maandag 19 mei 2014

Life through my eyes mei #3


Tijd voor een nieuwe LTME! Ik heb een drukke week achter de rug en ik hoor mijn bed roepen: "Kom, Vero! Hier is het zacht en warm en cosy..." Uiteraard moet nog eerst deze blogpost geschreven worden en daarom probeer ik te weerstaan aan de lokroep van mijn bed. Maandagochtend begon een beetje anders dan gepland. Ik wou eerst in mijn bed blijven te liggen maar mijn geweten begon te knagen en dus stond ik toch maar op om naar school te gaan. Helaas net iets te laat waardoor ik mijn bus voor mijn neus zag vertrekken. Hierna volgde een hele monoloog aan scheldwoorden en ging ik terug naar huis. In plaats van mijn bed gewoon terug in te kruipen, besloot ik snel een artikel te posten en te beginnen leren. Ik ben toch zo'n goede student. *kuch* 
De monster had ik nodig om te kunnen weerstaan aan mijn bed. And it worked! 


Ik bedacht me die ochtend ook dat er nog Starbuck frappucino in de ijskast stond. Check! Ook deze hielp mij om wakker te blijven. Een blogpost schrijven is best leuk maar woordjes leren zijn wat slaapverwekkender... 


Tegen 11u kreeg ik een beetje honger en kwam ik tot de conclusie dat ik nog niet gegeten had. Dus maakte ik als brunch snel een croque klaar voor mezelf. Omnomnom. 


To do lijstje maken voor de hele week.


En toen gebeurde dit drama. Mijn enige nog iets of wat lange nagel brak af. 


Dinsdag had ik dan een test en verder heb ik niet bijzonder veel gedaan. 's Avonds aten we pizza en ik had die van de Albert Heijn met gegrilde groenten. Omdat we nog mozzarella hadden die op moest, besloot ik dat er ook nog extra op te doen. Omnom. 


Extra to do lijstje voor m'n E-portfolio. 


Voor de verandering heb ik nog eens een filmpje gemaakt. Die is gisteren online gekomen. Heb jij hem al bekeken? 


Zo kijkt Tweety je dus aan als je ineens stopt met haar te aaien. "Human, why you stop?! Don't you dare stop!"


Boodschappen doen. 


En dit was donderdag mijn avondeten. Ziet er toch geweldig uit, niet? 


Aankopen van bij de Action. 


Ik ben trouwens ook begonnen met mijn kamer op te ruimen. Aangezien ik nu niet zoveel tijd heb, probeer ik dit in stappen te doen. 


M'n lijstje ging maar niet vooruit... 


Werken aan de paper van communicatie en PDV. 


BBQ eten met een glas schuimwijn erbij. Waarom? Omdat het kan! 


Het was weer erg lang geleden dat ik nog een bloemetje op m'n kamer had staan. Daarom dat ik deze pioenroos maar in m'n vaasje heb gezet. hoop dat hij snel begint te bloeien! 


Toen ik met Patricia wat zat te praten, was ik ook aan het snapchatten met vrienden. (Ik gebruik hiervoor Ipad omdat de versie op de Nokia niet zo goed is) Patricia besloot ineens een foto te maken terwijl ik dit deed. Persoonlijk vind ik dit nog best leuk geworden! 

Zo, tijd voor een nieuwe week! 

Liefs
Veronique

11 opmerkingen:

 1. hele leuke foto's en de asperges zien er echt heel lekker uit! Nomnom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha dat is echt een drama he als je nagel afbreekt, ik kan er ook een heel spel van maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tranen zouden bijna in m'n ogen schieten dan! :(

   Verwijderen
 3. Leuke foto's! Wat naar trouwens van je nagel, brr, ik herken het, dat is echt een akelig moment :( Wat ziet dat bbqen er trouwens heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is altijd een klein beetje sterven dan :( Bbqen was ook heel erg lekker ! :) Ook supergezellig trouwens

   Verwijderen
 4. balen van die nagel ik heb dat altijd als die net te lang is en dan vanaf de zijkant inscheurt.. of gewoon een hap eruit, liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke foto's en wat balen van je nagel zeg.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen