dinsdag 17 juni 2014

Julie | MAC Lipstick Milan Mode


In dit artikel wil ik het hebben over mijn nieuwste aanwinst van MAC. Ik kocht eerder al mijn eerste lipstick en toen wist ik dat ik niet meer terug kon; ik ben fan! Toen ik met Nick eind april in Eindhoven was, besloot ik in de Bijenkorf bij de MAC counter een tweede lipstick te kiezen. Vandaag wil ik jullie mijn aankoop laten zien. Benieuwd? Lees dan snel verder!
Uiteraard heeft ook deze lipstick dezelfde, bekende verpakking als alle andere MAC lipsticks! Ik vind het wel mooi en stijlvol, deze zwarte kogelvormige huls. Het is enkel jammer dat je op geen enkele manier de kleur van je lipstick kan zien, of je moest de namen kunnen onthouden. Momenteel heb ik er nog maar twee, dus dat is niet zo moeilijk. Anders moet je ze echt open doen om te zien welke je vast hebt.


Ik koos deze keer voor de kleur Milan Mode en die komt uit de Lusture collectie. Elke soort finish heeft zijn eigen naam. Zo zijn er bijvoorbeeld ook Cremesheen (waar mijn andere lipstick uit komt), Frost, Mat en zoveel anderen.Ik was op zoek naar een roze kleur met een beetje glans in. Matte lipstick vind ik ook wel mooi, maar ik wou iets alledaagser. Graag wou ik iets dat ik zonder moeite kon bijwerken overdag. Liefst ook nog zonder per se een spiegel te moeten gebruiken. Daarom koos ik deze uit.Op deze swatch zie je de kleur best goed. Je ziet ook aan de lipstick zelf dat er subtiele glitters in verwerkt zitten. Deze komen er ook vanaf, maar het is niet alsof je een discobol bent. Op mijn hand zie je dat deze geen knalkleur is maar voor mij geeft hij precies voldoende pigment af om mijn lippen mooi te stiften.Op deze foto zie je goed de close-up. Zoals je kan zien zijn er subtiele glitters aanwezig, samen met een lichte glans. Dit was echt het soort finish waar ik naar op zoek was. Hij trekt niet echt in de lijntjes van je lippen. Je moet eigenlijk met elke lipstick wel zien dat je lippen geen velletjes bevatten, anders korrelt hij sowieso wel wat. Ik vind deze kleur echt perfect draagbaar bij een alledaagse look. Deze foto is buiten bij natuurlijk daglicht genomen, zonder flits.Hier zien jullie dan de full face foto met natuurlijk daglicht, zonder flits. Ik droeg hier behalve de lipstick enkel wat foundation en mascara. Op deze foto zie je hoe de kleur er uit ziet als ik binnen sta, met neplicht en een flits van mijn fototoestel. Hier zie je de shimmers iets feller naar voor komen, maar toch vind ik het nog steeds een fijn resultaat. Ik vind het de €18.50 die je voor een MAC lipstick betaalt echt wel waard!En als laatste dan ook nog even de full face foto die ik binnen nam, met neplicht en een flits. Ik vind de kleur in ieder geval echt prachtig en zou hem zonder twijfelen opnieuw kopen als hij op is.Hebben jullie al veel ervaring met MAC lipsticks? En wat vinden jullie van deze kleur?


Liefs, 

Julie x

34 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooi kleurtje ! Staat je mooi. X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur (weer een voor mijn lijstje haha) staat je heel goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur! Zelf draag ik weinig lipsticks en ik heb dus ook geen ervaring met MAC lipsticks, maar ik heb wel een paar andere producten van hun die ik fijn vind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Oh ik heb net echt super veel lipsticks/-gloss! En ja ik heb ook al andere producten van hun waar ik erg tevreden over ben! :-D

   Verwijderen
 4. Wat een mooie kleur zeg! Je bent echt knap Julie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, bedankt voor je lieve compliment Beau! =$

   Verwijderen
 5. Verrassend dat de kleur veel lichter is op je lippen dan in de huls, wel een hele mooie draagbare lipstick meid! En ik gok dat je er vast nog meer ga kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat zou je wel eens heel goed gegokt kunnen hebben! ;-)
   Bedankt!

   Verwijderen
 6. Hij staat je echt heel goed en een hele mooie kleur vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Stella! Ik vind dit echt de perfecte kleur! :-)

   Verwijderen
 7. Wat een mooi kleurtje zeg! Hij staat je erg goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. staat je heel erg mooi! je ogen komen mooi uit door dat felle roze. looking gorgeous darling :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, dankjewel voor je lieve compliment Crystal! :-)

   Verwijderen
 9. Waaaaauw! Echt een super mooie kleur. Die wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Hij is het geld helemaal waard! :-)

   Verwijderen
 10. Wat een prachtige kleur, staat je heel erg mooi. Ik heb nog geen ervaring met de lipsticks van MAC, maar ben er wel erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ze zijn echt ontzettend aan te raden! ;-)

   Verwijderen
 11. Wat een mooie kleur, leuk met die subtiele glittertjes :)

  BeantwoordenVerwijderen