zaterdag 10 mei 2014

Julie | Lush Let the good times roll

Speciaal voor jullie heb ik vandaag nog eens een review klaar van Lush. Het draait deze keer helemaal om het product Let The Good Times Roll, een van hun verse gezichtsreinigers.

Tijdens mijn VIP Tour bij Lush kreeg ik een sample van dit product mee naar huis. Ondertussen ben ik al terug in de winkel geweest om mezelf een klein potje van €10.45 aan te schaffen. Dit verklapt misschien al dat ik er tevreden over ben, maar natuurlijk zegt dit niets over de werking en wat nu precies de voor en nadelen zijn.Ze verkopen dit product ook in een grote pot, voor zo’n €26. Dit komt omdat mensen hem niet enkel voor hun gezicht maar ook voor hun hele lichaam gebruiken als reiniger. Aangezien dit product vers is, en dus zonder bewaringsmiddelen, zit er een vervaldatum op. Normaal moet je dit binnen de drie maanden op gebruiken. Daarom raad ik je zeker aan om voor een klein potje te kiezen als je het enkel voor je gezicht wil gebruiken, zoals ik.

Uitstraling: Op de foto kan je hem zien in vaste vorm, als een soort rol. Verlekker je hier niet op, want bij verkoop is er maar één mogelijkheid en dat is het potje. Voor mij geen probleem, maar die rol ziet er wel gewoon zo smakelijk uit! Ik vind de potjes van Lush altijd erg leuk. Alle informatie staat er op, net zoals een gebruiksaanwijzing en extra tip. Ook kan je vijf van deze lege potjes terug binnen brengen en dan krijg je er een vers gezichtsmasker voor in ruil!


Geur: Dit is een van de grootste pluspunten aan dit product: de geur! Hij ruikt lekker zoet, naar verse popcorn en karamel. De geur is echter niet overheersend, dus schrik er niet van terug als je niet van zoet houdt. Ik moet mezelf elke keer bedwingen om geen lepeltje te pakken en er een hapje uit te nemen… Snuffel zeker een keer aan dit product als je de kans hebt, het is het dubbel en dik waard!


Hij belooft: Watertandend lekker, deze zachte reiniger die je voor zowel je gezicht als de rest van je lichaam kunt gebruiken.
In de winter heb je vaak wat eerder last van dode huidschilfers, door de wisselende temperaturen, uitdrogende centrale verwarming en koude wind. Dus je huid kan best wat extra verwennerij gebruiken! Let The Good Times Roll verwijdert die huidschilfers op een zachte manier zodat deze weer zacht en stralend wordt.
In deze reiniger vind je onder andere plantaardige glycerine, dat je huid helpt vocht vast te houden. Kaneelpoeder  heeft een anti-bacteriёle en anti-septische werking en helpt als je snel last van puistjes hebt. Het heeft ook een stimulerende werking op je bloedsomloop.
De stukjes popcorn zijn bedoelt als decoratie, maar kunnen misschien een beetje scherp zijn. Oefen dus niet te veel druk uit als je deze over je huid masseert!Eigen ervaring: Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed waar ik moet beginnen… Laat ik beginnen met de zeggen dat ik het eerst een aanpassing vond in mijn routine om dit elke avond te gaan gebruiken. Maar, toen mijn sample op was, miste ik het product echt! Na enkele dagen ben je er zo aan gewend dat je niet meer anders wil.
Hij is ontzettend zuinig! Je neemt gewoon een ‘erwtje’ van het product, meng dit met een beetje water in je hand en je kan aan de slag. Masseer het zachtjes in op een vochtig gelaat voor het fijnste resultaat. De reiniger voelt fijn aan en irriteert je huid niet. Hij heeft een erg mild scrubeffect, wat ik persoonlijk wel fijn vind. Spoel hem af met lauw water, ik gebruik hier een washandje voor. Nadien voelt mijn huid echt zijdezacht aan en kan je de geur van popcorn nog subtiel ruiken. Heerlijk!


Ik ben echter nog niet uitgesproken wat de voordelen betreft. Dit product werkt ook super als je hier en daar wel eens last hebt van een puistje. Zelfs als je dit een beetje opengekrabd hebt, gaat het niet pikken. Het verzorgd je huid en na twee à drie keer gebruiken is het puistje onmiddellijk minder zichtbaar. Ikzelf durf ook al wel eens last te hebben van zwarte puntjes op mijn neus en kin. Nu ik dit product dagelijks gebruik is dit zichtbaar minder! Wat een fijne werking heeft dit product zeg!
Bovendien vind ik ook dat als ik nadien mijn nachtcrème aanbreng, deze veel dikker en meer voedend aanvoelt. Het lijkt wel alsof mijn huid de crème eens zo goed opneemt dan voorheen. Ik kan eigenlijk echt alleen maar voordelen opnoemen aan dit product. Het is betaalbaar, aangezien het ook zo zuinig is in gebruik. Het enige wat je een nadeel zou kunnen vinden is dat hij maar drie maanden houdbaar is! Maar dat lijkt me gewoon een extra reden om hem elke dag trouw te gebruiken.

Score: 9.5/10
Prijs: €10.45 voor 100G.
Product informatie: We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen. Maïs meel (Zea mays), Glycerine (Glycerine), Talkpoeder (Talc), Water (Aqua), Maïsolie (Zea mays), Polenta (Zea mays), Kaneel poeder (Cinnamomum cassia), Parfum (Perfume), Gardenia extract (Gardenia jasminoides), Popcorn (Zea mays)


Zo, ik ben écht tevreden van dit product. Het is sowieso één van mijn favoriete Lush producten! Ik weet wel zeker dat ik dit product opnieuw zal kopen. En opnieuw, en opnieuw, en opnieuw… Hebben jullie al ervaring met dit product? Of zijn jullie er nu gewoon benieuwd naar geworden? Laat het me zeker weten in een comment onder deze post!

4 opmerkingen: