donderdag 8 mei 2014

Julie | Gift log

Normaal schrijf ik erg vaak shoplogs en vaak zitten daar dingen in die ik gekregen heb en niet zelf gekocht. Aangezien ik onlangs jarig ben geweest, besloot ik deze keer een aparte post over cadeautjes te maken. Ik kreeg wat van mijn ouders, Nick, Veronique, Davy en won hier bovenop nog enkele spullen. Uiteraard staan er nergens prijzen bij, aangezien ik deze niet van elk product ken, omdat het cadeautjes zijn! Kijken jullie mee?Beginnen doe ik met deze gouden schoenen die ik van mama en papa voor mijn verjaardag kreeg. Ik vond ze super mooi, maar had deze exemplaren ook in het rosé goud zien staan. Helaas zag ik het laatste paar in mijn maat aan mijn neus voorbij gaan, letterlijk! Toen ik in de winkel was, zaten ze rond de voeten van een ander meisje, en zij ging ze kopen. Jammer! Maar toch was ik ook blij met deze exemplaren.


Via de blog blog http://dailynailsart.wordpress.com/ van Daphne won ik dit te gekke setje van Essence! Zoals je kan zien zat er een nail polish remover in, samen met drie verschillende lakjes, allemaal uit de Limited Edition SuperHeroes. De lakjes hebben allemaal een ander effect. De zilveren zou een holo effect moeten hebben, de roze links onder bevat galaxy flakes en het paarse exemplaar rechts verandert van kleur bij koude of warmte.


Op Facebook won ik de laatste #ManiMonday competitie van BE cosmetics. Het enige wat ik moest doen, was een mailtje sturen met het dichtstbijzijnde filiaal van Ici Paris XL. Hier kon ik dan enkele dagen later terecht om mijn prijs op te halen. In het mooie zakje zaten drie leuke kleurtjes nagellak van BE: een roze, groene en peach kleur. Ik had nog geen lakjes van BE in mijn bezit, dus ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit.


Ook bij Yves Rocher kreeg ik een cadeautje voor mijn verjaardag. Met de post kreeg ik een kaart aan die ik gewoon moest laten zien bij een winkelbezoek. Hiervoor kreeg ik dus deze body lotion met shea butter. Ook hiernaar ben ik erg benieuwd!


Dan zijn we aangekomen bij de leuke cadeautjes die ik kreeg van Davy en Veronique voor mijn verjaardag! Hier zie je een super handige drinkbeker. Ik vind hem er echt super Amerikaans uitzien en dat vind ik echt mooi.


Ook gaven ze me deze schattige Love Fondue set. Hiermee kan ik samen met Nick genieten van een chocolade fondue. Dit zal ons zeker nog vaak van pas komen!


Alweer tijd voor nagellak! Veronique koos voor mij deze drie prachtige lakjes van Clinique uit. Ze kwamen dan ook nog eens in een leuk zakje en een mooi doosje. Wat kan een meisje nu nog meer willen?


Mijn excuses voor deze wazige foto. Je ziet hier een soort van schort, en ook die kreeg ik van Davy en Veronique. Voor je denkt dat ik een keukenprinses ben, dit is geen echte schort om mee te koken! Als je goed kijkt kan je alle vakjes ontdekken. Ik wil deze graag gaan gebruiken om mijn make-up of nagellak in op te bergen. Zo hou ik steeds een goed overzicht en moet ik niet heel mijn tas overhoop gooien voor die ene lipstick!


Voor je denkt dat ik in herhaling val… Dit is niet dezelfde foto als de eerste! Ik vertelde al over de mooie rosé gouden schoenen die ik graag zag, maar die recht voor mijn neus weggekaapt werden. Wel, dit zijn de rosé gouden exemplaren! Ik vond ze gewoon in een andere winkel en nog aan een goedkopere prijs ook! Mama was zo lief om me deze ook te gunnen, dus nu heb ik beide kleuren. Ik ben er zeker van dat ik ze beiden vaak ga dragen en daarom vind ik het ook geen zonde dat ik twee paar van dezelfde schoenen heb.


Op 13 maart had ik mijn laatste werkdag bij de Warande gedaan. Omdat ik de week ervoor jarig was besloten mijn lieve collega’s beide gebeurtenissen te combineren. Ik kreeg dit leuke pakketje. Er zat een cadeaukaart ter waarde van €25 in voor mijn verjaardag.


En ter afscheid kozen ze deze set met zes verschillende douchegels. Ook zat er een leuke bad Puff bij (die je beter op de vorige foto kan zien), teen spreiders en een lavendeltablet om in een voetbadje te gooien. De douchegels zijn er in de geuren aardbei, framboos, perzik, kokosnoot, vanille en olijfolie. Ik ben erg blij met al deze producten!

Van Nick kreeg ik ook enkele flesjes bier, maar die heb ik niet op foto. Verder mocht ik een cd online bestellen die hij zou betalen en trakteert hij me tijdens ons weekendje Oostende op een cocktail! Als laatste mag ik ook nog in Oostende of Antwerpen een ring uitkiezen! Hiervan heb ik natuurlijk nog geen foto’s, maar je kan al wel raden dat ik er super blij mee ben! ;-)


Zo, dit waren alle spullen die ik de laatste tijd gewonnen of gekregen heb! Wat vinden jullie het leukste cadeau?

Julie x

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie cadeautjes heb je gekregen zeg! :) Lief ook dat je van je ouders zowel de gouden als rosé gouden schoenen mocht hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie schoenen zeg en zo leuk dat je die nagellakjes hebt gewonnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik vond ze ook super leuk! :-D
   En ja, ik kreeg plots heel veel nagellak bij in mijn stash op korte tijd! ;-)

   Verwijderen
 3. een giftlog!! hoe leuk bedacht! leuke cadeaus zeg en wat een leuke dingen heb je gewonnen! de nagellakjes van BE Creative vind ik heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik vond het wel eens iets anders dan een shoplog! ;-)
   Dankjewel!

   Verwijderen