donderdag 8 mei 2014

Life through my eyes april

Oops! Het is ondertussen al een maand geleden dat ik nog een 'Life through my eyes' artikel gemaakt heb. Ondertussen heb ik niet superveel foto's genomen maar ik wou ze jullie toch nog even laten zien. Die van deze week zitten er niet bij omdat ik eigenlijk vanaf maandag toch weer wekelijks een LTME online wil plaatsen. 


Tijdens de eerste week van de paasvakantie heb ik veel aan m'n lesvoorbereidingen van Engels gewerkt. Deze deadlines lagen namelijk die week. Ondertussen heb ik m'n lessen al gegeven en ben ik nog in spanning m'n punten aan het afwachten. 

 Tijdens die eerste week ging ik op donderdag met Tessa en Felix naar de Efteling. Ik moest het adres opzoeken en voor de zekerheid besloot ik ook eventjes de routebeschrijving te bekijken. Just in case. 


Maar voor ik vertrok was het nog even tijd om te ontbijten. Rijstwafels met chocoladesmaak en pindakaas. Omdat ik nog niet 100% wakker was, besloot ik er een redbull bij te drinken. 


In de auto was Poesje (Felix) druk bezig met de route doorheen de Efteling uit te stippelen. 


De zaterdag daarna waren we al vroeg vertrokken richting Duitsland. Hier gingen we een weekendje blijven om daarna nog een weekje naar Polen te gaan. We zaten in Gardelegen en toen we zaterdagavond een wandeling maakten, zag ik dit: Werner tours. Zelfs in Duitsland moet ik nog aan de docent Engels denken! 


Selfie van de zusjes in de auto onderweg naar Polen. Ik had geen make-up op trouwens. 


Mijn grootmoeder heeft een nieuwe hobby: konijnen kweken. Deze cutie kwam uit het meest recente nestje kleintjes. Je denkt misschien wel van: dat konijn is toch al vrij groot? Maar als je weet dat dit Vlaamse reuzen zijn... Ze heeft nu trouwens 16(!) konijnen. 


En deze lieverd was niet bij me weg te slaan. Ik weet nog toen we haar vonden (ze was nog klein!) kon je ze geen minuut vasthouden of je stond onder de krassen. Nu daarentegen is ze de tamste kat die ik mij kan voorstellen. 


"If you really don't want a sarcastic answer don't ask stupid question." 

Normaal slaap ik in Polen alleen op de kamer maar sinds deze keer slaapt Patricia bij mij. Toen iedereen doorhad dat je bij mij de beste internetverbinding had, was het altijd redelijk druk bevolkt op m'n kamer. 


Deze hond is ook erg lief! 


Dit is ondertussen ook al drie weken geleden en m'n voet doet nog altijd pijn. Ik ben in Polen namelijk gevallen toen ik m'n enkel omzwikte. Die eerste dagen waren verschrikkelijk pijnlijk en nu voel ik het soms nog erg hard. 


Olijfjes eten. Sorry voor de wazige foto! 


Portefeuille kiezen voor Tessa. Herken je d'r nog? Hier lag ze gewoon naast mij in bed te slapen terwijl ik rustig aan het werken was. 


Of blogs aan het lezen, dat kon ook. 


Ook moest ik voor Engels een dik boek uitlezen. Dit is me uiteindelijk niet gelukt maar ik hoop dat m'n taak toch goed genoeg was. 


En de koelkast terwijl we onze auto aan het uitladen waren toen we terug thuis kwamen van Polen. 


'Lekker' 4,5km tevoet doen van het werk naar huis. Toen heeft papa me gelukkig met de auto opgepikt. 


Ik moest nog even bij een garage langs om eens te horen of ik voortaan daar kon langskomen met m'n auto. Daar zag ik ondertussen ook deze beauty staan. 


Night of exclusive TD


Het nieuwe praesidium voor volgend jaar! :) 


Last but not least: mijn autootje. Ja, ik heb sinds kort een eigen auto. Momenteel gebruik ik hem nog niet superveel maar het is altijd handig. Zeker als ik eens ergens naartoe moet en er moeilijk geraak met de bus. 

Zo, vanaf maandag komt dit weer wekelijks hoor! Ik doe toch alleszins m'n best om foto's te trekken! 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Leuke fotorecap! Hopelijk geneest je voet snel :-( Enneuh, rijstwafels met pindakaas? Wat een gekke combinatie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ben de pijn stilaan beu aan het worden ja :( Een mens wordt creatief als ie honger heeft en er niet veel in huis is! ;) Haha

   Verwijderen
 2. Wat een leuke foto's. En sterkte met je voet!

  BeantwoordenVerwijderen