maandag 2 juni 2014

Life through my eyes | juni 01


Afgelopen week heb ik precies maar twee dingen gedaan: gegeten en geleerd. Bizar. Maar goed, nu weet je dus wat voor foto's je moet verwachten. Veel eten, een enkele keer een boek en that would be it. Ik zal proberen om er wat meer rond te vertellen. 

Maandag

Maandag zou ik normaal gezien weer om half 8 de bus naar school nemen maar door de weinige uurtjes slaap van zaterdag op zondag besloot ik om pas 's middags naar school te gaan. Ik moest namelijk nog voor onze presentatie van ICT gaan filmen. 
Toen ik rond 15u thuiskwam, had ik een beetje honger en besloot ik om deze noodles uit de Action eens een kans te geven. Dit had ik beter niet gedaan want sindsdien ben ik verslaafd. Als het kon, at ik niets anders meer. Deze groentenvariant van de Action is momenteel de lekkerste van diegene die ik al geprobeerd heb. 


Uiteraard moet er naast gegeten ook nog gewerkt worden en ik kreeg van Mathias de eer om het filmpje te editten. Persoonlijk vond ik dit helemaal niet erg want ik doe dit erg graag.


Nog wat later kwam het vriendje van Julie met deze geweldige dingen langs. Ik ben al superlang op zoek naar de peanut butter cups van Reese's en hij en Julie hebben deze gevonden en gekocht. DANKJEWEL LIEVERDS! 

Dinsdag
Dinsdag ben ik wel flink 's ochtends al naar school gegaan en daar heb ik heel de dag samen met Mathias aan de presentatie van ICT gewerkt. Nu ja, heel de tijd... We waren af en toe nogal afgeleid en dit leidde tot grappige situaties. Ook was ik blijkbaar het 'rotjong' aan het uithangen en ineens lag ik naast m'n stoel... Tsja.. Shit happens. :D


Woensdag heb ik geleerd, ben ik mee boodschappen gaan doen en heb ik gekookt. Dat is zo een beetje de samenvatting van de dag. 's Avonds is er nog een vriend langsgekomen. 


Zoals ik net al zei, heb ik woensdag gekookt. Mama had nog erg veel werk en aangezien ik de beroerdste niet ben, besloot ik eten te maken. Een voordeel is dan wel dat je kiest wat je gaat eten. Ik koos om nog eens spaghetti met kaassaus en ham te maken. Waar mijn ouders en zus er eerst niet veel zin in leken te hebben waren ze toch alledrie laaiend enthousiast toen ze het proefden. Ik ben beter dan ik dacht! 


Donderdag was het weer mama haar beurt en zij maakte vis met spinazie. De spinazie die je hier ziet is van drie zakken van een halve kilo. Bizar hoe weinig hiervan overblijft. 


En verder studeren... 


Donderdag wilden Patricia en ik deze meloenblokjes van de Jumbo opeten maar al na mijn eerste hap wist ik dat deze meteen de vuilbak ingingen. De hadden namelijk een of andere zure smaak. Ik vergelijk het een beetje met balsamico azijn. We 'aten' ze een dag voor de houdbaarheidsdatum dus daaraan kan het niet gelegen hebben. 
Iemand van jullie die weet wat dit kan zijn? 


We hadden ook ananasblokjes gekocht en met een bang hartje maakten we deze open. Hier was gelukkig niks mis mee! 


Vrijdag begon ik mijn dag maar weer met een lekker sapje! Hierna ben ik weer gaan studeren zoals het een goede student beaamd. 's Avonds heb ik samen met mama de film Avatar gekeken aangezien deze op TV was. Dit was de eerste keer dat ik deze zag en damn, veel beter dan ik had verwacht! 


Alvast een beetje plannen zodat ik de volgende weken niet zonder inspiratie kom te zitten. 

Zaterdag ben ik weer boodschappen gaan doen met papa (we moesten sowieso nog langs de Albert Heijn voor onze Eftelingspaarkaarten in te ruilen). Die namiddag heb ik weer vooral gestudeerd en 's avonds moest ik gaan werken. 


Zondag heb ik tot mijn grote spijt een groot deel van de dag in bed doorgebracht. Zaterdagavond had ik namelijk hoofdpijn gekregen en zondag was die nog altijd niet over. Me op het studeren concentreren lukte dus echt niet. 
Gelukkig zorgde mama wel voor enorm lekker eten. Zo hadden we in de plaats van soep en hoofdgerecht namelijk voorgerecht, soep en hoofdgerecht. Omnomnom. Ik hou van asperges! 

Hoe  was jullie week? 

Liefs
Veronique

7 opmerkingen:

 1. Leuke recap! Het klopt inderdaad dat van eeh gigaaantische hoop spinazie uiteindelijk altijd zo superweinig overblijft. Vind spinazie wel superlekker, vooral onder de puree. Succes met 't studeren nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je je zondag niet goed voelde, veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve mama heb je :) Die bakjes fruit zijn zooo duur hé, en meestal smaakt het fruit naar plastic, meh. En jaaa, die veggie noodles zijn zo lekker! Ik had het ook niet verwacht maar ze zijn echt een aanrader. Hoeveel kosten ze, 90 eurocent ofzo? Geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al dat eten ziet er ontzettend lekker uit! Hopelijk kun je het snel lekker rustig aandoen =D

  BeantwoordenVerwijderen