woensdag 30 juli 2014

Julie | Teaser: Herôme Glass Pedicure FileEen tijdje geleden kon je jezelf via de Herôme Facebook pagina inschrijven om deel uit te maken van een testpanel voor een nieuw product: de Glass Pedicure File. Natuurlijk had ik dat gedaan, en samen met een stel andere mensen ben ik uit meer dan 2.000 mensen uitgekozen om dit product te testen. Ik moet het drie weken uittesten en daarna een enquête invullen en terugsturen. Vandaag wil ik jullie alvast kennis laten maken met het product. Binnen drie weken horen jullie opnieuw van mij, met een review van dit product. Benieuwd? Klik op ‘Meer lezen’ om te weten wat er in mijn pakket zat!Er zat natuurlijk een begeleidende brief bij het product, zodat ieder lid van het testpanel goed op de hoogte is van de bedoeling van dit project. Op een of andere manier voel ik me super vereerd deel uit te mogen maken van het testpanel. Nieuwe producten ontdekken is altijd fijn, ze vooraf mogen testen is nog veel leuker!Behalve de Glass Pedicure File zat ook deze doos in mijn pakket. Ik had echt geen idee wat hier in kon zitten, omdat ik mezelf enkel verwacht had aan een klein pakketje met de vijl. Dat ze niet zo’n grote doos nodig hadden voor een glasvijl was me wel duidelijk. Razend benieuwd trok ik snel deze doos open…Om daarin deze superleuke slippers aan te treffen! Natuurlijk is het doel van de glasvijl om je voetjes in topconditie te brengen. Dan is het ook niet meer dan normaal om je voeten te showen in zomerse slippers. Echt een geweldige verrassing vond ik dit! Die gaan mee op vakantie in september!


Kijk nu hoe leuk ze zijn? Aan de onderkant staat er zelfs in speciale letters ‘I ♥ WIC’ zodat je bij het wandelen over het strand deze letter nalaat. Dit vind ik erg grappig bedacht, zo kunnen ze zelfs op een subtiele manier reclame maken voor hun merk! Erg leuk gevonden.
 

Maar dan nu het product waar dit project uiteindelijk over gaat! De Glass Pedicure File. Naar eigen zeggen is dit een ‘Professionele, onslijtbare voetvijl. Vijlt op zachte wijze het overtollige eelt en de droge huid weg.’
 


Natuurlijk zat er ook een kaartje met de gebruiksaanwijzing in de verpakking. Soms lees ik die dingen amper en kom je er na een tijdje achter dat je iets al de hele tijd verkeerd gebruikt. Aangezien ik mijn taak erg serieus neem om dit product te testen, heb ik de uitleg deze keer toch maar grondig gelezen voor ik de eerste keer aan de slag ging. Ik ben vooral benieuwd naar het effect op lange termijn.De vijl zelf is een vrij brede glasvijl met een ruwe en een zachte zijde. Zo kan je eerst het eelt doeltreffend verwijderen en daarna je voet polijsten, voor een extra zacht gevoel. Ik ging meteen aan de slag en na die eerste keer had ik er alvast een goed gevoel bij. Het is natuurlijk nog veel te vroeg om conclusies te trekken, vandaar dat mijn uiteindelijke review ook pas binnen drie weken zal verschijnen.Tot slot zat er ook nog deze tweezijdige vijl in de verpakking. Ik heb gezocht, maar kon nergens vinden waarvoor je deze precies moet gebruiken, dat is wel jammer. Maar aan de twee stappen te zien is het een vijl om op de nagels van je tenen te gebruiken. Het deed mijn in ieder geval denken aan de buffervijlen die je voor de nagels van je handen wel eens ziet. Momenteel draag ik nagellak, dus deze heb ik nog niet kunnen uittesten.Ik ben in ieder geval erg blij met mijn pakket van Herôme! De komende weken ga ik uitvoerig aan de slag om zo goed mogelijk feedback te kunnen geven en om aan jullie de werking van het product te kunnen laten zien. Heb jij wel eens een glasvijl voor je voeten gebruikt? En hoe was jullie ervaring daar dan mee?

Liefs
Julie x

4 opmerkingen:

 1. Haa, leuke slippers! Ik heb nog nooit een glasvijl voor mijn voeten gebruikt.. hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die vond ik echt fijn als verrassing! Ik had het ook nog nooit gebruikt... :-)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je dit mag testen zeg! Ben benieuwd wat je ervan vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was zelf ook aangenaam verrast en ben erg benieuwd naar het resultaat binnen 3 weken! :-)

   Verwijderen