woensdag 28 mei 2014

Rimmel London Moisture Renew


Enkele dagen geleden was ik een blogpost van Teske aan het lezen en ik zag daar een lipstick die ik énorm mooi vond. Ik wou bijna meteen rechtspringen om naar de Kruidvat te lopen. Al maar goed dat ik dit niet gedaan heb aangezien ik diezelfde dag nog een plastic zakje vond met spullen die ik in Polen gekocht had en wat zat daar in? Jep, dié lipstick. Ik had hem dus al eens gekocht. Misschien heb ik een beetje teveel make-up als ik al niet meer weet wat ik precies heb... Maar tijd voor een review van die lipstick! Ik heb het over de Rimmel Londen Moisture Renuw in de kleur 'As you want Victoria'. Een felle roze framboosroze kleur. Misschien weten jullie dit al, maar dit is echt wel mijn favoriete kleur lipstick. Zou het wel wat vaker moeten dragen eigenlijk. De lipstick is ongelooflijk zacht en gepigmenteerd. Zoals je ziet is er erg veel kleur aangebracht op mijn hand en dit met maar een zacht veegje. Het aanbrengen is wel wat lastig doordat het zo zacht is, aangezien je nogal snel uitglijdt. Normaal breng ik lipstick altijd zo aan maar voor deze kleur ga ik voortaan toch een kwastje gebruiken. De kleur lijkt op mijn lippen minder fel dan op mijn hand maar dit heeft met het licht te maken. Ondanks dat de kleur hier iets anders lijkt, vind ik hem minstens even mooi. Ook is dit een kleur waar je beter een lippotlood onder kunt dragen aangezien hij nogal snel durft 'uit te lopen'. Wat ook wel geweldig is aan deze lipstick is het feit dat hij je lippen superzacht achterlaat. Beter dan sommige lippenbalsems zelfs. De houdbaarheid heb ik nog niet getest aangezien ik die avond geen tijd zou hebben om hem bij te werken indien nodig of om erop toe te zien dat hij niet uitgeveegd was. Aangezien hij zo zacht en romig is, vrees ik er wel voor dat de houdbaarheid niet enorm lang zal zijn. Desondanks de waarschijnlijk mindere houdbaarheid op de lippen is deze lipstick een aanrader, al is het maar vanwege de prachtige kleur. Je kan hem krijgen onder andere bij de Kruidvat en hij kost €10,99. 

Damn, nu ik deze foto's opnieuw zie, zou ik hem onmiddellijk terug willen opdoen. En krijg ik enorm veel zin in een avondje uit. Lekker warm weer, kleedje aan, terrasje doen en naar huis gaan wanneer het stilaan terug licht begint te worden. Oftewel gewoon vakantie! 

Liefs
Veronique

25 opmerkingen:

 1. WOW zeg! Die staat je echt goed, wat een toffe kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je echt heel mooi! Leuke blog heb je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw echt een super mooie kleur! Staat je heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kleur staat je echt gorgeous! :) Jammer van de houdbaarheid. Je zou kunnen proberen om tussen door een laagje poeder aan te brengen en dan weer een laagje lipstick. Daardoor blijft hij langer zitten! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige kleur! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur. Mooie huls ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je echt prachtig! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige kleur en je lippen zijn mooi van vorm ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat staat het je prachtig! Mag ik vragen welke foundation jij gebruikt? En ik vind je kapsel supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve reactie! Wat mijn kapsel betreft, ik moet eigenlijk dringend nog eens naar de kapper :P
   Als ik mij niet vergis, draag ik op deze foto de Rimmel Wake me up foundation :) in de kleur 100 Ivory :)

   Verwijderen