maandag 21 juli 2014

Life through my eyes | juli #3


De week begon goed met het regelmatig trekken van foto's maar na woensdag heb ik er nog amper getrokken. Heel bizar, alsof er niks was om foto's van te trekken. (Is deels ook wel zo, maar goed :p). LTME komt deze week ook weer iets later omdat ik gisterenavond een érg gezellige avond had en midden in de nacht niet veel zin had om de laptop er nog bij te nemen. 
De foto hierboven is trouwens mijn ontbijt van maandagochtend. Een rustige dag met het bekijken van enkele aflevering New girl. Véél te lang geleden. 


Mijn sloefen waren kapot gegaan (twee paar op een korte tijd die ineens versleten waren) en dus moest ik er nieuwe gaan kopen. Ik heb altijd sloefen van Snoopy (don't ask why) en deze waren veruit de leukste die ik was tegengekomen. Lekker zacht. 


Daarna had ik een hongertje en besloot ik nog eens avocado en bagel te eten. Hier heb ik kipfilet met zongedroogde tomaten op gedaan en parmezaanse kaas. Superlekker. 


Wazige foto van Toby maar hij zit altijd zo op de uitkijk. Nu keek hij naar mij omdat ik hem riep maar hij houdt meestal alles buiten goed in het oog. 


If it fits, I sits. Dit moet Tweety duidelijk gedacht hebben. Misschien zie je het wel maar zij ligt in de kleinere kom die in de grote zit. En dat terwijl er al vanalles in die kleine kom zat. Maakt niet uit, denkt ze. Ik pas er nog wel bij! 


Feestje bij Davy met dit uitgebreid buffet. Omnomnom. 


En daarna nog lekker wat drinken en bijkletsen met gezellige kaarsjes erbij. Ja, ik dronk gewoon cola aangezien iemand nuchter genoeg moest zijn om nog met de auto naar huis te rijden. Ik was zo lief om deze keer voor te stellen dat ik wel bob zou zijn. Nick, volgende keer is het weer aan jou! ;) 


Ik moest donderdag middag in m'n eentje eten en dus koos ik weer voor de bagel die ik enkele dagen eerder ook al had gegeten. Ik heb een nieuwe manier om 'guacamole' te maken en die vind ik heerlijk. Voor de rest ben ik ook grote fan van kipfilet met zongedroogde tomaten en natuurlijk parmezaanse kaas. Omdat in je eentje eten een beetje saai is, pakte ik de iPad erbij om wat blogs te lezen. Iets wat ik de afgelopen week eigenlijk veel te weinig heb gedaan. Ik durf bloglovin' bijna niet open te zetten omdat ik zoveel ongelezen blogposts heb. (1818 ongelezen blogposts. Damn!) 


Het was de afgelopen week zo warm dat ik m'n nieuwe short maar boven haalde. In het begin voelde ik mij wat raar om in zo'n kort shortje gewoon hier rond te lopen maar ik wil niet weten hoe ik mij gevoeld zou hebben met een lange broek. 


En dit kwam ik tegen toen ik mijn kamer opruimde. Een vrolijke Veronique die nog heel erg klein en schattig was. Dit vond ik een leuke afsluiter van deze LTME. 

Ik ga niet beloven dat ik de volgende week meer foto's ga hebben want ik ken mezelf. Als ik dit beloof, komt er waarschijnlijk niet veel van in huis. Mijn excuses dat er dit weekend ook niets online is gekomen maar om de een of andere reden had ik absoluut geen zin om m'n laptop op te zetten. Laten we dat op het warme weer steken. :p 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik begrijp wel dat je afgelopen week niet zoveel achter je laptop hebt gezeten; ik kon het dit weekend ook echt niet aan met de warmte, om dan met zo'n warm apparaat bij je te zitten helpt niet echt haha! Leuke foto's trouwens! En mag ik je misschien vragen wat het recept voor je bagel is? Ziet er erg lekker uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen