donderdag 15 mei 2014

Julie | Everyday make-up

Ik heb dit soort artikels al vaker voorbij zien komen op blogs en wou me er nu ook zelf aan wagen. Dit is een artikel met de make-up die ik dagelijks gebruik, of dan toch op dagen waarop ik buiten kom/ga werken. Ik draag geen make-up wanneer ik thuis zit, omdat ik dit niet zo nuttig vind… Ook vind ik dat mijn huid wel eens wat rust mag verdienen.


Op deze foto zie je dan bij elkaar wat ik wel gebruik als ik mezelf opmaak op te gaan werken. Ik ga er hieronder op elk product wat verder in...


Beginnen doe ik met deze Prefessional van Benefit. Deze pore minimizer gebruik ik als onderste laag van de make-up. Ik heb hem nog maar sinds kort in mijn bezit, dankzij een winactie van Benefit op Instagram. Ik vind dat hij een erg mooi, subtiel effect heeft. Het maakt mijn gezicht gladder, en maakt oneffenheden minder zichtbaar. De prijs van dit product is €32 en kan je kopen bij Innovation.


Daarna gebruik ik geen foundation, maar wel dit healty balance poeder van Bourjois. Onlangs heb ik mijn eerste verpakking van dit product helemaal opgemaakt en daarom ben ik nu aan een nieuwe begonnen. Omdat ik nogal een lichte huid heb gebruik ik kleur 52 Vanilla. Ik vind dat dit poeder een mooi effect heeft, zonder als een masker op je huid te liggen. Voor dit product betaal je €11.49


Sinds ik van Essence een wedstrijd won waarin ik deze blush vond, gebruik ik hem altijd. Ik vind de kleur van deze Beauty Beats editie een mooie kleur die goed bij mijn gezicht past. Het is meer rozig dan rood, en dat zachte effect vind ik net wel mooi. De blush heeft een super goed pigment, waardoor je wel moet oppassen dat er niet té veel aan je kwast hangt! Essence Beauty Beats Groupie At Heart was te koop voor €2.59.


Als oogschaduw gebruik ik deze Color Edition van Bourjois in de gouden kleur. Deze kreeg ik voor Kerst van Nick en sindsdien is dit mijn favoriete oogschaduwkleur. Hij is perfect voor overdag en ’s avonds kan je er ontzettend makkelijk eender welke andere oogschaduw bij combineren voor een zwaarder effect. Veronique gaf me onlangs nog het compliment dat deze gouden kleur mooi bij mijn blauwe ogen past! De kwast die ik gebruik om hem aan te brengen is van Hema. Prima kwast! De oogschaduw kost volgens mij €11,99 en voor de kwast heb ik slechts €3 moeten neertellen.


Het oogpotlood zie je misschien niet erg duidelijk maar het is de Contour Clubbing Waterproof Eyeliner van Bourjois. Ik weet niet precies hoe deze kleur heet, maar ik omschrijf het als goud-bruin. Ik won hem via de Facebookpagina van Bourjois maar hij kwam gebroken aan, in twee stukjes. Ze hebben me onmiddellijk een nieuw exemplaar gestuurd, maar met wat tape had ik deze al terug aan elkaar gezet. Ik ben erg tevreden van de romige textuur van dit potlood en heb dan ook zelf nadien de paarse kleur uit dit gamma aangeschaft. Voordien zou ik altijd voor zwart kiezen, maar dit oogpotlood is ZO mooi dat het gewoon, net zoals zwart, ook overal bij past. En het staat veel zachter dan het harde zwart. De Contour Clubbing oogpotloden van Bourjois zijn te koop voor €7.99


Steevast gebruik ik één van deze twee mascara’s om mijn ogen mee af te werken. Links zie je de Ultra Curl mascara van Bourjois en rechts het Rotating exemplaar van Flormar. Ik ben sowieso van beide mascara’s tevreden. Die van Bourjois zorgt echt voor krul, volume en een super zwarte kleur op je wimpers. Soms combineer ik de mascara’s (oeps, shhtt, niet verder vertellen!) om de kleine klontertjes die af en toe ontstaan er uit te halen met het draaiende borsteltje van Flormar. Deze mascara geeft ook krul, maar iets minder volume. Positief hieraan is dat je een super open blik krijgt doordat je wimpers super mooi gespreid worden! De prijs van de Bourjois mascara is € 11,90 voor 12 ml en die van Flormar kostte me 15.95 euro.


Sinds ik deze highlighter van Catrice in mijn stash heb, hebben de shimmer pearls van Essence een beetje af gedaan… De pearls zijn mooi om naar te kijken, maar komen ofwel vast te zitten in mijn kwast ofwel rollen ze door de badkamer heen! Deze Limited Edition highlighter van Catrice is een vaste vorm, en brengt super gemakkelijk aan. Persoonlijk vind ik het poeder ook lekker ruiken, en het doosje ziet er fantastisch en zelfs een beetje luxe uit, en dat alles voor slechts €5.59.


Als laatste stap voor mijn gezicht breng ik nog wat van deze Agent Zero Shine van Benefit aan op mijn T-zone. Gelukkig heb ik geen al te olieachtige huid, maar een mat effect kan nooit kwaad. Dit product won ik via de facebookpagina van Benefit. Het is handig dat deze verpakking ook een kwastje bezit, erg handig om mee in je tas of op vakantie te nemen dus. Ik vermoed dat dit product zo’n €32 kost. Benefit kan je kopen bij Innovation.


Als laatste werk ik het geheel af met lipstick of –gloss. Mijn meest gebruikte zijn deze twee exemplaren van Bourjois. Bovenaan zie je een lipstick uit de Shine Edition, nummer 24 Rose xoxo. Het is een zachtroze kleur met veel shimmers; ideaal voor een lichte look die de nadruk niet te fel op je lippen legt. Onderaan zie je de Color Boost in de kleur Plum Russian die ik tegenwoordig bijna iedere dag gebruik. Hij heeft zo’n mooie, diepe berry kleur! Nick kocht de Shine Edition opnieuw voor me voor Kerst, nadat ik al een exemplaar volledig opgebruikt had. Hiervoor betaal je € 12,99. Voor de Color Boost pen betaal je €9.99.


Zo, dit waren de producten die ik voor mijn dagelijkse make-up look gebruik, indien ik besluit om make-up te dragen uiteraard. Welk product vinden jullie het leukst? En gebruiken jullie ook een van deze producten? Ohja, en welk product mag van jou ab-so-luut niet ontbreken in jouw routine?

Julie x

10 opmerkingen: