maandag 12 mei 2014

Life through my eyes mei #1

Goedemorgen! Het is iets later dan normaal dat deze LTME online komt maar gisterenavond had ik eigenlijk niet veel zin meer. Ik had heel de dag achter m'n boeken gezeten en wou stiekem gewoon m'n bedje in. Normaal zat ik nu op school maar ik miste m'n bus deze ochtend en ik moet m'n autootje nog gaan tanken waardoor ik dus niet in de les geraakte. Helaas pindakaas maar dit betekent wel dat de LTME toch nog vrij op tijd online kan. Geluk bij een ongeluk? Vorige week had ik stage en daar kroop erg veel tijd in. Gelukkig vond ik tussendoor nog genoeg tijd om te leren en aan m'n blog te werken. Deze foto hoort eigenlijk niet meer bij deze week maar aangezien ik m'n nagels gelakt had om verzorgd over te komen bij stage, wil ik deze toch nog even posten. Dit vrolijke kleurtje is 'Blue no blues' van Bourjois. Love it! Mijn printer heeft afgelopen week overuren gedraaid. Ik wil niet weten hoeveel bladzijden hij heeft moeten printen maar wat ik wel weet is dat er minstens anderhalf zwart inktpatroon aan opgegaan is. Minstens! Ook het nieuwe pak papier dat ik gekocht heb, is zo goed als op... Zegt genoeg, nietwaar? Deze BiFi pizza ziet er erg onsmakelijk uit maar hij was lekkerder dan hij eruit ziet. Geloof me. Boodschappen doen. Weet je wat superironisch is? Mama is de eerste om tegen mij te zeggen dat ik gewicht moet verliezen maar wat je ziet van fruit en sapjes was voor mij en de zakken chips zijn voor haar. Het is gewoon oneerlijk eigenlijk. Ik wil ook kunnen eten zonder dik te worden. :( Tijd om nog eens groene smoothies te maken! Die ik de dag erna opdronk. Het ziet er groen, slijmerig en onsmakelijk uit maar het viel echt goed mee. Ik sta bij met de afleveringen van Rizzoli and Isles. :( Nu moet ik wachten tot seizoen vijf begint. Boeh :( Ik vind het heerlijk om 's ochtends nog even in m'n bed te blijven liggen en blogs te lezen. Dit heb ik vandaag niet gedaan aangezien ik nog helemaal naar de bushalte ben gegaan om daar dan m'n bus voor m'n neus te zien vertrekken. #Ikwastochbeterblijvenliggen. Woensdag ben ik ook even snel met Sarah een sapje gaan halen. Hier zat wortel, appelsap en sinaasappelsap in. Best lekker! Ik had blijkbaar ook beloofd dat ik die dag zou koken. Nu ben ik helaas niet echt een keukenprinses maar m'n lasagne valt wel altijd erg goed in de smaak. Ik had extra veel gemaakt omdat die witte ovenschotel niet genoeg was de vorige keer. Dzeze keer was het blijkbaar veel te veel en aten we donderdag opnieuw lasagne. Mij hoor je niet klagen, ik hou ervan. De laatste loodjes wegen het zwaarst en inderdaad. Na m'n laatste stageles op vrijdag was ik stikkapot. Op zo'n moment is het dan beter om bezig te blijven en dus sprak ik met Julie af. Hierna nog even wat dingen regelen voor m'n blog en gaan werken. Vrijdag was een erg lange en vermoeiende dag dus je kan wel geloven dat ik erg blij was toen ik om 3u15 m'n bedje in kon kruipen. Mijn weekend bestond uit leren en werken. Ja, serieus, meer heb ik eigenlijk niet gedaan. Uiteraard heb ik nog wel ontspanning gehad maar dan keek ik gewoon een aflevering van een serie of plande ik een blogpost in. Zelfs m'n to do lijstje maken voor deze week voelde aan als ontspanning. I <3 Lady Speed Stick. Zondagavond nog verder leren met een Starbuck frappucino ter motivatie. 

Deze week heb ik al wat testen die meetellen voor permanente evaluatie dus hier ga ik nog best veel tijd in mogen steken. Voor de rest komen er weer deadlines aan en eigenlijk heb ik daar nu helemaal geen zin in. Mneh. Niet opgeven en gewoon doorknallen, zeker? 

Ik ga vandaag trouwens foto's maken voor een 'plog' (photo-log) zodat jullie eens uitgebreider kunnen zien wat ik doe op een dagje 'brossen'. Haha. 

Liefs
Veronique

7 opmerkingen:

 1. Mooie diary! er zitten lekkere receptjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke post! je bent wel heel druk geweest, maar alsnog leuke dingen gedaan :)

  it takes 2 to fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast heel veel succes met je testen! Als ik zo zie op hoeveel foto's je aan het leren bent, komt het vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Veel werk... Succes met je testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Veel succes met je testen, blijf zeker bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's, foto's van eten vind ik altijd leuk. En ik ben ook echt op de sapjes uitprobeertoer. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen