dinsdag 3 juni 2014

Julie | New In: Loavies HandbagsVoor ik echt aan dit artikel begin wil ik jullie even een beeld schetsen… Ik zit dit te typen met het enthousiasme van een kind vol suiker die een nieuw speelgoedje gekregen heeft! Gisteren heb ik voor het eerst een handtas online besteld… En weet je? Het waren er zelfs twee! Ik had een super mooie tas gezien in deze blogpost http://beautydagboek.com/2014/05/11/new-in-loavies-bestelling/ en daardoor kwam ik op de website van Loavies terecht. Ik keek me de ogen uit en vond gelijk enkele prachtige tassen en portefeuilles. Enkele dagen verstreken maar ik ging elke keer terug kijken naar de tassen omdat ik ze zo mooi vond! Na al mijn moed bij elkaar geraapt te hebben durfde ik eindelijk aan mama vragen of ik ze mocht bestellen… En ze ging verbazingwekkend snel akkoord! Benieuwd hoe ze er uit zien? Lees dan snel verder!


Eerst wil ik jullie wat meer vertellen over Loavies zelf. Dit is hoe ze zichzelf profileren: 


“Loavies.com is binnen 1 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste fashion webshops van Nederland, België en Duitsland met items geinspireerd op trends van bloggers en catwalks.


Loavies.com werkt met een heel team full time om altijd de laatste trends en musthaves voor jou te verzamelen. Daarnaast houdt Loavies.com jouw 24/7 up to date op het gebied van fashion en streetstyle inspiration via Facebook, Instagram, Pinterest en de nieuwsbrief. Omdat het team van Loavies.com non stop zoekt naar de laatste eye-catchers voor in jouw garderobe, wisselt de collectie erg vaak en worden er wekelijks nieuwe items aan de shop toegevoegd. En een heel erg fijne bijkomstigheid; de collectie heeft altijd enorm fijne prijsjes! Hierdoor kun je dus heerlijk gaan shoppen zonder dat je je achteraf schuldig hoeft te voelen, daar word je toch blij van?!


Want zoals Carrie Bradshaw eens heel terecht zei; ‘We like our money right where we can see it, hanging in our closet!’”


Het bestellen op de website ging erg snel en handig. Bovendien sturen ze ook nog een bevestiging mail, en houden ze je daarna op de hoogte over waar je bestelling zich bevindt. Zo kreeg ik bijvoorbeeld deze leuke e-mail:
 


Dat vond ik een erg leuke manier om je klanten te triggeren! Het is toch speciaal om je eigen bestelling zo ingepakt te zien? Je wordt er echt instant vrolijk van… en nog meer ongeduldig natuurlijk!
Zo zag de doos er bij opening uit. Ik ben niet zo van de filmpjes, dus doe ik een soort van unboxing door middel van foto’s! Worden jullie al benieuwd?
Bij de bestelling zit ook een pakbon, met nogmaals de beschrijving van de door jou bestelde producten. Ook staat de retour procedure er op, indien je niet tevreden zou zijn met je bestelling. Loavies verkoopt ook kleding, en dan kan het al eens gebeuren dat de maat niet juist is natuurlijk.
Ook hadden ze een leuke ‘Bedankt!’ kaart toegevoegd aan de doos. De achterkant van de kaart geeft je dan ook nog eens 10% korting op je volgende aankoop! Je kan al wel raden dat ik hier erg tevreden mee ben!

