vrijdag 20 juni 2014

W7 In the nude


De naked palettes van Urban Decay vind ik prachtig. Hun prijs daarentegen iets minder en om heel eerlijk te zijn heb ik momenteel geen €45 en dan nog eens verzendingskosten over voor een oogschaduwpalette. Ook zou ik niet kunnen kiezen welke naked ik wil en ze alle drie kopen, is wel meteen een hele dure grap. Fake op Ebay kopen vind ik ook maar riskant.. Wie weet wat voor kwaliteit het is. Dé ultieme oplossing? W7. In the nude is namelijk een dupe van Naked 3. Deze heb ik dan ook besteld bij Alice & Jo en vandaag laat ik jullie de swatches zien. 


Zowel de buiten - als de binnenkant van het palette lijkt sterk op Naked 3. Sommigen zouden dit misschien ook fake vinden maar er wordt vermeld dat het om een ander merk gaat. Het is gewoon qua product en qua verpakking een mooie dupe van Naked 3. And I like. Het metalen blikje is weer net iets anders dan een kartonnen of plastic palette. 
Er zit ook een kwastje bij. Dit is niet geweldig maar alles is beter dan dubbelzijdige sponsapplicators. Latte - Angel - Venice - Marilyn - Copper pot - Sun Kissed De pigmentatie is prima. De matte kleuren zijn iets minder gepigmenteerd maar over het algemeen ben ik over deze lichte kleuren zeer tevreden! Ik heb het al uitgetest in een ooglook (Helaas geen foto van, moest snel door naar school) en ook op het oog doen ze het goed. Alice - Bad Manners - Coffee cup - Mud Slide - Tokyo - Fashionista Hier weer een beetje hetzelfde verhaal. De matte kleuren zijn weer minder gepigmenteerd maar op zich wel mooi op te bouwen. De shimmery kleurtjes zijn erg mooi zowel op swatch als verwerkt in een look. Mijn handen jeuken al om te beginnen experimenteren met dit mooie palette. 

Jullie merken het wel, ik ben helemaal enthousiast! Mooie kleurtjes, mooie vormgeving en vooral lekker goedkoop. Bij Alice & Jo kost dit palette €7,95.

Liefs
Veronique

9 opmerkingen:

 1. Heel mooi palette! En dat voor die prijs. Ik was aan het sparen voor een Urban Decay palette, maar koop nu maar gewoon de dupes van W7. In the Buff vind ik ook al zo mooi, maar ook deze kleuren spreken mij veel aan. Binnenkort maar even kijken of ze hem bij mij in het dorp verkopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb eens een vraag als man. Als jij zo een doos koopt dan vind je denk ik toch altijd maar een paar kleuren mooi.. Of geraakt dat altijd op? Is het dan niet goedkoper om alles apart te kopen? Stomme vraag misschien :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind in dit palette alle kleuren mooi... En dat hoeft niet 'op' te geraken he, tis net leuk dat je er dus jaaaaren mee kunt doen. Oogschaduwkleurtjes apart kopen begint bij ongeveer €3 per kleur... En voor deze 'doos' heb ik 8 betaald. Dus met palettes ben je in verhouding veel goedkoper af

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook dit is weer een heel mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat bij mij in bestelling dus ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook een bestelling geplaatst bij die webshop met o.a. deze palette, ben zo benieuwd! Ziet er in ieder geval goed uit al die swatches :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kleurtjes! Seg, ik kom weleens in het buitenland en wil je anders volgende keer wel iets laten weten ;) Kheb laatst bij Sephora in Parijs en Lissabon nog van die Naked 3 palettes meegenomen voor vriendinnen, haha :-) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heel goed uit! Vooral de prijs is echt een groot verschil

  BeantwoordenVerwijderen