zondag 13 juli 2014

Julie | New in: Flormar producten!Het merk Flormar is redelijk moeilijk te verkrijgen in België en Nederland. Ik weet in Antwerpen een winkel zitten, maar die ligt echt ver van het centrum, je moet ze sowieso de auto voor nemen. Gelukkig zit er in Tenerife eentje. “Ja, alsof dat bij de deur is!” hoor ik je denken. Nee, klopt… Maar ik ga er sowieso een keer per jaar op vakantie en mijn grootouders maar liefst twee keer. Ik heb dus per jaar drie kansen om spullen over te vliegen, om het zo te zeggen. Het treft dat mijn grootouders met Pasen daar geweest zijn en natuurlijk waren ze zo lief om mijn boodschappenlijstje mee te nemen! Ik ben wel zo lief geweest om het bescheiden te houden… Toch brachten ze enkele leuke dingen mee terug! Kijk je mee? 
Beginnen doe ik met mijn favoriete deo OOIT. Ik had deze zelf in september gekocht en was laaiend enthousiast. In oktober brachten mijn grootouders twee flessen voor mij mee en ik ben aan de laatste restanten bezig van die laatste. Tijd om twee nieuwe in te slagen. Ik kom hier vast niet mee toe tot september, maar omdat ik hem zo fijn vind, wissel ik af met andere deo zodat ik er echt spaarzaam mee kan zijn. Mocht je ooit deze deo ergens kunnen vinden moet je hem zeker kopen! De werking is super en de geur is gewoon verrukkelijk!
Deze reinigingsdoekjes kocht ik zelf voor het eerst in september en ik werd gelijk fan. Ze verwijderen make-up zeer efficiënt en ze voelen erg fris aan op je huid. Ondanks dat ze alcohol free zijn zit er toch een licht geurtje aan waar ik echt van ben gaan houden. Ik heb ook al reinigingsdoekjes geprobeerd van Aldi, The Body Shop & Primark, maar deze blijven toch echt topfavoriet op elk gebied!
Ook dit kocht ik zelf voor het eerst in september 2013. Ik heb hem eigenlijk een hele tijd links laten liggen, maar vraag me niet waarom. Sinds een hele tijd gebruik ik hem nu elke week als basis en als topcoat wanneer ik mijn nagels lak. Het is een kleurloze lak (ondanks wat de lila inhoud doet vermoeden) die een 4-in-1 werking heeft. Hij is dus goed als basislaag en toplaag, maar hij zorgt ook nog eens voor sterkere nagels en bevat een ‘growth treatment’ waarbij je nagels ook nog eens zouden moeten groeien. Niks dan voordelen dus en aangezien deze bijna op was, moest ik echt wel een nieuwe hebben!
Eigenlijk was dat alles wat ik gevraagd had, maar als extraatje zaten er ook deze samples in mijn zakje. Dit is een driestappenplan dat bestaat uit een dag- en nachtcrème en een oogserum. Ik ben hier ontzettend benieuwd naar en wil deze dan ook graag gaan testen. Ik zal er me geen volledige mening over kunnen vormen aangezien het daarvoor te weinig product bevat om het een maand te kunnen testen. (Ja, je huid heeft een maand tijd nodig om te kunnen zien of zulke producten effect hebben voor jouw huid.) De uitleg op de verpakking is in het Spaans maar ik versta hier en daar een woordje en dus raak ik er wel uit hoe ik deze samples optimaal kan benutten.

Zoals jullie kunnen zien is Flormar dus écht more than just make-up! Ik heb nu weer enkele van mijn topfavorieten in huis en niets daarvan is echt een product dat onder de categorie make-up valt. Ik ben in ieder geval erg tevreden met deze aanwinsten!Wat vinden jullie van mijn mini-pakketje aan Flormar producten? En heb jij al ervaring met dit merk, of ben je er wel benieuwd naar? Laat het snel weten in een comment!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Ik ben echt benieuwd naar dit merk! Ik heb nog nooit eerder iets van het merk geprobeerd, maar ik lees veel enthousiaste reviews. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt de moeite! :-)
   De prijzen vallen ook erg goed mee en de producten zijn echt fijn!

   Verwijderen
 2. Nu ben ik wel heel benieuwd naar de deodorant :) ik ben zelf nog niet bekend met Flormar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb net door mijn ouders 4 nieuwe flessen laten meebrengen van Amsterdam! :-)
   Ik wil echt niet meer zonder! :-)

   Verwijderen