dinsdag 24 juni 2014

Julie | Review: Gel Douche: PoireVoor jullie denken dat ik deze post in het Frans ga schrijven… Nee, de verpakking van deze douchegel is in het Frans. Ik heb echt ontelbaar veel douche gels! Oké, ontelbaar is misschien overdreven, maar ik heb er toch een behoorlijk aantal. Wanneer ik ze zelf koop, zijn deze eigenlijk meer en meer van merken zoals The Body Shop of Lush, daar waar ik vroeger gewoon bij Carrefour een lekker geurtje uit de rekken haalde. Kwaliteit begint steeds belangrijker te worden voor me. Toch maakte ik nog niet zo heel lang geleden een uitzondering voor deze.


Ik ben namelijk best wel fan van ‘peer’. Hiermee bedoel ik zowel in producten, als drankjes, als voedsel… Anything! Dus toen ik bij Carrefour deze douchegel zag staan wou ik er toch even aan ruiken. En daarna meteen mee naar huis pakken! Mhmmm, wat een lekkere geur! Er was ook een variant met appel (knal groen), agrumes (oranje) en framboos (roze). Bijna had ik die met framboos ook in mijn mandje liggen maar ik besloot me te gedragen en hem eerst eens te testen. En dit dan ook met jullie te delen! 


Uitstraling: De vormgeving van deze douchegel is vrij neutraal. Het heeft een vrij simpel etiket en ook de vorm van de fles is niks bijzonders. Wel vind ik het positief dat er sappige peren op het etiket staan, daarvan krijg je enkel meer zin om dit product te gaan gebruiken. Verder is het ook interessant om gelijk te lezen dat dit product geen parabenen bevat.


Geur: In een woord? YUMMIE! Als je houdt van de geur van zoet-frisse peren, kan ik je echt aanraden even op zoek te gaan naar deze douchegel. In de fles ruikt hij echt super lekker en erg intens. Hij ruikt niet chemisch, het is net alsof je echt aan een stuk fruit ruikt. Bij de andere drie varianten is dit ook het geval. Het is niet omdat ik ze niet gekocht heb, dat ik er niet aan geroken heb! ;-)


Hij belooft: Letterlijk geen énkel idee. Ik kan dit product niet op het internet terug vinden, aangezien het ook niet echt een merknaam lijkt te hebben. Aangezien ze zonder parabenen werken, lijkt dat me al zeker een mooie belofte. Verder neem ik aan dat dit product, net zoals elke andere douchegel, als doel heeft je huid schoon te maken, op een manier die de huid niet irriteert. 


Eigen ervaring: Ik heb dit product nu enkele malen kunnen gebruiken en ben hier best tevreden over. Natuurlijk verslaat het mijn producten van Lush, The Body Shop of Philosophy niet! Maar voor een gewoond drogisterij product te zijn is het echt best goed. De prijs is ook lager dan bijna élke douchegel in mijn kast. Het is dus een goeie afwisseling met de duurdere producten, voor tijden waarin je misschien niet het budget hebt om jezelf te verwennen met iets duurs.


De douchegel ruikt lekker, ook wanneer ik hem gebruik. Nadien blijft de geur even subtiel aanwezig, maar niet erg lang. Dit vind ik niet zo’n probleem aangezien ik na het douchen mijn huid toch nog hydrateer met een lotion of butter. Dit peerexemplaar schuimt niet fel, maar net genoeg om toch nog aangenaam te voelen tijdens het wassen. Mijn huid is schoon na het gebruik, en dat lijkt me de belangrijkste eigenschap! Ik kan hem zeker aanraden als je op zoek bent naar een simpele, goedkope, goeie douchegel.


Score: 8/10

Prijs: €4.09/stuk voor 250ML.

Hebben jullie deze al eens in de winkel zien staan? Of misschien al geprobeerd? Laat dan even een reactie achter!


Liefs
Julie x


4 opmerkingen: