donderdag 26 juni 2014

Julie | Joepie's Summer BoxOndanks het feit dat ik al 23 ben, lees ik nog elke week de Joepie. Natuurlijk blader ik graag door modetijdschriften, maar meestal vind ik dat toch maar veel reclame voor de prijs die je hebt betaald. En ik blijf nu eenmaal graag bij met de laatste nieuwe roddels over nationale en internationale sterren. De afgelopen vier weken konden alle lezers sparen voor een gratis Summer Box! Natuurlijk heb ik hier aan mee gedaan en vandaag wil ik jullie laten zien wat er in deze box zat. Benieuwd? Lees dan snel verder!Dit is wat ik te zien kreeg toen ik de doos open deed. Natuurlijk zie je meteen al enkele leuke spulletjes liggen. Ik vind dit echt een super fijne actie van Joepie. Het is een volledig gratis box met allerlei spullen in die iedereen wel leuk vindt!
In de box zaten maar liefst zes verschillende items! Hieronder ga ik ze allemaal apart bespreken.
Als eerste laat ik jullie de zwarte bikini zien die er in zat. Je kon zelf kiezen voor een zwarte, blauwe of eentje met etnische print! Persoonlijk draag ik dit soort bikini’s nooit en ook vond ik de driehoekjes van het bovenstukje vrij klein, ondanks dat ik toch niet echt super grote borsten heb… Goed, ik begon hier mee omdat ik hier niet echt iets mee ben en met de rest van de box wel erg blij ben!
Als tweede haalde ik deze reinigingsdoekjes van Garnier uit de doos. Het zijn er voor de droge tot zeer droge huid en ze zijn ook geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up. Dat vind ik persoonlijk er fijn, dan zijn ze zeker voor iedereen geschikt lijkt me. Er zitten geen parabenen in, maar wel rozenextract en vitamine E. En zeg nu zelf, zulke doekjes komen toch altijd van pas?!Vervolgens zaten er ook Lutti ‘Mitzy’ snoepjes in. Ik ben wel een snoeper, dus dit vind ik ook wel een leuke extra. Het is natuurlijk met goede producten dat ik erg blij ben! Maar tijdens het uittesten van die producten steek ik ook wel eens graag een snoepje naar binnen! ;-)Deze dorstlesser is een blikje Oasis in de Tropical smaak. Ik heb er nog niet van kunnen proeven, maar met een topisch mango smaakje kan je nooit echt fout zitten. Erg zomers, deze tropische variant van het limonademerk. Deze box bevat echt alle benodigdheden voor een dagje naar het strand! (Behalve zonnebescherming dan…)Deze fles shampoo is van Schwarzkopf. Dit is een van hun nieuwste soorten: ‘Fresh’n Light!’. Hij zou geschikt zijn voor frisse haarwortels en verzorging van de punten. De geur van deze shampoo is erg fris en daar zullen de passievruchten zeker voor iets tussen zitten! Ook bevat deze shampoo geen siliconen. Ik ben erg benieuwd naar dit product en was echt positief verrast dat het een 400ML fles was die in de box zat!


Als laatste zat er nog deze Pink Passion deodorant van Fa in de box. Ik heb deze in het verleden zelf al gehad en was hier zeker niet ontevreden van. Het enige minpunt is dat hij bij mij nogal sterk prikt wanneer ik mijn oksels geschoren heb. Erg jammer voor zo’n zomerse deodorant. Het kan natuurlijk ook aan de gevoeligheid van mijn huid liggen. Wel vind ik de geur van deze deo erg lekker!Zo, dat was de inhoud van de Summer Box van Joepie. Ik ben echt ontzettend tevreden met de inhoud en met het feit dat alle lezers deze gratis konden afhalen bij een Brantano filiaal naar keuze, na het sparen van de vier nodige punten. Wat vinden jullie van deze box? Hebben jullie er zelf ook een kunnen bemachtigen?

Liefs
Julie x

21 opmerkingen:

 1. heerlijk al die zomerboxen! wat een fijne producten zitten er in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben altijd een beetje bang voor zulke boxen, daarom bestel ik het nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh maar ik heb hem niet besteld ofzo, dat doe ik ook nooit.
   Er stond in het tijdschrift vooraf wat er in zou zitten én hij is volledig gratis! :-)

   Verwijderen
 3. Leuke box! Zeker omdat ie helemaal gratis was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Daar word je sowieso al vrolijk van! ;-)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke items! Ook erg handig lijkt me!! X Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! De snoepjes en het drankje zijn wel al op! ;-)

   Verwijderen
 5. Wat een leuke inhoud, vooral de bikini is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjah, ik ben er zelf niet zo veel mee, maar hij is op zich wel mooi ja! :-)

   Verwijderen
 6. Leuk zo'n box maar misschien een stomme vraag maar wat is Joepie precies ? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is geen stomme vraag hoor! Het is een Belgisch weekblad voor jongeren! :-)
   Zoals vroeger de Fancy in Nederland!

   Verwijderen
 7. Wat grappig dat er gewoon een bikini in zit :-D Vind het verder wel maar zo zo qua inhoud, niks speciaals.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is dan ook een Summer Box! ;-)
   En oké het is misschien niet super speciaal, maar ik vind het wel een topinhoud als je bekijkt dat het gratis is! :-)

   Verwijderen
 8. Oooh, wat leuk dat je over onze summer box geschreven hebt :-). Blij dat je tevreden bent!!

  BeantwoordenVerwijderen