zaterdag 17 mei 2014

Julie | Look like a star

Veronique heeft nog ontzettend veel geschreven artikels van mij liggen, en het enige wat ik iedere week wel moet maken is een Look Like A Star, en dat vergeet ik dan meestal! Net vroeg ze me of ik er een klaar had voor ‘morgen’ en dat was niet het geval. Gelukkig heb ik altijd wel een inspiratielijstje met bekende sterren die ik eens onder de loep wil nemen! De komende vier weken komen er weer een paar interessante dames voorbij!Shailene Woodley
Deze week wil ik met jullie een van de nieuwste topactrices bekijken. Shailene Woodley speelt Tris Prior in de laatste filmhype Divergent. Door gedaante te geven aan dit hoofdpersonage zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn als voorheen. We hebben allemaal gezien hoe Jennifer Lawrence de wereld veroverde door haar personage Katniss Everdeen. Vandaag wil ik jullie de stijl van Shailene laten zien.


Shailene kan eigenlijk echt alles wel hebben. Ze heeft een mooi figuur en stylisten maken hier grondig gebruik van. Als ze een jurk draagt is het vaak een erg lange jurk. Ze speelt telkens met kleuren, maar alles past wel bij elkaar. Ze komt ook altijd deftig en stijlvol voor de dag. Op het gebied van schoenen draagt ze erg vaak zwarte exemplaren met meerdere bandjes en een peeptoe. Ook gewone sportschoentjes kan ze wel hebben. Ze kiest net zo vaak voor kleur als voor zwart en grijstinten. Op foto’s neemt ze vaak dezelfde poses aan. Kies voor subtiele accessoires, want Shailene is erg ingetogen. Draag je haar ook opgestoken als je zelf lange lokken hebt, dat doet zij namelijk ook.


Blouse: £15 - veromoda.com
Pants: £30 – mango.com
Shoes: £25 - newlook.com
Clutch: £20 - riverisland.com
Necklace: $5.80 - forever21.com
Earrings: $2.80 - forever21.com
Bobby pins: $12 - accessorize.com
Lip Gloss: €24 – Bobbi Brown - debijenkorf.nl


Julie x

2 opmerkingen:

 1. heel leuk gedaan en leuk al die verschillende outfits van haar op een rij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik maak iedere week zo'n Look Like A Star! :-)
   Fijn dat je het leuk vindt! ;-)

   Verwijderen