dinsdag 1 juli 2014

Beauty blogger tag


Ik weet niet of ik mezelf echt wil labelen als beautyblogger maar aangezien make-up toch een belangrijk onderwerp op mijn blog is, besloot ik deze tag eens te doen. Benieuwd naar mijn antwoorden op de "Beauty blogger tag"? Lees dan snel verder! 
1. Is je haar stijl of gekruld van zichzelf?
Mijn haar is stijl. Niet volledig kaarsrecht maar ik ben er blij mee. Er zit tenminste wat volume in zonder dat ik er uren mee bezig hoef te zijn. 

2. Verf je je haar zelf of laat je dit bij de kapper doen?
Tot nu toe heb ik mijn haar nog nooit geverfd en ben dit de eerste zoveel tijd ook niet van plan. Ik denk dat ik, als ik het ooit zou doen, het bij de kapper laat doen. Just to be sure.

3. Draag je altijd make-up?
Ik merk dat ik periodes heb. De ene maand heb ik echt geen zin om make-up te dragen en doe ik dit enkel op als ik vind dat ik er echt goed moet uit zien (bijvoorbeeld om te gaan werken) maar ik heb ook weken dat ik zelfs om gewoon thuis te zitten make-up op doe. Dit is dan geen full face maar toch op z'n minst mascara en eyeliner. 

4. Hoelang ben je bezig met je make-up?
Dat hangt er wat vanaf... Als ik haast heb, kan ik in 10 minuutjes wel een redelijke look maken maar als ik alle tijd ter wereld heb, kan dit soms wel bijna een uur duren (maar dan doe ik alles enorm rustig, denk ik bij alles 20x na en doe ik 7x m'n eyeliner opnieuw). 

5. Wat doe je eerst: je gezicht of ogen?
Mijn ogen aangezien ik deze vaak redelijk donker opmaak (of met shimmer) en dat durft wel eens voor vervelende fall out te zorgen die ik maar niet wegkrijg. En dan zit je daar met donkere streepjes onder je ogen of wangen die iets te hard glanzen. 

6. Hoe vaak lak je je nagels?
Veel te weinig. Ik begin er af en toe wel met goede moed aan maar dan heeft de kleur die ik wil weer meer laagjes nodig dan ik verwachtte en duurt het drogen me toch weer veel te lang.


7. Lak je je teennagels ook in de winter?
Nee en in de zomer lak ik m'n teennagels ook amper. Misschien moet ik dit ook vaker gaan doen. 


8. Wat is je favoriete parfum?
Ange ou démon le secret van Givenchy. 


9. Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen.
Ik zocht een naam voor een blog op een zwoele septemberavond in Leuven en ik vond "Vero does this" wel prima klinken. Ik was best bang dat ik het snel beu zou worden (wispelturig karaktertje enzo.) maar ik ben 't nog altijd niet beu, integendeel zelfs. 


10. Lees je de comments op je artikelen altijd?

Ja, erop antwoorden is de laatste tijd wel een beetje geminderd maar nu ik weer meer tijd heb, wil ik vaker terug op de comments antwoorden.

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. Haha leuke antwoorden! Vind de naam van je blog echt superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke antwoorden! Vind de naam van je blog ook echt superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag en antwoorden! Ik wilde hem bijna overnemen op mijn blog, maar zag dat ik dat vorig jaar al heb gedaan, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om je antwoorden te lezen. Ik vind het parfum van Givenchy ook lekker ruiken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om je antwoorden te lezen. Ik vind het parfum van Givenchy ook lekker ruiken! x

  BeantwoordenVerwijderen