zondag 27 juli 2014

Julie | Opgemaakt Juni

 
De maand juni ligt al weer een heel stuk achter ons, maar toch wil ik nog mijn opgemaakte producten uit die maand laten zien. Ik ga er niet meer woorden aan vuil maken en er gewoon aan beginnen!


Als eerste heb ik deze Signal White System Tandpasta opgemaakt. Ik gebruik deze al jaren en ik weet niet of hij mijn tanden nu echt witter maakt of niet, maar ik vind deze gewoon fijn in gebruik. Hij is fris, maar niet te overdreven zodat je hem wel gewoon in je mond kan houden tijdens het poetsen. Ik zou deze dus zeker opnieuw kopen, elke keer weer.

Als tweede heb ik deze sample van MAC opgemaakt. Het was een sample van de C1 Face & Body Foundation. Ik vond hem best fijn in gebruik, alleen de prijs van boven de 30 euro is wat me tegenhoud om deze aan te schaffen. De kleur was echter wel geschikt voor mijn gezicht.Deze Peel Soft gezichtsscrub van Nivea hebben jullie volgens mij al wel eens zien voorbij komen. Ik schaf hem elke keer opnieuw aan omdat hij zo fijn werkt. Ik vind hem mild genoeg en romig zodat hij toch zacht en verzorgend is voor je huid. Zoals je kan zien is het niet mogelijk om ze hele verpakking goed leeg te krijgen en dat is dan ook het enige nadeel wat mij betreft. De review van dit producten kunnen jullie hier lezen.Dit is een lege pot van het 2 minuten intensief verzorgend haarmasker van Pantene voor normaal tot dik haar. Het is de eerste pot die er van opgegaan is, maar ik ben alweer aan een volgende bezig. Ik vind het erg fijn om deze te gebruiken aan het einde van mijn douchebeurt. Het maakt je haar echt ontzettend zacht, glad en doorkambaar! Ook is het erg voedend voor je haren en dat maakt ze er een stuk gezonder uitzien. Dus ja, ook deze zou ik zeker opnieuw kopen.


Deze handcrème komt uit de Kerstcollectie van Yves Rocher. Ik koos voor de geur cacao & framboos en was hier erg blij mee. Ik heb nog andere producten uit die lijn getest, maar deze handcrème was zeker favoriet. De geur en de werking vond ik prima en het was ook een luchtige crème die snel intrekt. Mocht hij dit jaar opnieuw in de rekken liggen zou ik hem zeker opnieuw kopen. Ook van dit product schreef ik een review, en die kan je hier lezen.


Dit lege potje is de Vitamin E Intense Moisture Cream van The Body Shop. Het is eigenlijk een dagcrème, maar omdat hij zo voedend is, heb ik hem als nachtcrème gebruikt. Je doet behoorlijk lang met een potje en dat vind ik een pluspunt. De crème is verzorgend en werkt goed. Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen. Ook de andere producten uit de Vitamin E lijn vind ik prettig in gebruik!
 


Elke maand opnieuw zie je wel een handzeepje passeren in mijn opgemaakt artikelen. Deze is de Jardins du Monde zeep met Lotusbloemgeur van Yves Rocher. Hij was niet slecht en deed zijn werk goed. Toch ben ik meer fan van de handzeepjes van The Body Shop en dan voornamelijk die uit de Kerstcollectie in de Vanilla Bliss geur. Deze van Yves Rocher zou ik echter toch wel opnieuw kunnen kopen omdat de geur wel fris en zomers was. Het was dan ook al de tweede flacon van dit product dat ik opgemaakt heb.


Ook heb ik in juni dit pakje gezichtsreinigingsdoekjes van The Body Shop opgemaakt. Deze komen, net zoals de nachtcrème die ik eerder al besprak, uit de Vitamin E lijn. Ik vond ze best fijn werken en de geur vind ik ook wel lekker. Ik zou deze echter niet opnieuw kopen, tenzij ze in een goede aanbieding zijn. Ze kosten namelijk €8 voor 25 doekjes en dat vind ik erg duur. Andere doekjes van Primark, Flormar, Garnier of zelfs Aldi doen het werk even goed en zijn veel goedkoper dan deze doekjes.
 


Alweer een product van The Body Shop. Valt het op dat ik fan ben? Dit is een mini body lotion in de Wild Cherry geur. Ik kocht deze ooit voor 4 euro en in deze flacon zit toch wel product voor een 4 à 5 keer smeren wat op zich goed is voor een 60ML, vind ik. Deze geur is heel speciaal en ik ben blij dat ik hem niet in een grote fles aangekocht had. In een klein flesje zou ik hem misschien opnieuw kopen, al is het een twijfelgeval. De werking is echter net zoals alle andere body lotions van The Body Shop, goed dus.


Nu ik dan toch over The Body Shop bezig ben… Ook deze Early Harvest Raspberry Scrub heb ik in de maand juni opgemaakt. Het was een erg jelly-achtige scrub die echt deed denken aan een pot frambozen confituur (jam, voor de Nederlandse lezers hier). Ik vond hem erg fijn, al heb ik bij een pot als deze altijd de neiging te veel product in één keer te gebruiken waardoor hij niet zo zuinig is. De geur vond ik wel erg lekker en ik zou hem op zich gerust nog eens kunnen kopen.
 


Tijd voor Lush! Ik heb deze Let The Good Times Rool reiniger opgemaakt en de dag nadien al aan een nieuwe begonnen. Ik vind deze echt ontzettend fijn werken en de geur is echt zalig. Hij ruikt namelijk naar popcorn! De review van dit product kunnen jullie hier vinden. Ik zal deze altijd opnieuw blijven komen omdat ik zo’n fan ben.Dit potje Gorgeous is ook van Lush. Het was een sample verpakking hydraterende crème. Ik vond hem erg prettig in gebruik en ik vond de geur ook echt erg fruitig en aangenaam. Nick moest er aan wennen, in het begin vond hij deze echt niet lekker. Ik heb best lang met dit staaltje gedaan en dat zou je dus ook met een grote pot doen. Voorlopig ga ik deze niet kopen, ondanks mijn enthousiasme, omdat dit een crème van 60 euro is, en dat valt niet echt binnen mijn budget.Dit was alweer mijn lijstje van opgemaakte producten in de maand juni. Het valt eigenlijk best mee, al heb ik toch wel enkele full size verpakkingen opgemaakt. Er zaten ook veel producten tussen die ik telkens weer opnieuw koop. Hadden jullie veel opgemaakt in juni?

Liefs
Julie x

2 opmerkingen:

  1. De handcrème van Yves Rocher heb ik ook nog in mijn handtas zitten ^^ Leuke producten heb je opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen