maandag 5 mei 2014

NOTD: Bourjois 'Blue no blues"

Gisteren moest ik erg veel printen voor m'n stage en ik verveelde me ondertussen een beetje. Ineens keek ik naar m'n nagels en meteen daarna naar het flesje nagellak op m'n bureau. Eureka! Ik wist meteen wat ik ondertussen kon doen. Ik pakte het lakje en begon m'n nagels te lakken. Dit heb ik eigenlijk al veel te lang niet meer fatsoenlijk gedaan. Zo af en toe wel eens snel om een lakje te testen maar die nagellak was er altijd weer vrij snel af. 

De kleur 'blue no blues' is een mooie felle blauwe kleur. Op de foto lijkt hij iets lichter en meer pastel dan hij in werkelijkheid is. Ik vond deze kleur trouwens erg leuk om tijdens m'n stage te dragen aangezien blauw toch een kleur van hoop is en nu voor mij dus een klein beetje een geluksbrenger. Uiteraard hoop ik dat m'n leerlingen redeneren dat ik best wel een hippe leerkracht ben met zo'n leuk kleurtje op m'n nagels. 

De lakjes van Bourjois verschillen onderling erg in kwaliteit. Zo is dit m'n tweede blauwe lakje dat erg goed dekt maar ik heb andere kleuren die ik dan weer minder goed vind. Heel bizar eigenlijk. Ik ben echt wel fan van dit lakje aangezien je met twee laagjes al genoeg hebt en hij droogt redelijk snel. Het borsteltje vind ik persoonlijk beetje te breed maar ik heb belachelijk smalle nagels, dus de meeste van jullie zullen hier geen problemen mee hebben. 

Dat van die smalle nagels zie je misschien niet op de foto maar toen ik gelnagels met verlenging liet zetten, was zelfs te kleinste maat die ze hadden te groot en moest die bijgevijld worden. Na vandaag heb ik echt wel zin om m'n nagels terug vaker te lakken. Meestal vind ik dat zo'n tijdverspilling maar ik meen het! Ik heb nagellak herontdekt! 

Verwacht je de volgende tijd maar weer aan een flinke hoeveelheid nagelswatches en nails of the days. Ik denk niet dat jullie dat erg vinden, toch? ;)

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: