zondag 4 mei 2014

Julie | opgemaakt maart

(Even ter info: Julie heeft dit artikel begin april geschreven, nu pas tijd gehad om online te zetten ;) ) 

Vorige maand heb ik voor het eerst een opgemaakt artikel geschreven. Ik dacht dat het me nooit zou lukken om op één maand tijd veel producten op te werken. Het viel me echter zo goed mee, dat ik besloot om voor maart opnieuw een artikel te maken. Deze maand leek het echter nog beter te gaan! Van Veronique mocht ik ook opgemaakte samples meetellen, dus kijken jullie even mee naar alles wat ik in maart opgemaakt heb?


De eerste foto bevat al gelijk twee opgemaakte staaltjes van bij Lush. Links zie je die van de Vanilla Dee-Lite body lotion, rechts een naamloze. Hierin zat de douchegel Prince Charming. Van beide producten heb ik ook reviews gemaakt. Ik zou van beide kunnen overwegen ze opnieuw te kopen, hoewel ik hier nog niet helemaal zeker van ben. Eerst sowieso mijn kast eens leeg maken voor ik ze weer vol zet met nieuwe producten.


Dit is wel een full size product; namelijk een almond hand & nail cream van The Body Shop. Het is de grootste tube die ze er van hebben. Nick heeft deze af en toe ook wel gebruikt, maar het is toch voornamelijk door mezelf dat deze opgemaakt is. In het verleden heb ik deze al opnieuw gekocht en dat zal ik in de toekomst ook zeker nog doen!


Op deze foto zie je twee lege samples van The Body Shop. In de ene zat de Blueberry scrub en in de andere de Blueberry douchegel. Ik had van de scrub twee samples gekregen en ook die heb ik deze maand opgemaakt. Maar ik vond het een beetje nutteloos om daarvan apart ook nog eens een foto te maken. Ik schreef voor jullie ook een review van het Blueberry Trio (ook van de body butter), geen idee of deze al online gekomen is wanneer jullie dit artikel lezen. Ik zou de scrub gerust kunnen kopen en van de butter misschien een mini. Over de douchegel twijfel ik een beetje.


Toegegeven, dit muntgroene nagellakje was niet ‘op’, maar ik heb hem wel weggegooid. Ik begin de laatste tijd wel erg veel nagellakjes te krijgen in mijn stash, en deze had ik zo’n 3 jaar geleden gekocht. Hij kwam van Gran Canaria en kostte zo’n 3 euro, tijd om hem weg te gooien dus! Deze koop ik niet meer opnieuw, om de simpele reden dat ik niet weet waar ik hem zou moeten aanschaffen!


Opnieuw tijd voor een Lush sample. Je ziet met een beetje moeite staan dat het de ‘Let The Good Times Roll’ gezichtsreiniger is. Deze heb ik nadien in een gewone pot gekocht, en als die leeg is koop ik sowieso weer een nieuwe! Echt een topproduct!


Ook is deze maand mijn geliefde Germaine De Capuccini gezichtscrème opgegaan. Ik gebruikte hem iedere avond voor het slapengaan, dus dan kan je wel raden dat hij snel leeg gaat. Het was mijn tweede potje er van, omdat ik het exemplaar van Veronique ook mocht hebben aangezien zij niets liever dan Hope In A Jar gebruikt! Ik zou deze crème niet opnieuw kopen, ondanks ik dat wel zou willen!, omdat hij €37 kost en enkel in schoonheidssalons te verkrijgen is.


En terug over naar The Body Shop! In maart heb ik mijn Mini Shea Body Butter opgemaakt. Ik gebruik hem voornamelijk graag wanneer ik mijn benen net geschoren heb en ze daardoor droog aanvoelen. De Shea Body Butter is echt voedend voor je huid en subtiel van geur. Ik zou er denk ik geen volledige pot van kopen, maar de kans dat ik opnieuw een mini aanschaf is vrij groot!


Hier zie je een volledig opgemaakte lippenbalsem van NYC. Het was sowieso een van mijn favoriete lippenbalsems, met een mooi zachtroze kleurtje. Ik heb hem dan ook vrijwel onmiddellijk opnieuw gekocht. Hij is uit de Applelicious collectie! Echt een aanrader, die lippenbalsems van NYC!


Ik kon hem haast niet vasthouden, deze grote pot van The Body Shop. Maar zoals je kan zien heb ik mijn full size Blueberry Body Butter ook helemaal opgemaakt deze maand! Zoals je eerder in dit artikel al kon lezen zou ik hier zeker van een mini kunnen kopen. Met een full size wil ik liever wachten tot mijn assortiment aan lotion en butter in de kast wat geslonken is. Ook was deze geen topfavoriet, daarom twijfel ik een beetje. Hij is wel ideaal voor de erg droge huid, dus perfect voor schrale benen of gewoon wanneer je huid extra aandacht verdiend!


Het lijkt wel of ik in deze post enkel afwissel tussen The Body Shop en Lush, want zoals je kan zien heb ik alweer een sample van Lush opgemaakt. Deze keer gaat het om de Rose Argan Douche Lotion. Het is als het ware een body lotion voor onder de douche. Het product werkt prima, maar ik hou er toch meer van om zowel douchegel en daarna pas body lotion te gebruiken. Ik zou het dus niet kopen, hoewel hij echt zijn werk wel doet! De review van dit product moet ik nog schrijven op dit moment, maar hij komt er zeker aan.


*Snif snif*, hiervan heb ik echt afscheid moeten nemen. Het is namelijk heel helemaal lege lippenbalsem van Kiko. Dat merk wordt niet in België of Nederland verkocht, maar is wel super wat kwaliteit betreft. Het was een super zachte lipbalm die als boter over je lippen gleed, een lekker geurtje en smaakje had (raspberry) en ook nog een subtiel kleur gaf aan je lippen. Ik zou hem sowieso opnieuw kopen als ik de kans had!


Helemaal leeg is ‘ie, deze Strawberry Body Polish van The Body Shop (daar gaan we weer!). Ik kreeg hem in een cadeau pakketje van mijn ouders. Het is dus geen full size verpakking, maar toch meer dan een staaltje. Ik zou hem zeker opnieuw kopen, aangezien dit ook niet de eerste keer was dat ik hem in mijn bezit had. Het is een fijne mix tussen een scrub en een douchegel, maar ik gebruik hem eigenlijk wel als scrub. Er zitten echt aardbeien pitjes in, wat ik wel leuk vind!


In dit kleine, schattige potje zat alweer een staaltje van The Body Shop; namelijk die van de Honeymania douchegel. Ik vind de douchegels van TBS eigenlijk allemaal wel goed hun werk doen, dus ik zou zeker overwegen deze te kopen. De scrub uit deze lijn heb ik namelijk al voor een tweede keer aangeschaft.


Ook heb ik deze maand nog maar eens een exemplaar van mijn geliefde Banana Shampoo van The Body Shop opgemaakt. Ik heb hem al verschillende keren opnieuw gekocht, alsook de conditioner, en ik ben er nog steeds erg tevreden van. De geur is hemels en de werking voor mijn haar is ook prima. Deze koop ik zonder twijfel opnieuw!Op de jobbeurs op onze school vorig jaar kreeg ik heel wat goodies mee naar huis, waaronder deze lippenbalsem van Electrabel. Ik noemde hem eigenlijk altijd ‘mijn Electrabello’, als een soort samen voegsel van Electrabel en Labello! Het valt me ineens op dat ik op één maand tijd maar liefst drie lippenbalsems opgemaakt heb! Deze gebruikte ik altijd voor het slapengaan en ik was er erg tevreden van. Ik kan hem denk ik niet opnieuw kopen, dus hou ik het maar bij een andere lippenbalsem. Wel een goed product!


Ziezo, dit waren alle producten die ik opgemaakt heb in de maand maart. Wat was ik weer verbaasd als ik zal hoeveel producten je toch op een maand opmaakt zeg… Is dit bij jullie ook het geval? Of ben ik echt een uitzondering? Benieuwd wat de maand april te bieden heeft…

Julie x

4 opmerkingen:

 1. lekker veel tbs opgemaakt! :d leuk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja ik schrik er telkens van hoeveel TBS ik in huis heb! ;-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Bedankt! Ja, ik denk ook iedere maand van 'deze maand wordt het niet veel', maar dan toch! ;-)

   Verwijderen