maandag 5 mei 2014

Sanne | Revitalash serum resultaat

 Vandaag ga ik het resultaat van het Revitalash wimper serum laten zien!


Zoals jullie in het preview artikel al lazen is Revitalash in verschillende formaten te verkrijgen, ik heb een sample va 1.0 ml ontvangen.

Inhoud: 2.0ml Revitalash® €74,95
Inhoud: 3.5ml Revitalash® €104,95In dit vorige artikel kan je de ingrediënten en mijn eerste indruk bekijken:
http://verodoesthis.blogspot.nl/2014/02/sanne-revitalash-wimperserum.html

Ik heb de afgelopen 3 maanden Revitalash getest! De eerste anderhalve maand netjes iedere dag een keer, alleen ik merkte toch wel dat mijn ogen erg gevoelig waren/werden dus vanaf toen heb ik het nog maar 3 keer in de week gedaan! Dus het resultaat bij mij is daardoor waarschijnlijk minder effectief als bij de meeste mensen. Maar toch ben ik erg tevreden! Kijk hieronder mee naar de resultaten!Hier heb ik geen make-up op, dus ja je ziet mijn wallen! Ik wilde zo duidelijk mogelijk mijn wimpers tonen! Dit lijkt mij duidelijk genoeg toch?
Ik zie wel degelijk verschil, ze zijn niet opeens extreem lang, maaar.. Ze zijn velen malen steviger & hebben een krul uit zichzelf, dat vind ik dan ook super fijn! Ik blijf mijn serum 3 keer p.w. gebruiken tot hij op is, de krul en stevigheid vind ik super fijn!

Hier met make-up (mascara, concealer, lipstick) 2 foto's, ik heb geen mascara op mijn onder wimpers:Liefs, Sanne

5 opmerkingen:

 1. Ik zie eerlijk gezegd niet zo erg veel verschil...
  Je wimpers zien er wel mooi uit met mascara hoor, daar niet van! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mhmm, misschien op foto drie dat je het het beste kan zien? :-)
   De foto's zijn een beetje donker, het kan daar ook aan liggen natuurlijk! :-)

   Verwijderen
  2. Zoals er bij staat, de lengte is niet het grote verschil (ook wel een beetje maar niet veel), vooral de krul en stevigheid zijn het verschil! :) Met mascara zie je dan ook goed dat er een mooie krul in zit!

   Verwijderen
 2. Je hebt van jezelf al mooie wimpers :)

  BeantwoordenVerwijderen