor een broodje vitello tonato. Normaal vind ik dit echt wel lekker maar deze viel me toch wel wat tegen... Helaas, pindakaas! 


Vrijdag heb ik geleerd dat ik voortaan wat meer m'n grote mond moet houden. Ik had namelijk 'beloofd' aan Jordy dat ik mee ging fietsen. We besloten naar Baarle - Hertog/Nassau te fietsen en dat is absoluut niet zo ver voor de gemiddelde mens. Ik ben absoluut niet gemiddeld wat fietsen betreft. Ik had al twee jaar niet meer op een fiets gezeten dus je kunt je wel voorstellen dat dit hel was voor mij. 
Deze foto heb ik genomen vanop de uitkijktoren in het Turnhoutse vennengebied. 


's Middags aten we in Baarle Nassau bij eetcafé de Pomp. Ik koos voor deze Pomp burger en damn, wat was hij lekker! Prijs kwaliteit was echt super en ik ben stiekem wel benieuwd naar wat er precies in het lekkere sausje zat. 


Toen we weer richting Turnhout vertrokken, besloten we langs Zondereigen te rijden. Ik wou onder andere deze schattige beestjes nog eens zien. 


Terug bij de uitkijktoren zat deze mama eend met haar duckling. Het kleintje wilden we zo meenemen. De mama daarentegen vond ik minder leuk... Daar ben ik namelijk gillend van weggelopen toen ze besloot dat zij mijn mueslireep wou hebben... Achja. 


Vrijdagavond moest ik gaan werken (zelfs wandelen deed pijn aan m'n kont!) en daarna ben ik nog iets gaan drinken met Mathias. :) Op de foto hierboven zie je nog maals het kleine eendje dat blijkbaar helemaal niet bang was van Jordy. 


Zaterdag na het werk nog wat knuffelen met Minou. 


Zondag heb ik de hele namiddag in bed doorgebracht. Eerst wat lezend en sms'end maar daarna viel ik als een blok in slaap tot papa riep of ik voor hem naar de frituur kon gaan. Hij moest gaan werken en mama zat nog met bezoek dus die kon niet koken. Mama heeft dan maar gewoon soep gegeten en ik was 'blij' dat ik sushi had gekocht bij de Jumbo die ochtend. 

Waarom de aanhalingstekens rond blij? Ik vind sushi er lekker uitzien, het smaakt me redelijk goed maar op de een of andere manier smaakt het nooit zo goed als ik zou verwachten. Volgens mij is het gewoon echt mijn ding dit. Ik had beter gewoon snel een pasta klaargemaakt voor mezelf. En dan besloot ik als dessert nog twee roomsoesjes te eten. De eerste at ik heel voorzichtig zodat de slagroom er niet uit zou vallen. Bij de tweede trok ik me er niet zoveel meer van aan en beet ik er gewoon in. Uiteraard zat ineens al de slagroom of op m'n t-shirt of lag het op de grond. Oops! 

Zo, dit was m'n afgelopen week! :) Hebben jullie nog wat speciaals gedaan? 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

  1. Is het normaal dat ik om 7u24 's ochtends al zin heb in een hamburger?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's allemaal! En wat heerlijk dat je nog zo lang vakantie hebt X

    BeantwoordenVerwijderen