Hier zie je alvast een glimp van de eerste handtas die ik gekozen heb…
Tahdaaaah! Deze zwarte handtas had meteen mijn hart gestolen op de website. Deze ‘Philip Black’ tas is geinspireerd op de Phillip Lim tas, gelukkig voor een iets fijner prijsje! De afmeting van de tas is 40cm x 27cm 12cm. Wat precies goed is voor mij! Voor deze tas heb ik €34.95 betaald, wat ik echt niet veel vind voor een mooie tas!
Ik vind het zo’n leuk detail dat de ritsen aan de voor- en achterkant open kunnen, zodat de tas wat breder lijkt!
Dit is hoe hij er aan de binnenkant uitziet. Ik vind het zebraprintje erg leuk en de afwerking is ook helemaal prima. Er zit een extra lus bij zodat je hem over kan hangen en de tas bevat ook nog eens drie aparte vakjes! Altijd handig, aangezien anders al je spullen door elkaar zitten. Ik vind deze tas alvast erg mooi en zou er uren over kunnen doorpraten. Hij is groot, handig en mooi afgewerkt. Ik vind het fijn dat je hem smaller of breder kan maken door de ritsen aan voor- en achterkant en dat allemaal voor een fijne prijs! Je hoort het al… Ik ben verliefd!
Maar zoals ik in het begin al zei kocht ik niet één, maar gelijk twee tassen! Ik was ook op zoek naar een kleiner formaat om mee te kunnen nemen wanneer ik bijvoorbeeld uitga. Dan is het handig om een kleine tas te hebben die je kan overhangen.
Ik weet niet of deze foto bij jou een belletje doet rinkelen, maar het is wel degelijk een replica van de Chanel Boy Bag. Loavies zegt hierover: “Omdat we helaas nog even moeten dromen van de échte Chanel Boy Bag, hebben we vier hele mooie varianten voor je gevonden! Deze tas is iets kleiner, heeft meerdere vakjes en het schouderhengsel is verstelbaar. Een echte pretty voor een heel fijn prijsje!” En daar kan ik Loavies niet anders dan gelijk op geven! Voor deze tas betaal je namelijk €29.95, wat natuurlijk spotgoedkoop is!
In het zwart was dit schatje uitverkocht, misschien al maar goed ook. Ik heb altijd al een zwarte tas, en ook mijn Philip Lim look-a-like is in het zwart. Gelukkig vond ik deze bruine crèmekleur ook meteen geweldig en besloot ik om de stap te wagen en hem in deze kleur aan te schaffen. Ook de fijne afwerking vind ik prachtig! Kijk nu naar die mooie details!
De tas heeft ook een erg lange ketting om hem aan te hangen. Je kan deze verstellen in lengte, dus je kan hem zowel dwars overlangs dragen, ofwel gewoon over één schouder.  Je kan de ketting ook dubbel hangen zodat hij iets korter komt.
De tas is niet super breed, maar dat had ik natuurlijk ook niet verwacht. Hij heeft precies de goede afmetingen naar mijn mening! Ook hier zit een aparte rits in als zijvakje, mooie extra aan zo’n ‘klein’ tasje!
Hier toch even een foto om aan te tonen dat hij niet super smal is en je er zeker voldoende spullen in kwijt kan. Voor een dagje shoppen zou ik hier ook niet voor kiezen, maar voor een avondje uit is hij prima! Portefeuille, zakdoekjes, sleutels, lipstick,… Alle benodigdheden kunnen er goed in! Misschien is er nog wel plaats voor mijn fototoestel!

Ik zou nog even kunnen doorgaan over deze beauties maar ik vrees dat Veronique nu al vind dat ik vrij veel foto’s aan dit artikel toegevoegd heb!  Zelf ben ik echter ontzettend blij met mijn aankopen. Ik had ze voor 22u ’s avonds besteld en de dag later was het pakket al hier, dus ze leveren erg snel zowel in Nederland als België. De verzendingskosten vielen ook goed mee, zo’n €6.95. Daarom dat ik ook besloot gelijk twee items te bestellen.


Nu ben ik natuurlijk razend benieuwd naar jullie mening over mijn gloednieuwe tassen! Laat je mening snel achter in een reactie!

Liefs,


Julie

20 opmerkingen:

 1. Goeie keuze! Ik ben blij dat het geen klakkeloze imitaties zijn. Veel plezier ermee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is inderdaad niet zo dat er een fake merk ofzo op staat, ze lijken er gewoon ontzettend op! :-)
   Ik ben er zelf erg blij mee! :-D

   Verwijderen
 2. Zowel de grote als de kleine tas zijn heel mooi! En dat het geen echt 'merk' is maakt ook echt helemaal niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, ik werd er zelf meteen verliefd op toen ik ze dag! :-)

   Verwijderen
 3. Waaaaaauw! Super mooie tassen heb je er bij! Die zullen vast prachtig aan je arm staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel! Ik hoop het, dat ze bij me passen! ;-)

   Verwijderen
 4. Mooie tassen! Vooral die eerste. Wat leuk dat ze zo'n sneak peek sturen. Maakt het bestellen gelijk nóg leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, ik werd gelijk naar die tas toegetrokken! :-)
   En inderdaad, ik vond het ook een leuke extra!

   Verwijderen
 5. Leuke tassen en wat heb je een mooi kleurtje op je nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan alleen een echte beautyblogger zijn die zoiets opmerkt! ;-)
   Het is het lakje 'Blue It' van Sally Hansen! :-)

   Verwijderen
 6. Je weet de spanning er wel in te houden door de foto's van de tassen onderaan te zetten ;-). Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, da's de bedoeling he Birte! ;-)
   Bedankt!

   Verwijderen