maandag 7 juli 2014

Life through my eyes | juli #1


Afgelopen week was leuk! Zéér leuk zelfs. Weer weinig thuis gezeten maar ik heb vooral genoten eigenlijk van de drukte. Deze drukte was eens volledig vrijwillig zelfs. ;) Maandagavond ben ik met Jordy bij Capriani gaan eten en hierboven zie je mijn hoofdgerecht. Ravioli met tomaat en aubergine. Ziet er nig geweldig uit maar was echt wel superlekker! 
Jordy en ik zijn van mening dat er altijd plaats is voor een dessert en ik koos voor een kaasplankje. Ik moet toegeven dat ik dit niet heb opgekregen. Uiteindelijk heb ik Jordy z'n hulp ingeschakeld en buiten 't witte kaasje was het op! Super! 


Het tafeltje naast ons had iets besteld en in dat drankje dreef komkommer. Vond ik er wel fancy uitzien en ondanks het feit dat ik geen enkel idee had wat het was, wou ik het ook. Het bleek een (dure) gin tonic te zijn. Dat hij duur was, kwamen we pas te weten toen we de rekening kregen, haha! Achja, YOLO! ;) 


Dinsdagavond ben ik samen met Julie, Nick, Mathias en Jonas voetbal gaan kijken in de Zwarte Ruiter. Toen Mathias, Jonas en ik gingen roken, moest ik ineens een foto trekken. Zo gezegd, zo gedaan! 


"Ik zou verder moeten opruimen maar ik heb er geen zin in. Eventjes rusten dus!"


Sleutelhanger teruggevonden tijdens het opruimen. De nagellak die ik draag is bloody mary to go van Catrice. 


Ik had net een video opgenomen en daar het trieste verhaal van een kapotte blush verteld... Toen ik hem weer in de kast wou steken, liet ik hem weer vallen. RIP blush. 


Filmpjes uploaden zodat ik dat op vakantie niet meer hoef te doen. 


Patricia en ik hadden geen zin in boterhammen en ik besloot tortelini met kaassaus en aubergine te maken. Superlekker! 
Deze cutie kon ik natuurlijk niet achterhouden. Meet: Dries Mertens. Sinds dit WK zijn wij namelijk erg grote fan van deze voetballer en ergens kon je katten adopteren die vernoemd waren naar onze Rode Duivels. Dries Mertens was net als deze een gestreepte kat en dus konden we het niet laten deze ook zo te noemen. 


A room with a view. 


Ijsje eten ter verkoeling. 't Is hier té warm! 


Leuke blog ontdekt: Single and the city. 


Driesjeee

Nog meer Driesje 


Tijd om echt af te koelen in 't zwembadje. 


But first: let me take a selfie! En natuurlijk begon er net een koudere wind te waaien toen we het zwembad in gingen... Typisch! 

Ook volgende week ga ik weer flink veel fotootjes trekken. Deze week is het al erg goed gegaan (vooral door de fotogenieke kitten!)

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: