vrijdag 30 mei 2014

Julie | Opgemaakt april

Het is pas bij een maandelijks artikel als dit dat je merkt dat de maanden zo snel voorbij vliegen. Het lijkt wel alsof ik mijn vorige opgemaakt artikel gisteren schreef! Maar goed, de maand april ligt alweer achter ons en ook deze maand heb ik heel wat artikelen opgemaakt. Kijken jullie mee?Beginnen doe ik bij de Herbal Essences Beautiful Ends Condtioner. Deze stond al een tijdje in mijn kast, vroeger gebruikte ik deze regelmatig maar er kwam telkens weer een andere conditioner tussen die ik eerst wou gebruiken. Tijd om deze toch maar eens op te maken dus en dat is dan bij deze ook in orde! Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen, aangezien dit niet mijn eerste verpakking was van dit product.


Over deze Cacao-Framboos douchegel uit de Kerstlijn van Yves Rocher heb ik best lang gedaan. Het is niet dat ik hem slecht vond, maar ik vond anderen gewoon beter. Ik vind de handcrème uit deze lijn erg goed, maar ik denk niet dat ik de douchegel volgend jaar opnieuw zou kopen als hij terug in de winkelrekken ligt. Hij kostte slechts €1.95 geloof ik, maar ik ben gewoon te verslingerd aan mijn The Body Shop en Lush producten voor onder de douche.


Van dit product vond ik het wel jammer dat het op was. Het is mijn Jimmy Choo bodylotion. Hij zat in een cadeau verpakking met het parfum en dat is gelukkig nog niet op. Het is wel zo dat ik dit vorig jaar (2012) voor Kerst kreeg en het dus wel tijd werd dat ik hem opgemaakt heb. Ik was er gewoon erg zuinig mee omdat het zo’n dure lotion is. Deze zou ik opnieuw kunnen kopen, maar dan ook liefst in een duo verpakking met het parfum.


Ik heb in april ook deze Nail Polish Remover van Bourjois opgemaakt. Eerlijk gezegd was deze van mama, maar zij gebruikt toch liever een remover en een wattenschijfje dan een dip & clean potje. Ik heb hem vervangen door een exemplaar van het HEMA merk te kopen omdat ik benieuwd was naar die werking. Verder zou ik deze perfect opnieuw kunnen kopen.


Deze droogshampoo stond al een hele tijd in mijn kast. Ik gebruik niet zo vaak droogshampoo dus ik doe best lang met één exemplaar. Deze is van Schwarzkopf en was niet mijn eerste exemplaar van dit merk. Ik zou hem zeker opnieuw kunnen kopen, al ben ik wel benieuwd naar anderen die misschien een lekkerder geurtje hebben dan deze. Voor de rest deed deze wel prima zijn werk!


Dit Vanilla Bliss handzeepje van The Body Shop is al vaker voorbij gekomen in artikels van mij. Ieder jaar opnieuw als deze lijn te verkrijgen is, kopen Nick en ik dit zeepje opnieuw. De geur is super lekker en hij reinigt je handen ook op een zachte manier. Je betaalt misschien iets meer dan van een simpel huismerk, maar de kwaliteit is dan ook gewoon geweldig. Deze zou ik zeker opnieuw kopen en ik ben blij dat ik nog een reserve exemplaar van deze in de kast heb staan.


Hier heb ik bijna om gehuild… Nee serieus, dit is echt een van mijn favoriete body creams allertijden. Verder gebruik ik eigenlijk niet veel van Rituals, maar deze Magic Touch lijn met Organic Cherry & Rice Milk vind ik echt geweldig. Ik heb er ook het shower foam van en ook die behoort tot mijn all time favorites. Dit product koop ik zeker opnieuw eens ik weer wat meer plaats in mijn kast heb!


Oh wat een slechte foto, mijn excuses! In mijn hand hou ik een leeg exemplaar van een Raspberry eau de toilette van Yves Rocher. Ik vind het altijd handig om zo’n kleine flesjes in mijn handtas te steken zodat ik ten allen tijde even kan bij sprayen als het nodig is. Ik zou dit product zeker opnieuw kunnen kopen, in tegenstelling tot hun variant met vanille uit deze lijn, daar krijg ik echt instant hoofdpijn van.


Wat je hier in dit tinnen potje ziet zijn nog de kleine restanten van een solide shampoo. Ik kreeg van deze paarse ‘Jumping Juniper’ een sample bij Lush en nadien kocht ik een andere solide shampoo variant. Je kan dus wel zeggen dat ik hier tevreden van was! Het schuimt verrassend snel en veel, en dat voor iets wat op een blokje zeep lijkt.


Nog een Lush product en alweer een conditioner. Het lijkt wel alsof ik in april in de haarproducten gevlogen ben! Deze ‘American Cream’ conditioner kreeg ik mee om te reviewen voor Verodoesthis tijdens mijn VIP Tour bij Lush. Als deze nog niet online gekomen is, mogen jullie deze zeker nog verwachten dus! Ik zou dit product zeker opnieuw kunnen kopen aangezien de geur echt hemels is!


