woensdag 21 mei 2014

Music recap.


Ik ben geboren in 1993 en dit maakt mij 'a nineties kid" (of bitch, as you wish). Ondanks het feit dat ik nog maar 7 werd in 2000, herinner ik mij toch nog redelijk wat uit de nineties. Zeker en vast als het op muziek aankomt. Ik geniet nu nog regelmatig van de 90's muziek die door m'n oortjes knalt. Super gewoon! Daarom dat ik vandaag enkele liedjes deel, die ik nu nog graag luister. 
Beginnen doe ik met dieje "gouwe ouwe'" van de Spice Girls: Wannabe. Het liedje is even catchy als de nineties zelf! 


Ik ween nog elke nacht om het feit dat Ricky Martin homo is. Niets tegen homo's uiteraard maar het is natuurlijk zonde. ;) De kans dat ik hem ooit tegenkom is superklein maar door zijn geaardheid is de kans dat het iets wordt tussen ons helemaal onbestaande. Bummer! 


Het liedje komt oorspronkelijk van Billy Joel en zijn versie vind ik nog iets leuker eigenlijk maar ik word hier gewoon super vrolijk van als dit opstaat. 


Wie kent dit niet? Heerlijk zomer - en feestnummer! 


Avril is en blijft een erg goede zangeres. Complicated is een van haar oudere nummers maar het blijft goed! Ik denk dat veel meisjes zo'n situatie wel herkennen. 


Last but not least nog zo'n heerlijk 'fout' 90's nummer. Ik krijg zin in een feestje! 

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk om dit weer terug te zien! Spice Girls inderdaad! En Five was ook zo'n leuke jongensband :) Heb daar nog een cassette van haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stuk voor stuk goede herinneringen aan!! muziek uit mijn tiener tijd haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaww wat een nostalgie zeg! Ik ben ook geboren in de 90s en de eerste band waar ik fan van was waren de Spice Girls haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg! ik luisterde toen zoveel naar deze liedjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede nummers! Mr. Vain en Wannabe zijn zeker één van mijn favorieten :)

  BeantwoordenVerwijderen