vrijdag 11 juli 2014

EOS lipbalm


Wat Labello voor ons is, is EOS heel waarschijnlijk voor de Amerikanen. Dé lippenbalsem. Ondanks zijn moeilijke verkrijgbaarheid, zie je hier ook mensen met dat schattige rondje eitje balsem rondlopen. Toen een meisje tijdens de les Engels er eentje uit haar tas nam, was ik verkocht. Ik moest en ik zou ook zo'n lippenbalsem kopen. Het was niet goedkoop en om dan nog maar te zwijgen over de verzendkosten maar ik heb mijn eigen EOS lipbalm. 
Ik heb de lippenbalsem gekocht bij de webshop Alice en Jo. Voor een balsem betaal je daar €5,25 zonder verzendkosten. Niet goedkoop maar wel de moeite. Ik heb gekozen voor de geur/smaak raspberry pomegrate en hmmm. Hij ruikt en smaakt erg lekker! De verpakking vind ik erg schattig maar het is moeilijker om even snel in je broekzak mee te nemen. Het gaat wel maar het valt dan nogal op. 


De balsem zelf is geweldig. Hij glijdt gemakkelijk over je lippen, laat een glanzend laagje achter op je lippen en vooral verzorgt je lippen enorm snel. Ik heb met momenten dramatische lippen waar geen enkele lippenbalsem tot nu toe echt snel bij heeft geholpen. En toen gebeurde EOS. Ideaal als je voor je een date hebt nog merkt dat je lippen niet echt zacht zijn. Eventjes smeren en tegen dat je gaat zoenen, zijn je lippen helemaal kiss-proof. 

Pro:

 • Schattige verpakking
 • Stevige verpakking
 • Lekkere geur
 • Smeert lekker
 • Redelijk zuinig
 • Erg voedend
 • Best veel inhoud (7g)
 • Geen minerale oliën
 • Vitamine E & shea boter

Contra:
 • Moeilijk te verkrijgen (Wél bij Alice&Jo)
 • Relatief duur (€5,25 ($3,29 in de VS, dus daar wel goedkoop))
 • Ik zou hem willen opeten maar of dat echt een contra is? ;)


Heb jij ooit al eens een lippenbalsem van EOS geprobeerd? 

Liefs
Veronique

PS.: Wist jij dat EOS staat voor Evolution of Smooth? :D

9 opmerkingen:

 1. Ik ben echt fan van de EOS lippenbalsems!! ze zijn heerlijk voedend en ruiken lekker, ook de textuur vind ik fijn aanvoelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geef twee EOS lip balms weg met een winactie die tot morgen loopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben toch eigenlijk wel heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel erg goed! Ik zou er graag nog eens één willen proberen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahahah ik denk niet dat opeten een goed idee is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er ééntje met muntsmaak, maar gebruik 'm eigenlijk niet zo vaak... Oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had er deze winter eentje vast in londen. Toch iets te duur, dus heb ik hem laten liggen. Maar hij rook zo lekker! een mint geurtje!

  Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Het zou leuk zijn mocht je ook meedoen. :)

  BeantwoordenVerwijderen