Deze ‘Dreams Unlimited’ is een body lotion van The Body Shop. Ik gebruik meer lotion in de zomermaanden dan in de wintermaanden, maar toch heb ik deze nu al opgemaakt. Ik vind de geur niet wauw, maar gewoon fris en subtiel. Ik heb nog een fles van dit product op reserve staan en toch zou ik hem nooit aan volle prijs kopen. Hij kost normaal €12 (hij is wel Limited Edition) maar ik kocht hem telkens bij een actie wanneer ik er maar €1 voor moest betalen. Hij is goed, maar zeker geen favoriet TBS product. Daarom zou ik hem wel opnieuw kopen bij een actie, maar niet aan volle prijs.


Deze Playboy ‘Play It Lovely’ deodorant heb ik ook in april opgemaakt. Het was niet mijn eerste fles van deze deo, maar om hem te vervangen kocht ik wel een andere. Ik heb hem al eerder gehad en zou hem zo opnieuw kunnen kopen maar ik hou nu eenmaal wel van wat afwisseling.


Deze anti-frizz lotion van Schwarzkopf heb ik al erg lang. Nochtans gebruik ik hem zeker één keer in de week, je komt er gewoon erg lang mee toe! Hij is niet echt goedkoop maar hij is zijn prijs zeker wel waard. Ik gebruik hem op nat haar, voor ik het ga droog föhnen. Hij doet zijn werk best goed, dus ik zou hem zeker opnieuw kunnen kopen.


Dit schattige flesje Peppermint Foot Lotion van The Body Shop is op, ondanks dat het niet zo lijkt. Hij is erg moeilijk helemaal leeg te krijgen. Ik zou deze wel zeker opnieuw kopen, zelfs in een grote verpakking! De werking hiervan lijkt wel magisch. Als je een lange wandeltocht achter de rug hebt of een stevig feestje waarbij je voeten de hele avond in beweging zijn geweest, is dit een hemels geschenk de dag nadien. Je voelt de pijn gewoon wegzakken na gebruik en je voeten zuchten van opluchting. Als je het de avond zelf nog gebruikt heb je gegarandeerd de dag nadien geen pijnlijke voeten!


Zoals je wel kan zien is deze ‘Charity Pot’ van Lush leger dan leeg. Ik heb deze verpakking echter niet weggegooid want als je vijf van deze (of andere) lege zwarte potten terug binnenbrengt bij Lush krijg je een gratis gezichtsmasker! Bijhouden die potten dus! Ik heb ook al een nieuwe pot aangeslagen, dus ja ik zou deze opnieuw kopen. Ik zal je zelfs meer zeggen, ook als die op is koop ik weer een nieuwe! Je kan hem als body lotion maar ook als handcrème gebruiken.


Wauw, ik heb deze maand weer erg veel opgemaakt! En het waren bijna allemaal full size producten. Ik ben benieuwd wat ik in mei allemaal zal opmaken! Kennen jullie een van deze producten en wat is jouw mening hierover?

Julie x

22 opmerkingen:

 1. De Herbal Essences Beautiful Ends heb ik niet als conditioner maar als shampoo. Ik vind hem echt goddelijk ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem ooit ook als shampoo gehad! De geur is inderdaad erg lekker! :-)

   Verwijderen
 2. Fijne producten heb je opgemaakt, leuk om te zien :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oehh lekker veel body-stuff opgemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een boel opgemaakt! Hmm, zitten fijne producten tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik verbaas me elke keer over hoeveel ik op maak in een maand! :-)

   Verwijderen
 5. Wauw, wat heb je veel opgemaakt! Ik vind die nagellakremover van Rimmel ook heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, ik schrik er elke maand van hoeveel ik op maak! :-)

   Verwijderen
 6. Ik heb charity pot ook en vind 'm ZOOO lekker ruiken. Niet normaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad! Hij is speciaal maar hij is echt super lekker! :-)

   Verwijderen
 7. Wat een hoop leuke producten heb je opgemaakt! Ik ben ook gek op de solid shampoos van Lush en die Yves Rocher parfums vind ik ook zo handig! Heb er alleen één, de vanille variant geloof ik, die enorm veel beestjes aantrekt als ik hem draag, dus die gebruik ik niet meer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel! :-)
   Ik kan niet goed tegen die met vanille, krijg ik barstende hoofdpijn van! :-)

   Verwijderen
 8. Fijne producten heb je op gemaakt! De conditioner van Herbal Essences gebruik ik ook best vaak, vind hem fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb hem ook al vaker opnieuw gekocht, maar ik wissel wel voldoende af! :-)

   Verwijderen
 9. I love This Playboy Play It Lovely "deodorant.. love it

  BeantwoordenVerwijderen