woensdag 14 mei 2014

What's in my bag mei


Ik kan mij al niet meer herinneren wanneer ik jullie voor het laatst een blik in mijn handtas gunde. Daarom dat ik gisterenmiddag besloot dat het hier nog eens tijd voor was. Onmiddelijk pakte ik er de camera bij en besloot ik in alle eerlijkheid een foto te maken van hoe mijn handtas er op dat moment aan toe was. Deze handtas heb ik trouwens in Polen gekocht voor ongeveer €10. Een koopje, al zeg ik het zelf. De tas sprak mij aan omdat het een handig formaat is en het heeft iets chique maar toch niet té. 
Ik kwam net van school toen ik deze foto's maakte dus dat verklaart wel waarom die boeken en de pennenzak erin zitten. 


Naar school probeer ik altijd een flesje water mee te nemen zodat ik doorheen de dag zeker genoeg drink. Als dit leeg is, vul ik dit gewoon bij op school. Superhandig! 
De laatste week waaide het enorm hard en daarom dat ik een haarborstel en haarlak bij me heb. Als m'n bles dan helemaal verpest wordt door de wind, kan ik hier tenminste nog iets aan veranderen en hoef ik niet heel de dag met een vogelnest op m'n hoofd rond te lopen. 


Uiteraard m'n pennenzak voor school en ik verlaat het huis ook nooit zonder m'n portefeuille. Ik moet sowieso m'n identiteitskaart altijd bijhebben en ook m'n studentenkaart kan handig zijn. Deze portefeuille heb ik in Polen gekocht en ik vind hem super. De kleur is prachtig, het model is volwassen en vrouwelijk. Purrrfect. 


Gisteren had ik een test Engels en daarom had ik nog woordenlijsten en m'n boek mee. Ik was van plan het onderweg nog eens te bekijken maar uiteraard is hier niets van in huis gekomen. Typisch! 


Mijn huissleutel durf ik nogal snel thuis te vergeten en dan zit ik natuurlijk soms met het probleem dat ik niet binnen kan. Gisteren had ik hem voor de verandering wel eens bij. Ook mijn autosleutels en -papieren zitten over het algemeen standaard in mijn handtas. Dan hoef ik tenminste niet te gaan zoeken als ik de auto wil gebruiken .Het Turnhouts kwartiertje zou ik eens in de auto moeten laten. Dit is er voorlopig nog niet van gekomen. 


Ik ben van notitieboekje veranderd trouwens. Normaal gebruikte ik een klein notitieboekje maar dan raakte er nogal weinig op een pagina. Sinds kort heb ik dit boekje (van de Action) en hier heb ik toch al een drie à vier weken netjes elke keer een to do lijstje ingeschreven. Ik ben trots op mezelf. Ik merk dat dit zoveel meer structuur geeft en ook geeft het mij een beetje rust. Hier zit dan ook altijd een balpen bij aangezien ik m'n pennenzak niet overal mee naartoe sleur. 
Hetzelfde eigenlijk met de lippenbalsem. Ik heb superveel last van droge lippen en dan is een balsem wel handig. 

Voor de rest heb ik (raar maar waar!) geen make-up in mijn handtas. Dit is bizar. Misschien toch eens iets van lipstick insteken. Je weet maar nooit wanneer je het kan gebruiken. 

Wat hebben jullie allemaal in je handtas? 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen: