donderdag 5 juni 2014

Julie | Life Through My Eyes #12

Deze LTME dateert al van een tijdje geleden. Dus in juni zie je nog foto's van december. Moet kunnen, niet? :p 


Het is weeral een hele tijd geleden dat ik nog eens een LTME gemaakt heb… Ik dacht telkens dat ik niet genoeg foto’s had, dus ik ben benieuwd hoe ver ik zal raken! Kijken jullie mee?

Dit is een foto van de (toen nog kleine!) wachtrij in de bioscoop… Waarom iedereen er zo vroeg was? Het was de marathon van The Hunger Games. Eerst kregen we deel één nogmaals te zien, daarna de première van deel twee. Iedereen kreeg een zakje koekjes en een blik drinken. De eerste 50 kregen ook een goodie, vandaar de wachtrij!


Elke zaterdag ga ik met mijn grootmoeder inkopen doen in de kleine Carrefour in de Gasthuisstraat. En dan gaan we ook telkens iets drinken. Hier had ik voor een ‘Grootmoeders tuintje’ thee gekozen. Kijk nu hoe schattig dat kopje is?


Begin december moesten we bij ons thuis meer dan 70 broodjes smeren voor een vergadering… Het lijken er misschien minder, maar eens je ze allemaal doorgesneden hebt weet je pas hoeveel het er zijn!


In december gingen Nick en ik ook naar Antwerpen en daar hoort natuurlijk jenever op de Kerstmarkt bij! Ik koos toen voor een ‘chewing gum’ jenever en damn, wat was hij lekker en zoet!


Ergens in een zijstraat vlak bij de Groenplaats zag ik deze gigantische framboos. Er zit daar een winkeltje waar àlles met framboos is.. Ze verkopen er eten, drinken maar ook verzorgingsproducten! Toch maar eens langsgaan volgende keer… ;-)


Nick en ik besloten nog eens voor een cupcakeje te gaan. Hij koos voor eentje met Oreo, ik koos een Red Velvet. Het is dan ook een rode cake, maar wat is het lekker zeg… Zeker eens proberen als je de kans krijgt!


Op 27/12 kwam de Kerstparade door Turnhout. Jullie kregen hiervan al mooie foto’s van Veronique, maar als ik me niet vergis had ze er geen foto van de stoomtrein tussen gestoken! Vandaar dat jullie die van mij krijgen.


Samen met Nick ging ik ook naar de kraampjes op de markt in Turnhout. We hadden nog een jenevertje staan maar kregen er nog eentje extra gratis van de kraam! Place to be? Kraampje van voetbalclub FC. Turnhout! Ik had een appel-kiwi en een cuberdon jenever. Nick geloof ik een vanille (ben niet zeker) en een ‘FCT’ke’, een eigen creatie van de kraam!


Hier zie je een van mijn maandagmiddagmaaltijden… Een Panza cup pasta, cola light, koude koffie en framboosjes. Die pasta is met drie kazensaus en echt SUPER lekker! Sindsdien kies ik daar bijna elke week voor als lunch…


Haha, deze grappige foto nam ik op mijn werk. Ik kwam de keuken in en zag dit op de kast liggen. Geen idee van wie de banaan was, maar de eigenaar wou hem alleszins zelf opeten! ;-)


Foto die ik nam van mijn gewonnen Essence pakketje. Ik wist niet eens dat ik dit gewonnen had, dus dat was een fijne verrassing! Producten komen voorbij in een shoplog en in een apart artikel met swatches.


Dit heb ik ook gewonnen, maar dat wist ik wel. Het is een pakket van Eyeslipsface dat ik won via de Makemeblush blog. Net zoals bij het andere pakket kunnen jullie de producten in mijn shoplog en in een apart artikel voor swatches zien.


Zoals elke week deed ik mijn nagels. Die keer koos ik voor het Frensh Manucure setje van Bourjois. Jammer dat die niet super lang blijven, maar ik vind het er wel netjes uitzien voor een paar dagen!


Deze foto heb ik genomen toen ik nog eens sinds lange tijd met Veronique ging lunchen! We kozen ervoor om bij mij op het werk (de Warande) te gaan eten bij Barzoen. Veronique koos een Italiaanse croque die je in haar LTME al zag, ik voor deze visburger met groentjes.


Via de Instagram van beautymerk Benefit won ik deze Porefessional! Ik ben erg blij met dit product omdat Benefit best een duur merk is en ik op deze manier de kans krijg om hun producten te testen. Mijn poriën zijn niet super aanwezig, maar toch merk je duidelijk verschil wanneer ik deze primer aanbreng!


Via de Facebook van L’Occitane kon je een bon afdrukken waarmee je drie gratis handcrèmes kon halen in een schattige opbergsok. Nick deed dit ook, vandaar dat ik het dubbel heb. De geuren zijn shea, almond en cherry blossom, mhmmmm!Ik weet niet of ze het leuk vindt dat ik deze foto bij voeg, maar ik vind hem erg mooi! Veronique was voor al haar examens geslaagd en ging dat vieren, samen met Davy, Nick en mezelf, yay!
Zoals ik al zei doe ik iedere week mijn nagels. Deze keer koos ik voor een super mooi (pas nieuw gekocht) lakje van Bourjois in combinatie met een zwart streepje van de striper van NYC. Wat vinden jullie er van?

Zo, dat was mijn LTME alweer… Het is wel van zo’n tweetal maanden maar op zich dus niet ontzettend veel foto’s. Welke foto vonden jullie het leukst?

Julie x

14 opmerkingen:

 1. Lucky you! 2 pakketjes gewonnen in 1 maand! Je french manicure nagels vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik had voordien nooit echt wat gewonnen, dus ik was erg blij! ;-)
   En bedankt! :-)

   Verwijderen
 2. Haha de foto van de bubblegum jenever. Dat lijkt me echt supervies!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het is wel zoet natuurlijk! Maar wel lekker! ;-)

   Verwijderen
 3. Supertoffe foto's alweer, ik vind deze posts echt heel leuk :-) Zoveel broodjes moeten smeren zeg, amai. Leuke nieuwe beauty goodies heb je ook weer binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, bedankt! :-)
   En ja, het was even flink doorwerken toen... En met de goodies ben ik uiteraard zelf ook tevreden! ;-)

   Verwijderen
 4. Julie!
  Je moet me echt is vertellen hoe je dat doet, zo al die leuke dingetjes winnen!!
  Ik win echt noooooit :( (subtiele hint voor jullie volgende win-actie, mwhahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Lynn, was er maar één gouden tip daarvoor he! ;-)

   Verwijderen
 5. Leuke foto's! Ik ben nu wel heel benieuwd naar die chewing gum jenever, het klinkt wel heel bijzonder! En wat een geluk dat je zoveel pakketjes had gewonnen, echt leuke verrassingen zijn dat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Kirsty! :-) Tegen december zul je die vast weer wel ergens tegen komen vermoed ik! ;-)

   Verwijderen
 6. Wat een leuk artikel, en wat een geweldige nagels heb je!! Zo mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen