zondag 29 juni 2014

Julie | Opgemaakt 4: Mei

Het is alweer tijd voor een nieuw opgemaakt artikel, deze keer voor de maand mei. Meestal worden deze artikels van mij pas op het einde van de volgende maand gepubliceerd, maar anders zouden jullie zowel een opgemaakt artikel van mij als Veronique in dezelfde week krijgen en dat is de reden dat de mijne altijd wat later komt. Laten we er aan beginnen!
Als eerste heb ik deze maand, samen met Nick, dit Jardins du Monde handzeepje van Yves Rocher in de lotusbloem geur opgemaakt. Niets bijzonders aangezien er iedere maand wel een handzeepje op gaat. Deze zou ik zeker opnieuw kunnen kopen, momenteel zijn we aan de tweede verpakking bezig omdat ik ze kocht bij een 1+1 gratis actie. Al hou ik wel van verandering en koop ik meestal elke keer een ander geurtje.

Dit is een lege sample van The Body Shop, zoals jullie kunnen zien. Hierin zat de Honey Mania shower gel. Ik heb hier de scrub al tweemaal van gekocht en ook de douchegel is niet verkeerd. Momenteel heb ik echter nog veel te veel doucheproducten staan, dus die moeten eerst maar eens opgemaakt worden. Ik zou deze wel kunnen kopen, al zijn er ook zoveel andere lekkere geuren!
Alweer een lege sample, deze keer van de Dream Cream van Lush. Ik moet zeggen dat ik hiervan niet erg onder de indruk was. Hij deed zijn werk niet slecht hoor, maar ik vond de geur echt niet prettig! Gelukkig zijn er nog andere body lotions die ik met plezier gebruik, ook van Lush! Dit is wat mij betreft geen aanrader…
Sorry voor de onduidelijke foto maar dit flesje nagellak was niet zo fotogeniek. Zoals je kan zien is hij helemaal niet op, ik heb hem zelfs maar een viertal keer gedragen. Het is een Black Dots lakje van Flormar. Daar waar ik altijd tevreden ben van Flormar, vond ik dit lakje geen aanrader. Oké, hij is mooi en blijft lang zitten, maar dat is ook gelijk het probleem. Hij is met geen stokken van je nagels te krijgen! Ik heb zelfs een keer een passer moeten gebruiken om hem er af te schrapen en je kan vast al raden dat dit vreselijk slecht is voor je nagels. Daarom besloot ik dit lakje weg te gooien, jammer maar helaas!
Bij L’Occitane was er nog niet zo lang geleden een actie waarbij hun likers op Facebook een pakketje konden aanvragen met drie mini handcrèmes. Ik had dit natuurlijk gedaan en daarvan is nu deze mini Amandel handcrème opgegaan. Geen idee of ik deze zou kunnen kopen, dat hangt van de prijs af. Hij is wel lekker luchtig en fris en de geur is ook eigenlijk best lekker! Ik ben zeker blij dat ik deze heb kunnen testen.
Ik had het net al over deze Honymania Scrub van The Body Shop. Het was mijn tweede verpakking dus ja ik zou hem opnieuw kunnen kopen. Maar omdat ik graag afwissel zal het niet voor snel zijn. Als je van een lichtzoete honinggeur houdt, is dit product wellicht iets voor jou!
Al weer een fles van mijn geliefde Flormar So Chic deodorant! Ik hou echt van deze geur en hij geeft echt een super fris gevoel. Ik vind hem perfect en laat hem dan ook door iedereen meebrengen die in de buurt van een Flormarwinkel komt. Dit was mijn tweede fles en momenteel ben ik bezig aan de derde én heb ik nog een reserve staan. Mocht je deze ooit tegenkomen kan ik je echt aanraden hem eens te ruiken!
Nadat ik een sample van de Let The Good Times Roll cleanser gekregen had bij Lush, ging ik hem nadien onmiddellijk opnieuw kopen. Hij ruikt heerlijk naar popcorn en reinigt je gezicht erg goed. Een review van dit product vind je hier.Ondertussen ben ik aan mijn tweede verpakking bezig en nadien zal ik ook niet twijfelen om hem opnieuw te kopen. Dit potje heb ik niet weggegooid, want bij inlevering van vijf van dit soort zwarte potten, krijg je een gratis vers gezichtsmasker!
