vrijdag 27 juni 2014

Persoonlijke update | Drukker dan druk & resultaten


Mijn vakantie is ondertussen een weekje bezig en ik heb het gevoel dat ik het drukker heb dan ooit. Uiteraard moet ik nu niet leren of heb ik geen taken om af te maken maar wel is het feestweek van het Reprobatum. Maandag had ik ontgroeningscantus, dinsdag niks maar ben ik naar Tessa gegaan om m'n haar te laten knippen, woensdag BBQ waar ik eerst al de halve namiddag mee voor heb rondgereden om alles te gaan halen, gisteren een uitstap naar Duvel en vanavond is het galabal. Het is dus wel erg leuk druk! Onderstussen gaat het leven en mijn blog uiteraard ook gewoon verder. Ondanks het feit dat ik vanavond mijn praesidiumlint krijg (EIN-DE-LIJK) was er deze week nog net een belangrijker momentje. De resultaten van mijn examens kwamen woensdagavond online. Ja, net tijdens de BBQ. Iedereen telde dus af tot het moment dat het 20u was en een voor een kregen mensen hun resultaten te zien. Ik had van de stress mijn gsm al ergens achter de bar aan de oplader gehangen zodat ik niet om de vijf seconden zou refreshen maar na ene half uur kon ik het toch ook niet meer houden en ging ik kijken. 

Kunnen jullie geloven dat ik vijf keer heb gekeken voor ik daadwerkelijk geloofde dat ik van al m'n vakken geslaagd was?! Na twee minder succesvolle jaren in Leuven kwam dit aan als een geweldig leuke verrassing en het deed deugd dat m'n harde werk eindelijk eens beloond werd. Het meisje achter de bar vroeg trouwens of alles wel in orde was, aangezien ik nogal hard trilde. De spanning die langzaamaan wegvloeit zeker? :p 

Maar goed, vanavond is het galabal en ik zou niet weten wat ik moet aandoen. Natuurlijk wil ik een kleedje aandoen maar welk? En wat voor make-up zou ik opdoen? Ohja en ik moet m'n benen nog scheren. Misschien eerst een to do lijstje opstellen zodat ik zeker niets vergeet. Stel je voor dat ik daar onder een net kleedje aankom met van die heerlijk harige benen. Ik vrees dat jongens/mannen geen fan zijn van teddyberen... 

Op liefdesvlak ben ik nog altijd single en eerlijk? Ik vind het best wel gezellig. Geen verantwoording afleggen, je doet enkel waar jij zin in hebt wanneer je daar zin in hebt... I don't need a man to make me happy! Even terzijde zou ik even m'n vriendinnen willen bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun, hun luisterend oor en vooral het feit dat ze niet oordelen wanneer ik weer eens kom zagen! 'k Zie jullie graag! 

Goed, genoeg gezeverd. Tijd om in actie te schieten! 

Liefs
Veronique 

10 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat je zoveel fijne en leuke dingen op de planning hebt, lang leve de zomervakantie <3
  Gefeliciteerd met het behalen van je vakken en veel plezier vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je alles gehaald hebt! Gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier vanavond en dikke proficiat met de goede punten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je zo ruim geslaagd bent! Geniet van alle leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt het zo te zien wel druk met leuke dingen! Gefeliciteerd, geniet ervan. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je zoveel leuke dingen gaat doen! Geniet ervan, dat is belangrijk! :) Wat goed dat je voor alles geslaagd was! Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke update. Als jij je goed voelt als single, dan is dat prima zo. Niemand zegt dat je per se in een relatie hoeft te zitten. Hoera dat je geslaagd bent trouwens, eindelijk vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker ontstressen van de examens =D Als je de juiste persoon vind, hoef je echt niet voor alles verantwoording af te leggen =P

  BeantwoordenVerwijderen