woensdag 9 juli 2014

Julie | Review: Hema Warm Honey MaskHet is weer tijd voor een review! Deze keer wil ik jullie laten kennis maken met het Warm Honey Mask van Hema. Ik zag dit masker bij Vanessa van http://www.vanessablogt.be/ en ik was er zelf vrij benieuwd naar geworden. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik veel te weinig maskertjes gebruik. Mijn ervaring is dus niet zo breed in dit genre, maar net daarom wou ik deze wel een kans geven. Benieuwd naar mijn mening? Lees snel verder!


Uitstraling: Ik vind de verpakking er alvast erg vrolijk uitzien! Hema heeft nog andere maskertjes en ze hebben elk hun eigen kleur. Dit vind ik niet alleen mooi maar ook erg handig. Als je er dan meerder in huis haalt, kan je gelijk het verschil goed zien. Verder bevat de verpakking ook alle informatie, de gebruiksaanwijzing en de ingrediënten. Het pakje is ook makkelijk te openen. Enkel voordelen tot hier toe dus!


Geur: De inhoud van dit pakje ruikt uiteraard naar honing. Maar toch moet ik zeggen dat het niet te overheersend is. Sommige producten met honing vind ik namelijk niet lekker omdat er zo’n hoge concentratie inzit dat het gewoon overdreven is. Het is een zachte, zoete geur die op een of andere manier rustgevend werkt. Ook als je het masker op hebt, blijf je deze geur ruiken en enkel daarom zou je het er al langer op willen laten dan nodig.


Hij belooft: Zoals je op de foto kan zien belooft dit masker om een intense verzorging te geven. Na gebruik is het de bedoeling dat je huid weer zacht, schoon en gehydrateerd aanvoelt. Ik ben benieuwd!


Eigen ervaring: Ik vind het leuk dat je dit masker eerst in warm water moet leggen om de inhoud een beetje warm te maken. Dit kan gewoon in de wastafel, net zoals ik gedaan heb.
 

Na een minuutje scheur je de verpakking open en kan je beginnen met het aanbrengen van het product.

Dit is hoe het product er uitziet als je het gaat aanbrengen. Ik weet niet goed wat ik verwacht had, maar ik vond het opvallend dat er weinig kleur te bespeuren was in dit masker. Komt waarschijnlijk omdat ik ooit al wel eens een chocolademasker gebruikt heb, en dat ziet dan ook echt donkerbruin van de melkchocolade natuurlijk! Verder dan dat is het masker heel makkelijk aan te brengen en te verdelen over je huid. In het pakje zit meer dan voldoende voor één keer. Ik heb het zelfs vrij royaal moeten aanbrengen om het pakje leeg te krijgen. Je zou er vast twee keer mee kunnen doen als je het snel gebruikt zodat het niet kan uitdrogen in de open verpakking.
Hier zie je het product op mijn gezicht. Behalve dat het ontzettend glanst, zie je ook dat er soort van ‘stukjes’ in zitten. Hierdoor heeft het masker ook een licht scrub-effect bij het aanbrengen. Dit is niet nodig, maar ik vind het zelf wel een fijne extra. Je moet het masker zo’n 10 à 15 minuten laten intrekken. Tegen dat het tijd is om het af te spoelen voelt je huid een beetje trekkerig maar het masker wordt niet hard. Het is dus zeker geen peel off masker. Bij het afspoelen wordt het masker zelfs wit en een beetje romig, als een soort crème. Ik moet wel zeggen dat het super makkelijk was om dit masker te verwijderen, in tegenstelling tot die met chocolade waar ik het eerder al over had. Nadien voelt mijn gezicht echt super zacht aan. Ik denk dat het mijn huid zeker een oppepper gegeven heeft. De geur van de honing blijft ook subtiel achter op je huid, wat ik fijn vind.

Prijs: €1.60 voor 12ML.

Score: 9/10

Product informatie:
 
Ik zou zelf dit masker zeker opnieuw kunnen kopen. Het is niet duur en je kan er eigenlijk zelfs twee keer mee doen. Het maakt me enkel benieuwd naar de andere maskers van Hema. Echt een aanrader, ik kan geen nadelen bedenken! Heel erg warm voelt het masker niet, maar je steekt het dan ook niet in kokend water dus dat is logisch.

Heb jij ooit al een masker van Hema geprobeerd? Of hebben jullie nog andere aanraders voor me die ik in de toekomst nog kan uitproberen? Laat je reactie zeker achter onder deze post!

Liefs,

Julie x

8 opmerkingen:

 1. Klinkt lekker! Leuke review heb je er over geschreven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke review en lief dat je mij vermeld :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er spannend uit! Ik heb zelf nog nooit maskers geprobeerd van de HEMA maar volgens mij had Montagne Jeunesse ook maskers die je op moest warmen in water, en die heb ik wel eens geprobeerd. Best cool!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was echt positief verrast door dit masker van Hema! :-)

   Verwijderen
 4. Deze ging een beetje tintelen bij mij. Zelf vind ik die chocolade van Hema super lekker. Die ruikt zooo goddelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind tintelen eigenlijk geen probleem. Dan heb ik net het gevoel dat het echt wat doet! :-)

   Verwijderen