Toen ik met Nick voor het eerst naar Tilburg ging zo’n twee jaar geleden kocht ik een hele rits lippenbalsems met smaakje bij Claires. Hierin zat ook dit Vanille exemplaar. Ik heb ze even links laten liggen, maar aangezien ik toch elke avond lippenbalsem opdoe voor ik ga slapen, besloot ik deze hiervoor te gebruiken. Op zich vind ik het niet erg dat deze op is, ik zou hem dan ook niet opnieuw kopen. Hij heeft een plastic smaakje en de werking is wel goed, maar niet super!
Je kan niet zo goed zin wat dit is, tenzij je hem nog herkent uit mijn XL Shoplog van Eindhoven. Dit is de Sweet Vanilla & Coconut geurkaars van Primark. Deze zou ik zeker opnieuw kopen omdat hij niet duur was en gewoon heerlijk rook. Je doet er ook lang mee, minstens 30u volgens de verpakking, maar volgens mij was het zelfs langer. Hij brandt ook erg mooi op, zonder kleverige restanten aan de rand. 
Op deze foto staat een sample van de Rub Rub Rub Scrub van Lush. Ik was echt aangenaam verrast door dit product en heb hem ondertussen dan ook al in een grote pot gekocht. Als ik me niet vergis, betaal je voor een grote pot van 330g slechts €14.95. Het is een smurf-blauwe scrub trouwens!
Wat ik hier in mijn hand hou, is een leeg exemplaar van het Black Star parfum van Avril Lavigne. Dit was niet mijn eerste flacon en ik zou hem zo weer opnieuw kopen. Ik vind dit echt een lekker geurtje en ben bovendien nog eens fan van Avril, dus dat zijn enkel voordelen!
Deze sample van het 365 dagen serum van Lancaster kreeg ik tijdens mijn bezoek aan Eindhoven bij de Douglas. Ik vond het serum echt goed en vond het jammer dat de sample op was. Ik zou hem kopen, al vrees ik dat de prijs veel te hoog gaat zijn waardoor ik hem alsnog niet koop. *na een snelle blik op de Douglas website* Oké, ik weet wel zeker dat ik deze niet koop omwille van de prijs. Je betaalt namelijk €63.90 voor een 30ML en maar liefst €85 voor een 50ML… Slik!
Je ziet het niet goed door de wazige foto, waarvoor mijn excuses, maar dit is de 4-in-1 Complete Care Nail Polish van Flormar. Hij heeft een verzorgende en verstevigende werking op je nagels en is geschikt als basis en top coat. Hij werd een beetje plakkerig en slierterig, aangezien hij echt bijna helemaal op was. Ik heb al een nieuwe in gebruik ondertussen en zou hem de volgende keer ook zeker opnieuw kopen.
Deze Anarchy For Her deodorant van Axe zou een Limited Edition zijn, al heb ik hem al wel verschillende keren opnieuw gekocht… Ik heb nu natuurlijk mijn geliefkoosde deo van Flormar en daarom koop ik deze voorlopig niet opnieuw. Als die flessen op zijn en ik heb geen nieuwe meer, zou ik deze echter wel opnieuw kunnen kopen want ik was er wel tevreden over.
Als laatste foto heb ik weer een sample verpakking voor jullie. Bij Alber Heijn kreeg ik twee van deze samples mee naar huis. En ik moet zeggen, ik was geweldig blij! Deze shampoo voelt echt super zacht, schuimt onmiddellijk en maakt je haar erg zacht. Ik heb deze ondertussen gekocht, samen met de bijbehorende conditioner en de BB Beauty Balm. Als je ook benieuwd bent zoek je naar de Essense Ultime Omega Repair shampoo van Schwarzkopf.


Ik had ook nog een sample verpakking van een Clinique crème opgemaakt, maar daar heb ik geen foto van genomen.Dit waren alweer mijn opgemaakte producten uit de maand mei! Het verbaasd me iedere maand opnieuw hoeveel ik op maak! Hadden jullie in mei veel opgemaakt? 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten