maandag 12 mei 2014

Lady Speed Stick gel

De Lady Speed Stick deodoranten zijn zoals jullie misschien wel weten grote favoriet van vele beautybloggers en zeker en vast ook van mij. Ik voel me dan ook altijd erg trots dat ik het al kende voor het eigenlijk hip werd. Ik heb hier dan ook al eerder een review over geschreven maar toen ik met Pasen in Polen was, heb ik voor de verandering eens een andere variant gekocht. 


Ik ben m'n appeltjesvariant natuurlijk nog niet beu maar ik dacht dat de gel misschien wat minder wit zou achterlaten en daarom besloot ik deze eens te proberen. Ik kon de geur trouwens niet uit proberen in de winkel dus het was een beetje op goed geluk. Deze heet light perfume. 

Helemaal in het begin had ik wat m'n twijfels over de geur maar vanaf dat ik hem begon te gebruiken, was ik verkocht. Ik kén deze geur van ergens en hij ruikt heel vertrouwd. Je moet er natuurlijk wel voor zijn. De benaming light perfume snap ik wel niet want de geur is (zeker in het begin) goed aanwezig. Als je hiervan houdt - net zoals ik - is dit uiteraard ideaal. 


Zo ziet het eruit als het uit de verpakking komt. Wanneer je wat teveel opdoet en het droogt op, durft het wel een beetje wit te worden. Dit is wel een stuk minder dan bij bepaalde spraydeo's of de gewone sticks. 

Eerst was ik wel een beetje bang voor het gevoel van die nattige gel onder m'n oksels. Zou dit niet erg irritant en plakkerig zijn? Integendeel eigenlijk. Vooral in de zomer lijkt dit net ideaal omdat het je echt een verfrissend gevoel geeft en het plakt net helemaal niet. 

Ik denk dat het nog altijd overduidelijk is dat ik Lady Speed Stick echt een aanrader vind. Het bevat wel aluminium dus als je dit ingrediënt niet graag ziet in een deodorant kan je deze beter skippen. De verkrijgbaarheid is nog altijd een nadeel. Amerika of Polen zijn niet echt bij de deur en een ritje heen en weer voor een deodorant is ook best belachelijk. 

Sinds kort is Lady Speed Stick wel online te verkijgen via speedstick.nl . Het is daar wel duurder dan wat ik ervoor in Polen betaal. Ook zijn het precies wat andere geuren die je kunt kopen dan die ik altijd in Polen tegenkom. Zo zie je maar weer dat zulke producten toch kunnen verschillen naargelang de regio waar je deze koopt. 

Hebben jullie de kans al gekregen om een Lady Speed Stick uit te testen? 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Ik heb vorig jaar een Lady Speed Stick in Canada gekocht. Tot op de dag van vandaag nog niet gebruikt. Ik vind de deodorant die ik al jaren gebruik (Nivea Dry Comfort) zo ontzettend fijn dat ik geen andere deodorant gebruik. In Canada waren er trouwens 25 varianten. Ongelooflijk hè?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw 25 varianten is echt superveel! Speciaal dat je hem nog niet hebt gebruikt eigenlijk. :P ik zou nog niet terug in m'n hotel zijn of dat ding al eens gebruikt hebben als het iets nieuws was voor mij. Geloof me, LSS ga je waarschijnlijk nog fijner vinden! ;) (Nee, ik word niet gesponsord :p)

   Verwijderen
 2. Ik hoor er echt overal positieve dingen over. Zelf gebruik ik jaren trouw een cream deo van Louis Widmer.

  BeantwoordenVerwijderen