woensdag 25 juni 2014

W7 In the buff


Afgelopen vrijdag is er een review met swatches van het nieuwste W7 palette online gekomen en vandaag is het de beurt aan 'In the buff'. Het is misschien een beetje de omgekeerde wereld aangezien dit palette vroeger uitgekomen is maar doordat dat andere nog geen tig keer gereviewed was, besloot ik daar prioriteit aan te geven. Soit, to the point. 
Het doosje heeft dezelfde vormgeving als In the nude buiten dan de golven in het doosje en de kleuren uiteraard. Ook hier zit er een kwastje bij dat niet even goed is als kwasten die je apart koopt maar voor onderweg doet hij het prima. 


Dit zijn alle kleurtjes eens naast elkaar. In the buff zou een dupe zijn van het bekende Naked 2 palette maar hierover kan ik dus niet oordelen. 

Buff      Camel     Sand     Dust Chocolate Topaz   Earth    Storm    Silk   Wave  Thunder   Onyx

Buff Camel Sand  Dust Chocolate Topaz

De kleuren zijn goed gepigmenteerd en de matte zijn erg mooi op te bouwen. Het enige wat ik jammer vind, is dat Buff in de swatch erg geel lijkt. Dit had ik niet verwacht. In de verpakking lijken Camel en Dust erg hard op elkaar maar niets is minder waar. Beide heel erg verschillende (maar wel mooie) kleuren. 

   Earth Storm Silk Wave Thunder Onyx

En op de donkere kleuren ben ik al helemaal verliefd. Ook al zijn deze (buiten de zwarte) allemaal shimmery kleurtjes, hebben ze mijn hart gestolen. 

Zelfs wanneer ik de indruk wil wekken dat ik enkel eyeliner op heb, gebruik ik dit palette toch. Ik kies dan nogal snel voor Sand op het ooglid en chocolate in de crease. Dit maakt je oogopslag net wat frisser en toch lijkt het alsof je geen oogschaduw op hebt. Of toch zeker voor diegene die er niet zoveel van kennen. 


En dit is een basic ooglook die ik met dit palette heb gemaakt. 

Als oogschaduwbasis heb ik er eentje van W7 gebruikt die ik nog volop aan het testen ben. Daarna heb ik Sand op m'n bewegend ooglid aangebracht. Chocolate ging in de crease en in m'n buitenste hoek (of buitenste V) heb ik Onyx aangebracht. Dit heb ik geblend met een kwast Hierna heb ik eyeliner aangebracht (de waterproof gel eyeliner van Max, het huismerk van de Action). 

Weer een palette waar ik erg tevreden over ben! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: