donderdag 12 juni 2014

MUA Undressed


Vele bloggers waren al maanden aan het speculeren en ineens was het zover. Makeup Academy lag in de rekken bij Kruidvat. Zelfs hier in Turnhout (dankuwel derde filiaal!). Het duurde even voor ik papa overtuigd kreeg om daar naartoe te rijden (ik denk dat hij sneller naar de andere kant van BelgiĆ« rijdt, dan daar winkels op de Steenweg op Gierle). Ik stond nog niet lang voor het MUA schap of Undressed lag al in mijn mandje. Benieuwd of het de moeite is? Helaas was dat gelukzalig gevoel niet van erg lange duur. Zoals jullie op de twee bovenste foto's wel kunnen zien, ziet mijn palette er niet meer zo geweldig uit. We hadden het in het koffer van de auto gelegd en toen mijn zusje het koffer thuis opendeed, kletterde dit palette tegen het asfalt. Toen ze het mij liet zien, brak mijn hart in evenveel stukjes als de oogschaduw. Gelukkig zijn niet alle kleuren beschadigd maar erg charmant is het toch niet... 

De verpakking doet mij denken aan Sleek, hoewel Sleek wel iets minder goedkoop aanvoelt dan MUA. Die doosjes lijken mij gewoon een pak steviger. Misschien ligt dat aan het feit dat ze zwaarder aanvoelen doordat die een spiegel bevatten. Verpakking is natuurlijk niet het belangrijkste, laten we even naar de swatches kijken. 


 MUA heeft de kleurtjes geen naam gegeven en dus zal het zonder moeten. Helaas! Ik heb gewoon de volgorde aangehouden zoals die in het doosje is. Op de bovenste foto zie je de kleurtjes van de bovenste rij zonder flits en op de onderste foto met flits. 

Mijn favorieten zijn 2, 4 en 6 vanwege hun mooie pigment. 


Deze foto's zijn iets onduidelijker maar weeral is de bovenste zonder flits genomen en de onderste met. Over het pigment van de onderste rij heb ik helemaal niet te klagen. 

Het enige nadeel is dat ik best veel fallout krijg met dit palette. Ik weet niet of dit aan de oogschaduw, de val, mijn kwasten of mijn eigen onhandigheid ligt. :p Vond het wel even het vermelden waard. 

En? Wat denken jullie ervan? 

Liefs
Veronique


5 opmerkingen:

 1. Wat een mooi palette! Ik ben nu al 3 of 4 keer naar de Kruidvat geweest om te kijken of ze het palette weer hadden maar elke keer is het uitverkocht -_-'' Wel jammer dat hij gevallen is, echt zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat hij is gevallen! Is altijd zo balen als een product opeens kapot gaat. Maar de kleuren zien er goed uit! Helaas is MUA bij mij in de buurt nergens te koop :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, jammer dat 'ie is gevallen...Maar, gelukkig kun je alle kleuren nog volop gebruiken :-) Ik vind het een prachtig palette! Helemaal mijn kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleurtjes mooi voor iedere dag!

  BeantwoordenVerwijderen