dinsdag 15 juli 2014

Jafra cosmetics - Consulente worden


Een weekje voor ik op vakantie vertrok, hadden Julie en ik een afspraak met iemand die werkt voor Jafra cosmetics. Zij had ons namelijk gecontacteerd om wat meer uitleg te geven over Jafra workshops, hun producten en consulente worden. Over de producten gaan wij het later nog hebben, we hebben namelijk enkele dingen gekregen om te testen. Maar waar ik het vandaag met jullie over wil hebben is het consulente worden. 


Ten eerste is het misschien handig om jullie wat meer over Jafra te vertellen. Jafra is een cosmeticabedrijf opgericht in LA door Jan en Frank day en is wereldwijd enkel te verkrijgen via opgeleide consulentes die workshops geven. De producten van Jafra zijn kwalitatief erg hoogstaand en nog beter: niet getest op dieren. Om consulente te worden, heb je geen vooropleiding nodig. Alle productkennis die je nodig hebt, leer je bij de gratis trainingen die worden georganiseerd. Het enige wat Jafra van je verwacht is dat je gemotiveerd en enthousiast bent om als consulente aan de slag te gaan. 
Het handige aan Jafra is dat je zelf bepaald hoeveel je werkt en hoe je tijdsindeling is. Het is natuurlijk des te harder je je inzet, des te meer je verdient. 

Buiten dat Jafra je financieel een leuk extraatje kan bezorgen, is het ook op persoonlijk vlak best interessant. Je leert namelijk veel mensen kennen met dezelfde interesses in een erg leuke sfeer op trainingen en vergaderingen die je gewoon kunt bijwonen. Ook voor mensen met ambitie is Jafra ideaal. Zo zijn er binnen het bedrijf groeimogelijkheden. Je start als consulente en wie weet waar eindigt het? 

Als Jafra consulente kun je trouwens ook meer verdienen dan enkel geld. Naargelang hoe je verkoop is, mag je mee op Jafrareizen. Zo krijg je nog eens extra de kans om meer van de wereld te zien en deze te ontdekken. Aangezien Jafra een cosmeticamerk is, staan ook verwend worden en genieten centraal gedurende deze reizen. Vaak zijn dit unieke ervaringen die je opdoet samen met je Jafra collega's. Alsof reizen nog niet genoeg zijn, verwend Jafra haar consulentes ook bij een goede inzet regelmatig met allerhande cadeautjes. Deze variĆ«ren van bonussen tot handtassen en juwelen. 

Wat extra mooi is bij Jafra tegenover sommige andere gelijkaardige bedrijven, is dat Jafra geen risico's inhoudt. Je hoeft geen geld uit te geven om consulente te worden. Jafra laat je dus niet eerst betalen om daarna hopelijk zelf te verdienen. Jafra belooft een hoge commissie maar daarover meer op de infoavond. Deze donderdag (17 juli) wordt er namelijk in Antwerpen een infoavond gehouden over hoe je consulente kunt worden. Mocht je interesse hebben, kun je altijd mailen naar brittpeeters@hotmail.be  om je in te schrijven voor de infoavond of indien je niet aanwezig kunt zijn, wil zij gerust een persoonlijke afspraak met je maken. 

Infoavond, waar & wanneer?
Donderdag 17 juli 2014 om 19u15

Hotel Tulip Inn
Potvlietlaan 2
Antwerpen

Nog een leuk extra weetje: Deze maand krijgt iedereen die start als Jafra consulente een extra cadeau namelijk: een waardebon van €200 die je kunt besteden aan Jafra producten! 

Liefs
Veronique7 opmerkingen:

 1. Ben erg benieuwd wat het nou precies inhoudt. Is dit het zelfde als de georganiseerde tupperware party's?

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, alleen is dit dan een cosmeticamerk. Afhankelijk van de workshop die je als gastvrouw kiest, krijg je dan een huid-of kleuranalyse ofzo :) en dan kun je de producten eens testen.. :)

   Verwijderen
 2. Dit klinkt wel leuk op zich! Doet me een beetje aan Herbalife denken met die extra reizen die je kunt verdienen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt leuk.! ♥ heb onlangs kennis gemaakt met het merk op een beauty event xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had er nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen