woensdag 18 juni 2014

More, more, MORE!


Laatst zag ik een erg mooie fushia roze lipstick ergens op een blog en ik stond alweer klaar om te vertrekken om deze te gaan kopen. Ik heb mezelf ingehouden omdat ik ineens besefte dat ik al een heleboel lipstick heb die daar op lijken. Ook heb ik pas nog enkele oogschaduwpalettes besteld en stiekem vraag ik mij af of ik zulke kleuren niet al ergens in m'n stash heb... 

Ik vraag me af of ik de enige ben die soms een product koopt omdat het mooi is maar misschien net perse om het te gebruiken. Of misschien zelfs niet perse omdat het zo bijzonder mooi is maar gewoon om maar weer meer te hebben. Een beetje materialistisch of gewoon typisch beautyblogger? 

Een typisch voorbeeld van een product dat ik eigenlijk voornamelijk koop voor z'n uiterlijk en niet om echt te gebruiken, zijn highlighters. Enorm prachtig om naar te staren als het in z'n doosje zit en in looks bij andere mensen maar zelf staat het me niet. Misschien moet ik binnenkort nog eens een no-buy overwegen. Oktober ofzo dan wel aangezien ik deze zomer nog op reis ga en daar nog vanalles wil kopen (en kleren/producten om op reis te gebruiken!)

Om dit korte artikel af te sluiten toch wat stashporn van op Weheartit! 

Wat denken jullie? Wat is teveel? 

Liefs
Veronique

10 opmerkingen:

 1. Veel beautybloggers hebben teveel =P Maar dat moet ook, want het zijn beautybloggers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat maak ik mezelf ook altijd graag wijs Suzanna! ;-)

   Verwijderen
 2. Ik heb ook te veel, hoor. Je bent zeker niet alleen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan mezelf zo af en toe inhouden, maar eigenlijk te vaak niet. Ja ik ben Ceetje, beauty blogger en (met make up) materialistisch :) Zo dat lucht op hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was je artikel aan het lezen en was precies ook aan highlighters aan het denken! Ik weet niet waarom, maar iets aan die glitters trekt me keer op keer weer aan in de winkel :-) Ook heb ik eigenlijk teveel nagellak, want ik gebruik het niet zo vaak. Maar het is nu eenmaal zo fijn om zoveel mogelijk kleurtjes te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook altijd veel te veel make-up kopen haha! Ik gebruik mijn blog meestal als excuus en ik word ook gewoon blij van mooie spulletjes, dus het is niet alleen materialistisch maar ook wel iets waar ik gewoon blij van word hihi :) Dat maak ik me maar wijs in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen