zaterdag 31 mei 2014

My confessions


We hebben allemaal wel onze dirty little secrets. Dingen die we liever niet vertellen, tegen niemand, of tegen bepaalde mensen niet. Ik ga hier uiteraard m'n diepste geheimen niet uit de doeken doen (Julie leest namelijk ook mee ;) haha) maar er zijn toch wel enkele dingen die ik jullie wil vertellen. Die je van mij (als persoon of als beautyblogger) niet meteen zou verwachten. Benieuwd? Lees dan gauw verder. Ik heb al een jaar of tien een relatie. Ja hoor, met dezelfde. Elke nacht ga ik ermee slapen en elke ochtend sta ik er mee op. Behalve als ik op vakantie ben. En hell dan mis ik hem. Ik hou van mijn bed, ik zou elk minuut van de dag ermee kunnen spenderen. Helaas heeft het leven andere plannen en moet ik dus het grootste deel van de dag afstand bewaren. Ook nu roept hij me om erbij te komen liggen maar ik geef niet toe. Af en toe moet je elkaar kunnen loslaten, of niet soms? ;) 

Note: ik denk dat jullie al wel door hebben dat je niet alles in dit artikel doodserieus moet nemen. ;) Ik bega nogal regelmatig een van de grootste zonden in beautybloggerland. Zelfs Julie tikt me er regelmatig voor op de vingers maar ik vergeet het gewoon. Of ik heb er 'geen tijd voor' of ik ben te lui. Ik heb het over het verwijderen van mijn make-up voor ik ga slapen. Zeker als ik weet dat ik maar een korte nacht tegemoet ga en m'n make-up zit er 's nachts nog goed op, hell yeah. Dan doen we maar twee dagen met dezelfde make-up. Ik hoor vele van jullie nu al gruwelen. Normaal haal ik mijn make-up er dan 's morgens wel meteen af maar af en toe gebeurt het inderdaad wel eens dat ik iets heb van: "Whatever, close enough." Julie zou mij trouwens klasseren onder het type "Maneater". Toegeven, ik ga nogal flirtend door het leven, zeker wanneer ik aan het werken ben. Langs de andere kant had ik niet door dat ik 'zo erg' was. Julie vermoedt dat ik met mijn zelfzekerheid zelfs de goede mannen wegjaag en overblijf met, tsja hoe noemen we dat type, minder goede mannen dan maar. Hopelijk vind ik wel iemand die zich niet laat afschrikken door mijn 'sterk' karakter. Misschien is dit toch een werkpuntje. Soms doe ik een mooie (rode) lipstick op terwijl ik gewoon thuis achter m'n laptop zit. Ik heb dan geen plannen om nog ergens naartoe te gaan of iemand te zien. I just want to feel pretty. En de gemakkelijkste manier is om een mooie lipstick op te doen. Het maakt me dan al niet meer uit hoe ik er voor de rest uitzie. Zolang mijn lipstick maar goed zit. 
Zelfvertrouwen + 100% dan. Ik heb zo mijn momenten dat ik een onuitstaanbare sarcastische bitch kan zijn. Pardon my French, darlings. Ik doe mijn best om altijd zo lief en zo vriendelijk mogelijk te zijn maar soms loopt de emmer wel eens over en dan... Voor de kleine sarcastische momentjes hoeft de emmer natuurlijk niet over te lopen, ik ben nu eenmaal iemand die een beetje teveel sarcasme in haar genen heeft meegekregen maar het échte bitch zijn, is enkel wanneer de emmer overloopt of dat hoop ik toch. Ik denk wel dat jullie niet bang hoeven te zijn, ik ben namelijk niet het type persoon dat zoiets via internet zou doen. Vind ik nogal laf... Maar achter de tamzak, de maneater en de bitch zit nog altijd wel Veronique. Een meisje van bijna 21 jaar dat soms nog onzekerder is dan dat ze op andere momenten zelfzekerheid uitstraalt. Een open boek met vele kleine lettertjes. Maar vooral ondanks alles, diep vanbinnen nog steeds hetzelfde kleine meisje is van op de foto. Enkel zoveel jaren en ervaringen later. Elke keer een extra laagje erover. Hierdoor verandert de oppervlakte wel maar de inhoud, diep vanbinnen, die blijft bestaan. 

Liefs
Veronique

PS.: Ik begon aan dit artikel met de gedachte dat dit iets luchtigs, iets grappigs zou worden. Uiteindelijk ben ik toch een stuk dieper gaan graven dan ik oorspronkelijk had verwacht. Een tijdje heb ik zitten denken om dit niet te publiceren maar gewoon te verwijderen. Langs de andere kant, vind ik wel dat hier een mooie boodschap achter kan zitten. Dat niemand is zoals hij of zij op het eerste zicht lijkt. Er hangen altijd vele verhalen aan vast en een persoon kent vele lagen. 
They teach you not to judge a book by its cover, then why do we judge people before we know their story?

12 opmerkingen:

 1. Mooi artikel Veronique. Ik herken me wel in het sarcastische bitch gedeelte. Ik ben namelijk precies zo! Ik flap er altijd opmerkingen uit omdat ik gewoon té eerlijk ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig om te lezen! Dat sarcastische bitch zijn herken ik wel hoor, maar erm: soms mag dat gewoon toch ;-)?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foei foei, je make-up er 's avonds niet afhalen is echt stout! Tsss tsss... :-) Me mooi opmaken zelfs wanneer ik de hele dag het huis niet uitmoet doe ik ook. Gewoon, voor mezelf, to feel pretty :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat onwijs leuk geschreven! Heel tof om je zo wat beter te leren kennen ;)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Héél erg leuk om te lezen. We hebben allemaal onze kantjes, niet?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan maar één ding zeggen op dit artikel: *blub*
  Rode lipstick achter de laptop. Herkenbaar. Gek dat 'dansen in de badkamer en intussen meezingen met de radio' er niet tussen staat ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi artikel! Een mix van grappig en serieus :-) Dat stukje over 2 dagen dezelfde make-up is te grappig :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben blij dat je het hebt gepubliceerd, ik vind het erg leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel! Er zitten best wel herkenbare punten tussen. Ik moest wel lachen om dat stukje over je bed. Zat eerst van ahhh ze heeft al tien jaar een relatie, wat lief! En toen ohh, het gaat over haar bed :p Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk artikel! In sommige confessions kan ik mezelf wel herkennen hoor, velen denk ik, maar het durven toe te geven is een vak apart, you go girl ;) Alleen in het flirten kan ik me niet vinden, haha daar ben ik echt veel te preuts voor denk ik...

  http://mymakeupmemoire.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen