maandag 14 juli 2014

Life through my eyes | juli #2


Vandaag is LTME iets later dan anders aangezien ik gisterenavond met barstende hoofdpijn m'n bed in gekropen ben. Shit happens, zeggen we dan. Afgelopen week zat ik in Polen en zaterdagavond/nacht zijn we terug thuis aangekomen. Laten we gaan kijken naar mijn foto's van afgelopen week. 
In Polen werd het belachelijk vroeg licht. Om 4u 's nachts kon ik in mijn bed een boek lezen, als ik wou, zonder licht aan te steken. Best vervelend als je dan nog in slaap moet vallen.
Ik hoorde dat het in BelgiĆ« enorm slecht weer was terwijl het bij ons om 10u 's morgens al bijna 32 graden was. Mij hoor je niet klagen, behalve als het 's nachts zo warm is dat je amper kunt slapen. Voor de rest was ik erg gelukkig met dat warme weer. Dit duurde helaas ook in Polen niet heel de week. Het was niet echt koud maar de laatste dagen regende het wel regelmatig. Bummer! 


Omdat het zo warm was, besloten we dinsdagavond geen warm eten te eten maar meer een koud buffet met gekookte eitjes, gerookte zalm, tonijnsalade in perzik... Njam njam! 


Ik zag er niet altijd even 'glamorous' uit. Integendeel zelfs, ik heb amper m'n make-up aangeraakt afgelopen week. Was wel eens leuk, maar ik vind het nu even zalig om mezelf 's morgens volledig op te maken. 


Goedemorgen! 


Leuke nieuwe bikini gekocht


Niet alleen ik maar ook Patricia had een hele nieuwe collectie schoenen gekocht. 


Kennen jullie Dries Mertens nog? ;) 't Was een beestje met erg veel pit. Over het algemeen kon je hem niet aaien of hij zat in je vinger te bijten. 


Om daarna je vijf minuten knuffeltijd te geven voor hij weer 'wild' werd. Ondanks de krassen die ik aan hem heb overgehouden op m'n handen en armen, was het een fantastisch beestje. Jammer genoeg wou mama hem niet meenemen :(


Thuis besloot ik deze cocosshampoo terug te gebruiken maar hij doet mij nog altijd denken aan mijn doop in oktober. Ik heb hem namelijk toen gekocht omdat hij zo lekker rook en ik hoopte dat het de lookgeur zou vervagen. Helaas moet ik als ik deze shampoo dus enkel maar terugdenken aan die lookgeur. 

Deze week ben ik dus gewoon weer thuis (net zoals de rest van de vakantie tot ik in september naar Turkije ga) en ga ik voornamelijk wat opruimen. Moet ook gebeuren! 

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik vind de groene kleur van je bikini echt ongelofelijk gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ze hadden hem ook in het Turqoise, was nog mooier maar helaas niet in mijn maat :(

   Verwijderen
 2. Leuke foto's heb je geschoten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's =D Hopelijk heb je de komende week weer leuke

  BeantwoordenVerwijderen