woensdag 16 juli 2014

Julie | Review: Essence SuperHeroes Thermo Effect Nail PolishVia de blog http://dailynailsart.wordpress.com/ van Daphne, won ik een pakketje met enkele spullen uit de Limited Edtion SuperHeroes van Essence. Hierin zaten drie nagellakjes en een nagellak remover. Vandaag wil ik voor jullie een van deze nagellakjes reviewen. Het gaat om de Hot & Cold Thermo Effect nagellak. 

Rechts op de foto kan je deze lak zien. In het flesje ziet hij er paars uit, dus ik was heel benieuwd naar de kleur op mijn nagels, en natuurlijk naar het warmte en koude effect! De naam van deze lak is trouwens voluit: Essence SuperHeroes Hot & Cold Thermo Effect in de kleur 01 Fantastic Girl.
Hier kan je de lak op mijn nagels bewonderen. Zoals je kan zien is hij eerder roze dan paars, maar ik vind hem echt prachtig. Het uiteinde van mijn nagels is al iets meer paars. Het lichte ombré effect dat je op deze manier krijgt vind ik best leuk, het lijkt wel alsof je twee kleuren voor de prijs van één hebt! Dit komt natuurlijk omdat je nagels aan het uiteinde kouder zijn, dan waar je nagel je vinger volledig raakt. Maar dan nu hoe de nagellak reageert in warme of koude toestanden. 
Hier heb ik mijn nagels onder een warme straal water gehouden. Zoals je ziet zijn mijn nagels nu volledig roze. Mooi kleurtje als je het mij vraagt!
Geloof het of niet, maar dit is dus nog steeds dezelfde nagellak! Als ik mijn hand onder koud water houd, krijg je deze dieppaarse kleur. Ik vind het geweldig dat hij van kleur verandert en zou mezelf de ganse dag kunnen bezig houden met de kraan afwisselend warm en koud te doen stromen!

Hier kan je een beetje alle effecten bekijken. Mijn pink en ringvinger zijn warm, en dus roze. Mijn middelvinger zit een beetje tussenin en heeft een subtiel ombré effect. Mijn wijsvinger is koud en dus paars van kleur.Ik ben heel tevreden van dit lakje en kan het echt iedereen aanraden. Hij blijft ook echt minstens 5 dagen mooi zitten zonder te chippen, dus dat is helemaal perfect. Verder veranderen je nagels van kleur als je handen warm of koud zijn en dit geeft natuurlijk een leuk effect. Ik heb zelf geen topcoat aangebracht omdat ik niet wist of dit het thermo effect kon beïnvloeden. De lak dekt in twee lagen, dus ook dat zit goed. Ik kan echt geen enkel nadeel bedenken aan deze lak uit het SuperHeroes gamma van Essence. En voor de prijs van €1.99 moet je het al helemaal niet laten! Helaas was dit een Limited Edition die nu niet meer te verkrijgen is. Als Essence nog eens met een 'Hot & Cold' lakje komt, koop ik hem zeker!


Ik ben alvast helemaal blij met dit lakje! Wat vind jij er van? Heb je deze zelf ook?

Liefs,

Julie x

11 opmerkingen:

 1. Ik heb hem ook, zo'n grappig effect :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan mezelf er echt uren mee bezig houden, ik kijk constant naar mijn nagels als ik deze draag! :-D

   Verwijderen
 2. De thermolak heb ik zelf ook, erg mooi inderdaad!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De thermolak heb ik zelf ook, erg mooi inderdaad!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ja, ik ben blij dat ik hem gewonnen had! :-)

   Verwijderen
 5. Ik vind het effect zo gaaf! Zo kan je andere mensen wel gemakkelijk hints geven, kijk nu heb ik het koud. x

  BeantwoordenVerwijderen