maandag 26 mei 2014

Life Through My Eyes mei #4


Afgelopen week heb ik ├ęcht schandalig weinig foto's getrokken. Echt een dieptepunt. Toch wou ik deze week zo snel mogelijk met jullie delen aangezien het toch een erg gevarieerde en op z'n zachtst uitgedrukt een speciale week was. Het was druk en momenteel zou ik staand in slaap kunnen vallen (gelukkig lig ik nu al in m'n bed dit te typen). 

edit: toen ik dit begon te typen, lag ik in bed. Toen ik klaar was met dinsdag besloot ik dat het echt tijd was om te gaan slapen en dat ik dit de volgende dag zou afmaken. En zo geschiedde. 

Maandag
Ik miste de bus deze keer niet en dus zat ik om half 9 al achter de schoolbanken voor wat uiteindelijk mijn laatste les Nederlands van dit schooljaar bleek te zijn. Altijd leuk te horen dat er lessen wegvallen. Na deze les ben ik nog op school gebleven om aan een taak te werken want we hadden veel deadlines op korte tijd. Lichte paniek maar ik heb me er toch doorgeworsteld. Dit welverdiende sapje smaakte daarom ook enorm goed. 


's avonds hadden Patricia en ik nog zin in een dessertje. We hadden deze american pancakes van de AH nog liggen en ik besloot er een lekker sausje met bosbessen bij te maken. Het sausje was zeer goed geslaagd en erg lekker. De pancakes vonden we persoonlijk niet zo lekker... 

Dinsdag
Ook op dinsdag liep de wekker veel te vroeg af en haastte ik me maar zoals bijna elke ochtend naar de bus. Ik had die dag weeral maar twee uur les en de rest van de dag heb ik op school besteed aan het schrijven van de paper samen met mijn groepje. 


Ondertussen kon ik het niet laten om even 90's muziek door m'n oortjes te laten knallen. Je kunt al wel raden dat mijn concentratie niet erg hoog was toen maar dat kan nu eenmaal gebeuren. Het werk is afgeraakt en ik heb me nog geamuseerd ook! Das wat telt zeker? 

Woensdag
Woensdag had ik eerst en vooral presentatie van onze paper. Die was erg goed verlopen en we krijgen weinig vragen van de docenten achteraf. Wel had de rest van de klas nog enkele vragen maar die waren (denk ik) voornamelijk uit interesse voor het onderwerp. Tieners tussen de lakens, klink al interessant, niet? 

Hierna was ik nog naar de les Engels geweest. Je zou na al die deadlines bijna vergeten dat er ook nog lessen om bij te wonen zijn. Hierna kwamen nog twee uurtjes die ik normaal gezien zou besteden aan het bijwonen van presentaties maar last minute kwamen er andere plannen. 


Ik kreeg namelijk de kans om als CD&V lid campagne te gaan voeren in Turnhout met Vlaams minister-president Kris Peeters. Een hele eer en een beleving. Een kans die ik dus niet aan mezelf voorbij kon laten gaan. Dit zei ook de docent toen ik aan haar vroeg of het mogelijk was dat ik die twee laatste uren presentaties niet zou bijwonen. 


Hierna was het tijd om naar de vergadering van mijn studentenvereniging te gaan. Volgend jaar ben ik namelijk scriptor in het praesidium en er moest nog vanalles geregeld en afgesproken worden. Aangezien ik meteen na de campagne de trein moest nemen, besloot ik gauw in een Carrefour Express te stoppen voor eten. Het is deze 'smos' spek geworden. Best lekker. 


Nog snel wat kaasblokjes erna eten en cola light drinken aangezien ik wel vermoedde dat het een lange vergadering ging worden. 

Donderdag
Donderdag was weer een dag van les en groepswerk... Dat groepswerk ging helaas iets minder vlot door het warme weer en ons gebrek aan concentratie. Uiteindelijk leek het meer een gezellige namiddag in een veel te warm glazen hok dan werken aan een presentatie. 


's Avonds was het weer tijd voor een vergadering maar deze keer in Geel voor een grote TD van in oktober. Onze studentenvereniging organiseert mee en we wilden onze praeses er niet alleen naartoe sturen. Aangezien er van de echt belangrijke posten niet echt iemand mee kon, mocht de scriptor mee. Achteraf gezien, was dit niet echt nodig en had ik ook meer het gevoel dat ik er maar mooi zat te wezen. En ik maar Redbull drinken om het 'aan te kunnen'. 

Vrijdag
Niet zoveel speciaals over te vertellen eigenlijk. Weer aan de presentatie gewerkt en naar de les geweest. Ik ben toch zo'n voorbeeldige student met momenten. Haha. 

En de rest van het weekend heb ik vooral weinig geslapen, ben ik gaan stemmen (geen Stemfie getrokken, was nog niet goed wakker) en ben ik gaan werken. Niet zo boeiend uiteindelijk. 

Hoe was jullie afgelopen week? 

Liefs
Veronique

12 opmerkingen:

 1. Wat enorm leuk dat je met de minister-president op de foto bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke foto's ziet er goed uit wat leuk die foto met de minister president haha liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yummie, pancakes! Die zien er heerlijk uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Nu ik die foto van die kaasblokjes zie krijg ik meteen zin in kaas hihi :) En wat gaaf dat je met de minister-president op de foto bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's, en wat grappig dat je op stap bent geweest met Kris Peeters!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Was toch wel een erg speciaal moment :)

   Verwijderen
 6. Leuk om te lezen :) En wel cool idd van die Kris!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! :) &Een hele leuke blog, ik volg je vanaf nu.

  BeantwoordenVerwijderen