dinsdag 20 mei 2014

Julie | Oh my Gosh!

Tegenwoordig ben ik echt een beautyfanaat en voor mijn portefeuille is dit natuurlijk niet zo’n goed nieuws. Maar ikzelf word er dan weer wel behoorlijk happy van. Qua verzorgingsproducten kiest ik steevast voor The Body Shop en recentelijk is daar Lush bijgekomen. Op het gebied van make-up koos ik dat weer voornamelijk voor Bourjois, aangevuld met Essence, Catrice, NYC… Maar vandaag wil ik jullie twee producten van Gosh laten zien. Gosh is eigenlijk een merk dat ik telkens een beetje voorbij loop in de winkel, geen idee waarom. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van Bourjois, dus dat was geen hoofdreden om het merk links te laten liggen! Toen ik onlangs bij Kruidvat was, zag ik echter een interessante actie… ‘2 producten voor 12 euro, geldig op het hele gamma.’ Aangezien prijzen al snel oplopen tot 10 euro per product, vond ik dit de ideale gelegenheid om Gosh ook eens een kans te geven! Aanschouw hieronder wat ik kocht:


Jep, alwéér een lipstick en lipgloss. Ik ben helemaal verslingerd aan lipproducten en kan er maar geen genoeg van krijgen. Verder in het artikel laat ik jullie zien wat ik van deze producten vind! Normaal kosten deze €9.45 per stuk, nu betaalde ik €12 voor beiden.

Ik was op zoek naar een lipstick met een liefelijk kleurtje, maar die toch niet te fel was. Ook wou ik geen droge matte finish, want die heb ik al. Ik wou eerder een kleurtje dat simpel aan te brengen (en bij te werken!) was, en dat perfect was om elke dag te dragen. En een mooie kleur lipgloss is nooit weg vind ik. Ondanks dat ik de laatste tijd meer en meer naar lipstick toegegroeid ben, hou ik nog steeds van lipgloss. Het mag plakken maar niet té, en ik wil een subtiel kleurtje en veel glans. Kijk hieronder even naar de swatches op mijn hand.


Ik vind alvast dat ik goed geslaagd ben in mijn zoektocht. De swatch kan doen vermoeden dat de lipgloss erg vloeibaar is en ook een beetje uitloopt, maar dit is niet het geval. Ik moet gewoon nog wat oefenen in het aanbrengen van lipgloss swatches vermoed ik dan! ;-) Natuurlijk zijn jullie ook benieuwd naar hoe dit allemaal uitpakt op mijn lippen… Hieronder zie je een overzichtje.


Op de bovenste heb ik niets op mijn lippen, niet eens lippenbalsem. Op de tweede foto zie je de mooie Gosh Volume Lip Shine Lipgloss in de kleur 06 Raspberry Galore. Als laatste zie je de Gosh Velvet Touch Lipstick in de kleur 66 Bourgogne. Ik weet niet wat jullie mening is, maar ik ben alvast tevreden! Beide kleuren zijn helemaal mijn ding en ook de textuur vind ik goed. De pigmentatie van beide zit ook goed, precies waar ik op hoopte.

De lipgloss is niet super plakkerig en geeft een mooie, zachte kleur aan mijn lippen. Ook glanst hij mooi en bevat geen extra glitters. De lipstick is vrij romig en glijdt daardoor vlot over je lippen. De pigmentatie is precies goed en mooi op te bouwen. De finish is voor iedereen persoonlijk, maar voor mij is hij goed! Bij het zien van de resultaten vraag ik me eerlijk gezegd af waarom ik nog niet vaker iets van Gosh gekocht heb!

Ik ben altijd een beetje onzeker en verlegen om full face foto’s te nemen… Maar langs de andere kant vind ik dat op andere blogs net altijd het leukste om te bekijken! Zo zie je vanop een afstandje hoe de kleuren overkomen en dat geeft toch altijd een beetje een ander beeld. Daarom zet ik mijn schrik nu even opzij en laat ik jullie toch nog twee full face foto’s zien, waarop ik de lipstick en de lipgloss draag!


Ziezo, dit was mijn review van mijn twee nieuwe Gosh aanwinsten. Ik ben er dolgelukkig mee en denk dat ik in de toekomst de display van Gosh toch ook wat meer aandacht ga geven. Natuurlijk ben ik nu wel razend benieuwd naar jullie mening over deze twee producten! En heb jij trouwens al ervaring met Gosh?

Julie x

28 opmerkingen:

 1. Mooie producten! Ik ben vooral fan van de nagellak en oogpotloodjes van Gosh :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien moet ik die dan ook maar eens van naderbij inspecteren! ;-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Bedankt! Ik vind ze zelf ook echt mooi! ;-)

   Verwijderen
 3. Zowel het glossje als de lipstick staan je erg mooi! Ik heb tot nu toe alleen nog oogschaduw en nagellak van Gosh geprobeerd geloof ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Kristy! Ik ben zelf wel benieuwd geworden naar andere producten nu! :-)

   Verwijderen
 4. Vind vooral de lipgloss erg mooi !x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Die vind ik zelf ook erg fijn! :-)

   Verwijderen
 5. Je hebt hele mooie full face foto's gemaakt!! niet verlegen zijn!! mooie kleuren lipgloss en lippenstift!! staan je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve complimenten Saskia! :-)

   Verwijderen
 6. Ik vind de lipstick alleen al een plaatje, maar met de gloss er over heen is hij mooier. Ik heb zelf helemaal geen goede ervaring met lipglossjes van Gosh... vind ze te plakkerig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh deze valt echt super goed mee! :-) Ik heb ooit wel eens een andere gekocht van Gosh, met zo'n spiegeltje aan de zijkant en die plakt wel ontzettend! :-)

   Verwijderen
 7. Ziet er goed uit, ik ben geen gloss fan maar de kleur is mooi! De oogpotloden, oogschaduw en nagellak van Gosh vind ik erg fijn, tip hihi ;) Oh en de Liplacquer in de roze kleur vind ik zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja bij die Liplacquers heb ik ook al staan kijken! ;-)

   Verwijderen
 8. ok die lipgloss heeft mijn hart gestolen, die kleur is echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, mijn hart heeft hij ook verovert! ;-)

   Verwijderen
 9. Mooie producten.
  Ik vind vooral de lipstick erg mooi.
  Hij staat je ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleurtjes, staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie producten meid ziet er goed uit liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ik vind ze echt heel mooi! Gosh heeft ook goede make-up producten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja, ik ben er nu ook echt zo tevreden van dat ik in de toekomst zeker benieuwd ben naar meer! ;-)

   Verwijderen