maandag 30 juni 2014

Life through my eyes | Juni #4


Een life through my eyes van twee weken aangezien ik de laatste week van mijn examens amper foto's gemaakt had. Goed, ook de afgelopen week vergat ik vaak om foto's te maken. Misschien moet ik daar eens echt een voornemen van maken: foto's maken van dingen die ik doe voor Vero does this.  Maar kijk nu toch even mee naar de foto's die ik wel genomen heb. 
Leren... 


Lekker uitgebreid ontbijten net voor ik naar een examen moest vertrekken. In de hoop dat mijn hersenen zo genoeg energie kregen om goed hun best te doen. 


Besteld en ontvangen. Een pakketje van Alice & Jo. Hiervan is er al een unboxing online gekomen. 


Swatches maken van oogschaduw en dat er daarna niet meer volledig afkrijgen... Probleem... Al een geluk dat je toch wat moeite moet doen om het te zien en dat het niet opvalt. 


Eindelijk nog eens tijd om te gaan lunchen met Julie. We reserveerden bij de Café latte (Julie haar idee) and I liked it. Dit was een duo van waldkorn met carpaccio en gerookte zalm. Het ziet er niet alleen superlekker uit, het was ook superlekker. Aanrader als je eens in Turnhout bent. (Wel reserveren want het is er 's middags erg druk!)


Foto's maken van de kwasten van BH cosmetics. Zijn ze niet enorm schattig? 


Zondagavond (niet gisteren maar vorige week) begon de feestweek van het Reprobatum. Die zondag ben ik zelf niet gegaan maar maandag moest ik wel. We hadden namelijk ontgroeningscantus en ik moest nog wat liedjes vanbuiten leren. Zie her de tekst van het Gaudeamus Igitur. 


Tussendoor uiteraard toch nog eventjes werken voor de blog. Hoewel dat wel veel te weinig gebeurd is de afgelopen week. Ik heb het gevoel dat ik de laptop amper heb aangeraakt. Vakantie noemt men dat dan... 


Donderdag speelden de Rode Duivels tegen Zuid-Korea en samen met Julie en Nick ben ik gaan kijken in de Zwarte Ruiter. Gewonnen! 


Groentenfrietjes! Hierover komt nog een review met extra uitleg over online! 


Vrijdagavond was het dan zover: Galabal! We hadden leuke brilletjes, snorretjes, hoedjes etc. op stokjes die de mensen konden gebruiken om mee op de foto te gaan. Dit leek ons echt wel leuk en ik overweeg om dit ook te gaan halen voor met m'n verjaardag. Zou toch grappig zijn om zulke foto's van je verjaardsfeestje te hebben? :D 
(Bovenstaande foto is van voor middernacht) 


En de foto hierboven is van na middernacht. Het grote verschil? Het praesidium van '13-'14 gaf de fakker door aan het praesidium van '14-'15. Of met andere woorden: we kregen ons breed lintje! Whoop whoop! Superleuk! Ben enorm trots en we gaan een geweldig jaar tegemoet met het Reprobatum. 


En op zaterdag eindelijk wat rust met lekker fruit. Nog eens een beetje gezond doen, lijkt echt al een eeuwigheid geleden. 

Ik heb trouwens ook nog een vlog van een dagje naar Antwerpen met enkele vriendinnen, die ga ik een van de dagen bewerken en die komt dan als tweede artikels eens online. Ik heb trouwens wat dingen gemerkt de afgelopen weken en daarom heb ik besloten om een beetje te frutselen met de tijden wanneer er artikels online komen. 

Door de week verandert er eigenlijk niet veel: elke ochtend een artikel om 06u00 en op vrijdag nog een tweede om 15u. (Het kan wel eens gebeuren dat een artikel wat later online staat als ik het gewoon vergeten ben of wegens technische problemen etc.). Wat zaterdag en zondag betreft: ik verplaats het artikel van 6u naar 15u aangezien ik vaak moet werken de avond voordien. 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Het zijn zeker wortelfrietjes? :) Morgen weer voetbal dus ;p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zit wortel bij in ja :P maar das niet t enige :) zijn ook niet zelfgemaakt ofzo :P
   En jaa :) morgen ga ik inderdaad weer kijken ;)

   Verwijderen
 2. Groentenfrietjes? Ik ben er erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk zijn ze heh de Bh cosmetics kwasten! hmmm carpaccio is zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen