dinsdag 6 mei 2014

Julie |The Body Shop Body Sorbet Moringa

Plots begin ik overal reviews te lezen van dé nieuwste uitvinding van The Body Shop: de Body Sorbets. Wist ik veel dat ik eigenlijk een primeur in huis gehaald had. Het is namelijk zo dat iedereen aankondigt dat deze ‘binnenkort’ te koop zullen zijn, terwijl ik mijn mama reeds voor haar verjaardag op 21 maart een dergelijk exemplaar cadeau deed! Ik kocht hem bij The Body Shop in Oostende en had geen idee dat het een gans nieuw product ging zijn dat in meerdere geuren te verkrijgen zou zijn. Benieuwd naar mijn mening over dit product? Kijk dan snel verder!Uitstraling: Ik vind de producten van The Body Shop er altijd mooi uitzien! Net zoals deze Moringa Body Sorbet. Het is een zachtgele verpakking die er erg liefelijk uitziet door het mooie bloemetje op de verpakking. De verpakking is duidelijk en bevat voldoende informatie om te weten welk product je in handen hebt. Dit product werkt met een handige klikdop die makkelijk open te krijgen is. Zo werkt hij niet alleen zuinig, maar ook hygiënisch. Erg praktisch dus!

Geur: De geur is die van meiklokjes. De ganse Moringalijn bevat natuurlijk deze geur, hoewel er toch bij elk product wel een verschil in geur terug te vinden is. Ik vind deze geur ideaal voor de zomer, hij doet echt aan zon en vakantie denken. Hij ruikt zoet, maar niet overheersend. De zomerse geur van bloemen maakt je echt instant vrolijk. Hij is ook vrij subtiel, waardoor hij eigenlijk de ideale geur is om iemand cadeau te doen aangezien hij bij de meeste mensen wel in de smaak zal vallen.

Hij belooft: Een verfrissende Body Sorbet met de heerlijke geur van Moringa. Verzorgt, verfrist en verzacht de warme zomerhuid zonder te plakken.
·         Lichte Body Sorbet
·         Plakt niet
·         Hydrateerd tot wel 24 uur
·         Bevat verkoelende Aloë Vera
·         Perfect voor in de zomer!

Tip! Bewaar de Body Sorbet in de koelkast voor een extra verfrissende sensatie. Gebruik in combinatie met de Moringa Body Mist om langer te kunnen genieten van de heerlijke geur.Eigen ervaring: 
Op de foto hierboven zie je hoe het product er uit ziet. Het is niet echt een lotion, maar ook niet echt een gel, het zit er echt tussenin. Wanneer je het uitsmeert, voelt het lekker fris aan op je huid en is er niks crèmig aan. Je gebruikt deze dus best niet wanneer je huid een intense voeding nodig heeft, maar wel wanneer je een luchtige dekking wil in de warme zomermaanden.
Ik vind dat dit product vlotjes uit te smeren is en ook behoorlijk snel intrekt. Het voelt luchtig en fris aan qua textuur en dat is precies wat je verwacht van dit product. De geur blijft subtiel aanwezig na aanbrengen, maar je moet er niet van gaan verwachten dat je hem nog de hele dag zal ruiken. Ik vind hem niet plakkerig, ook niet aan mijn handen na het aanbrengen, maar toch moet je opletten met de vouwen in je arm- en knieholtes. Dat is de enige plaats waar hij een beetje plakkerig kan aanvoelen. Moringa niet niet mijn topfavoriet in geurlijn, maar ik ben zeker van plan eens een andere geur voor mezelf aan te schaffen van deze Body Sorbets!

Prijs: €11 voor 200 ML.
Score: 8/10
Product informatie: Aqua/Water (Solvent/Diluent), PEG-8 (Humectant), Glycerin (Humectant), Butylene Glycol (Humectant), Isododecane (Solvent), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Sodium Acrylates Crosspolymer-2 (Absorbent), Phenoxyethanol (Preservative), Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene (Solvent), Parfum/Fragrance (Fragrance), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Mel/Honey (Natural Additive), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Moringa Oleifera Seed Oil (Skin Conditioning Agent - Emollient), Carbomer (Stabiliser/Viscosity Modifier), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzophenone-3 (Ultraviolet Light Absorber), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Linalool (Fragrance Ingredient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Silica (Absorbent), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Skin Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), CI 19140/Yellow 5 (Colorant).

Ik ben alvast wel tevreden met dit nieuwe product van The Body Shop. Ik vind het fijn dat ze toch telkens proberen om iets nieuws te zoeken, buiten de standaard butters en lotions. Dit product is toch weer even wat anders qua textuur en voor mij is het de ideale verfrissing voor je huid in de zomer. Het plakt niet en voelt luchtig aan zodat je toch jezelf kan hydrateren na een douche of bad, zonder dat je even moet wachten om je weer kleren aan te trekken!


Hebben jullie al ervaring met de Body Sorbets van The Body Shop? Of zijn jullie ook wel benieuwd naar hun werking?

Julie x

13 opmerkingen:

 1. Ik kocht deze zondag en moet die dringend beginnen testen! Lijkt me zalig!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je hem ook kocht! Snel testen dus! ;-)

   Verwijderen
 2. Ik heb hem ook en ook in dezelfde geur. Echt een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik was zelf ook positief verrast! :-)

   Verwijderen
 3. Lijkt me een heerlijke geur, leuke tip ook om hem in de koelkast te bewaren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja in de zomer wil ik dit zeker gaan uitproberen! Lijkt me zalig verfrissend!

   Verwijderen
 4. Dit lijkt me een heerlijk product zeg! Ik ben zo benieuwd naar de body sorbets van the Body Shop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er voor mezelf ook eentje aanschaffen, aangezien deze eigenlijk van mijn moeder is! ;-)

   Verwijderen
 5. lijkt me lekker fris maar ik ben niet zo'n fan van de bloemige moringa dus voor mij is het een plus dat de geur snel vervliegt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze body sorbets zijn er ook in andere geuren: aardbei, grapefruit, mango en satsuma! :-)
   Misschien zijn die geschikter voor je?

   Verwijderen
 6. Ik ben hier zooooo benieuwd naar! Het lijkt me een erg fijn product :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snel naar de winkel om hem te testen dan! ;-)
   Waar wacht je nog op? :-D

   Verwijderen