maandag 9 juni 2014

Life through my eyes | juni 2


Eindelijk nog eens een eigen artikel. Het voelt als een eeuwigheid geleden en dat terwijl ik zo graag schrijf. De examens eisen bijzonder veel aandacht, tijd en energie op waardoor ik enorm gelukkig ben als ik eindelijk kan gaan slapen. Ondanks alles vond ik toch dat ik jullie een blik moest gunnen op mijn (sorry, enorm saaie) afgelopen week.

Op de foto hierboven zie je Minou die heerlijk ligt te slapen op een stoel. Soms ben ik echt jaloers op die beestjes. Een kat moet toch niet veel meer doen dan slapen en eten? Momenteel zou ik zo graag eens van plaats wisselen, al was het maar tot het einde van de examens...


Af en toe jezelf eens wat lekkers gunnen moet kunnen tijdens deze harde tijden. Wat kan ik toch overdrijven. Examens zijn natuurlijk het einde van de wereld niet maar op dit moment voelt het wel zo.


Deze foto is stiekem keihard mislukt. Minou stond al enkele minuten lang met haar voorste pootjes op mijn benen alsof ze aan het smeken was om aandacht. Toen ik besloot er een foto van te maken, was ze het ineens beu. Helaas, pindakaas dan maar deze wazige foto van Minou die net van mijn benen af springt.


Weer een verwentmomentje voor mezelf. Een lekker sapje en hierbij loempia's. Die waren helaas minder lekker maar het is de gedachte die telt. Zie je aan de (weinige) groentjes op mijn bord dat ik toch een klein beetje moeite deed om gezond te doen? ;)


"Veronique, allemaal goed en wel dat jij examens hebt en moet leren maar nu MOET jij mij aandacht geven." 


Ik vraag mij vaak af waarom ik nooit aan mijn eigen bureau zit om te leren en toen ik de tafel afgelopen week bekeek, snapte ik het ineens. Mijn bureau is gewoon te klein. Ik heb een hele eettafel nodig om toe te komen. 


Ondertussen genieten van een ijsje. Nu ik deze LTME typ, is het half 1 's nachts en door het zien van deze foto wil ik naar de diepvriezer lopen en een ijsje pakken. Hmm, zou ik of zou ik niet? :D


Dit is hoe de markeerstift van een beautyblogger eruit ziet :p Haha. 


Papa en Patricia waren boodschappen gaan doen en ze kwamen thuis met deze DVD voor mij. Ik vind deze film echt supergoed en was dus ook enorm blij hiermee. En nu heb ik zin om deze film op te zetten. Hmmz, deze blogpost schrijven leidt mij nogal af van de essentie. 


Afgelopen weekend was het geweldig warm en dus ben ik op een moment dat ik geen WiFi nodig had buiten gaan zitten. Het zou echt super zijn om buiten te kunnen bloggen maar aangezien onze WiFi zo ver niet rijkt, heb ik pech. :( 


En momenteel zit ik er zo bij. Laptop, samenvatting, cursus en gaaaaan. Ik heb dinsdagnamiddag m'n volgende examen en heb weer het gevoel dat ik dit weekend niet veel productiefs gedaan heb (Tuurlijk heb ik dat wel gedaan maar op dit moment voelt het even niet zo). Ik ga dus waarschijnlijk nog eventjes doordoen tot ik hier boven m'n laptop in slaap val. (Nah, zo lang ook weer niet, ik zou graag in m'n bedje slapen deze nacht) 

Even een vraagje voor de Nederlandse lezers: hebben jullie nu ook examens/tentamens? Zo ja, herkennen jullie bovenstaande situaties? :) 

Liefs
Veronique

25 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Je markeerstift is echt grappig, haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik het me goed herinner, komt die van de Action :p Daar vind je toch ook echt bijna alles!

   Verwijderen
 2. Ahh, wat een lieve kat! Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben ik blij dat ik geen examens meer hoef te doen... :-) Nog heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, spot ik daar een Joepie? Da's pas goeie lectuur! Leuke foto's :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad! Dat is net iets leukere lectuur bij het eten dan een of andere cursus ;) Ik probeer de joepie nog elke week te lezen maar het gebeurt wel eens dat mijn zus die zo goed weglegt dat het er die week niet van komt :p
   Dankjewel trouwens!

   Verwijderen
 5. Toch wel een snoeperke he.. En ik weet niet of een poes zijn altijd zo leuk is. Al dat haar tussen je tanden en af toe een haarbal uitspuwen.. Jakkes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch wel een snoeperke he.. Maar een poes zijn. Altjid haren tussen je tand en af en toe een haarbal uitspuwen. Jakkes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh, loempia's! Ik heb mijn examens al gehad! Donderdag uitslaggg..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je een lieve kat zeg! En goed dat je ook verwenmomentjes voor jezelf in last tussen het leren door! Succes met je examen dinsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mij ook opvalt dat je alles mooi opschrijft met veel kleurtjes. Een ordelijk dame..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dit is puur omdat ik een samenvatting aan een vriendin beloofd had!

   Verwijderen
 10. wat een lieverd zeg! Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat leer jij gestructureerd leuk om te zien! laatste loodjes!! succes!! ik leerde ook nooit aan tafel! altijd op de grond of in bad! en heb ook die markeerstift haha! en je hebt helemaal gelijk af en toe moet je jezelf even verwennen met wat lekkers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat ons zeggen dat het zeldzame momenten zijn, die momenten van structuur :p

   Verwijderen
 12. Wat een leeeuk artikel! Die markeerstift wil ik ook, hij is zo gaaf!!! X

  BeantwoordenVerwijderen