maandag 16 juni 2014

Life through my eyes | juni 3


Het einde van mijn examens is in zicht, darlings. Ik zie het licht aan het einde van de tunnel en volgens mij zijn het discolichten. Waar nu mijn weken nog vrij vol zitten met het leren van cursussen en voorbereiden van presentaties, ga ik dan lekker feesten. Ik kijk er naar uit! Maar goed, nog eventjes doorbijten en jullie foto's van mijn afgelopen week laten zien. Ik heb ook wat leuke dingen gedaan maar ik ben nogal vaak vergeten er foto's van te trekken. Oops! 

Hierboven zie je m'n steekkaarten voor ontwikkelingspsychologie. aangezien maandag een dag vol samenvatten en leren was. Dinsdagnamiddag had ik examen en net voor ik vertrok, kwam papa naar me toe dat er een pakketje voor mij was. Blijkbaar was dit een proefpakketje van Gerlinea met wat repen om eens te proberen. Hier heb ik er al een van op en die viel goed mee! Toen ik thuis kwam, kon ik al meteen beginnen voor het volgende examen. Of de volgende twee want de dag erna had ik er dus twee. Omdat ik oorspronkelijk niet goed wist waar ik mee moest beginnen (leren, portfolio in orde brengen) besloot ik op z'n minst een lijstje te maken van wat er allemaal in het portfolio moest zitten. Zodat ik dat tenminste al op papier had en ik een houvast had. De printer heeft weer goed z'n best mogen doen. Woensdag was gevuld met het maken van die examens en heerlijk niets doen. Daar heb ik dan ook geen foto's van gemaakt. Donderdag besloot ik om uit te slapen en mijn kamer op te ruimen. Ook hier heb ik buiten hierboven (het blogs lezen in bed om toch maar niet op te hoeven staan) geen foto's van getrokken. Vrijdag begon mijn dag met opruimen en wat lezen. Als middageten nam ik de groentennoodles van de Action met wat extra salade erbij in. Om de een of andere reden dacht ik dat het dan ineens naar Won Ton soep zou smaken. De eerste happen kon ik het mezelf nog wijsmaken maar daarna was het maar gewoon een noodlesoepje met salade. Wat uiteindelijk niet slecht was eigenlijk. 

's Avonds ben ik met Julie, Nick en Davy nog voetbal gaan kijken. Nederland speelde tegen Spanje en we waren toch wel benieuwd hoe onze Noorderburen het zouden doen. Veel beter dan verwacht uiteindelijk! 


 Zaterdag ging de wekker pijnlijk vroeg af aangezien ik met Sarah had afgesproken om in Antwerpen te gaan winkelen. We zijn 's morgens al vroeg vertrokken omdat ze om 10u een afspraak had bij The Body Shop voor een make-over. Aangezien ik geen held ben in vroeg opstaan, had ik 's morgens geen tijd gehad om thuis te ontbijten. Dat is dan ook het eerste dat we in Antwerpen gedaan hebben. Ik zag bij de foodmaker dat ze mijn favoriete sandwich hadden (met rucola, pesto, carpaccio etc.) en ik kon het niet laten om dat dan als ontbijt te eten. Héérlijk. Omdat ik al een tijdje wakker was, besloot ik om eens 'zot' te doen en Ice Tea bij het ontbijt te drinken. 

Het was superleuk om nog eens te gaan winkelen met Sarah en moe maar voldaan gingen we kort na de middag weer richting huis. Daar heb ik eerst kort een dutje gedaan om daarna verder te gaan leren. Het was snel tijd om te gaan werken. Mama was trouwens, net als Sarah, jarig zaterdag en toen ik thuis kwam bleken er nog veel hapjes over te zijn. Ondanks dat 's nachts eten niet zo'n goed idee is, besloot ik toch enkele hapjes "te proeven". Ik had hard gewerkt, don't judge me. Om zondag als vieruurtje weer in de hapjes te vliegen. En dit deelden we thuis als soort van aperitief voor we gingen eten. Lekker! En ondertussen blijven we maar verder leren! 

De afgelopen week is precies zo snel voorbij gegaan... Ligt dit aan mij of hadden jullie dat gevoel ook? 

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. hah nog veeeel succes met je examens! de laatste loodjes enzo..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt het! Wel grappig dat je mijn plog aan het lezen was (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je examens! Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, hoe maak jij je steekkaarten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk naar het formaat van de kaarten die ik heb gekocht. Deze stel ik dan in in word bij 'Printen'.
   Dan krijg je je werkblad dat wordt aangepast aan de grootte van je steekkaarten. Dan hoef je enkel nog alles wat je erop wilt, uit te typen en dan printen. Je kunt dan nog kiezen om ze enkel- of dubbelzijdig af te printen. Heel simpel dus! :)

   Verwijderen