woensdag 7 mei 2014

Mini shoplog Kruidvat

Vorige week is bij ons in Turnhout een nieuw filiaal van Kruidvat geopend. Rumour has it dat het een mooi en groot filiaal is én dat ze er MUA verkopen. Vero zou Vero niet zijn als ze dit niet binnen de week met haar eigen ogen gezien wou hebben. Aangezien ik geen zin had om die drukke Steenweg al met m'n eigen auto te trotseren trommelde ik papa op onder het mom van: "Kom, we moeten boodschappen gaan doen en in de Albert Heijn hebben ze korting." Om daarna natuurlijk eerst de Kruidvat binnen te paraderen. 
Zoals je ziet, hebben we niet superveel gekocht. Ik vond het een beetje overweldigend dat schap van MUA zo ineens voor m'n neus te hebben (ook al was het niet zo groot) en het feit dat papa erbij was maakte dat ik niet alles even rustig kon bekijken als ik eigenlijk wou. 

Ten eerste heb ik de Eau de toilette van Essence gekocht in de geur "Like best friends forever". Deze is 50 ml en kost €6,99. 

Ik heb ook nog een kleine verpakking van de geur 'Like a new love' gekocht. Deze was €3,29 voor 10 ml. Ik kocht deze twee geuren omdat ik wel benieuwd was naar wat Essence te bieden had. Ook wou Patricia een nieuwe parfum en dit was dus de ideale gelegenheid om eens te testen. 

Patricia koos voor een foundation van NYC. Deze was €4,99. 

Last but not least ging ik voor het Undress Me palette van MUA. Dit was €5,99. Helaas is deze uit het koffer gevallen toen Patricia dit opendeed en is het eigenlijk al gesneuveld. Ik weet niet of je het goed kunt zien maar de helft van de kleuren zijn beschadigd. Heel jammer natuurlijk aangezien ik nu geen mooie foto's kan maken en ik korter plezier van het palette ga hebben (een kleur is er voor 80% uit gevallen :( ). Maar goed, ik ben blij dat het zo'n goedkoop palette was dan. 

Er gaan sowieso nog reviews volgen! 

Liefs
Veronique9 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingetjes! De foundation heb ik zelf ook en hij is heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook benieuwd naar de reviews! :-D
  Vooral het palette en de parfums, aangezien ik daar zelf ook wel nieuwsgierig naar ben! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah wat zonde dat het palette al stuk is gegaan! Ik hoop dat je er nog wat mee kan.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van het palette. Ik ben benieuwd naar de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat jammer van het palette zeg dat is echt balen! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie items heb je gekocht. Wat hartverscheurend erg dat je palette kapot is gevallen :( Ik heb dat ook wel eens gehad, en dat doet echt pijn. Het is trouwens een erg fijn palette ( ik heb hem ook) hoop dat je er ondanks toch nog wat plezier van kan hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het palette ook gekocht! En nog een ander ;)

  BeantwoordenVerwijderen