dinsdag 13 mei 2014

Herontdekt: De wimperkruller

Jaren geleden geleden kocht ik uit nieuwsgierigheid een wimperkruller. Ik wou eens zien of zo'n marteltuig nu echt wel de moeite waard was om te gebruiken. Ja, ik noem het even een marteltuig aangezien toch wel een aantal vrouwen (en uiteraard alle mannen) dit ding ook daadwerkelijk als een marteltuig zien. Toegegeven, ik heb er ook wel 'mee geleden' hoor. Aangezien ik nogal onhandig ben zat er wel eens een beetje ooglid mee tussen in plaats van enkel wimpers. And believe me: plezant is anders. Dat en het feit dat ik het nut er niet van inzag, zorgde ervoor dat dit ding ergens ver vanachter in mijn schuif, kast of weet ik veel waar ergens belandde. Een tijdje geleden kwam ik dat 'marteltuig' weer eens tegen tijdens het rommelen. Aangezien ik vanalles probeer om zo mooi mogelijke wimpers te hebben, besloot ik het nog maar eens een kans te geven. Zeker aangezien m'n wimpers sterker aanvoelen door het gebruik van een wimperserum. 


Op deze foto zien m'n wimpers er vrij normaal uit. Ik schrik er wel van dat ze bijna m'n wenkbrauw raken. Of is dit gewoon dom van me en heeft iedereen dat egienlijk? (Mijn excuses voor m'n wenkbrauwen. Moet ze eens beter epileren blijkbaar)


Op deze foto is de krul al iets duidelijker. Persoonlijk vind ik het echt een heel erg mooi effect geven. Doordat je wimpers dan naar buiten 'geplooid' zijn, lijkt je blik veel opener en frisser. Net zoals gewoon mascara opdoen vaak al een wereld van verschil maakt. 


Bij deze foto moet nog wat uitleg bij veronderstel ik. Deze is wel erg hard ingezoomd (en hierdoor vrij wazig) waardoor je de krul goed ziet. Hetgene dat hier het meeste plaats op de foto inneemt is mijn neus trouwens, mijn oprechte excuses daarvoor. 

Nog 1 belangrijk ding voor ik afsluit: gebruik je wimperkruller altijd voor je je mascara opbrengt. Ik weet dat het verleidelijk is om het daarna (nog eens) te doen maar hier kan je je wimpers mee beschadigen. Ze kunnen aan je wimperkruller blijven plakken of afbreken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. 

Gebruiken jullie eigenlijk een wimperkruller?

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. Ik heb hem ookal tijden niet meer gebruikt maar misschien moet ik hem toch maar eens onder het stof vandaan halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik er zelf geen omdat ik enkel die van ELF heb, en ik heb er dus al 3-4 keer m'n oog bijna mee uitgestoken. Ik ga eens eentje kopen die iets minder gebogen is en beter bij mijn oogvorm past :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook die van ELF en ben daar best tevreden mee!
   Hopelijk maak ik geen ongelukjes mee... ;-)

   Verwijderen
 3. Ik gebruik mijn kruller ook weer na een paar maanden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had een tijdje geleden eentje gehad, maar omdat ik het ook als 'marteltuig' zag heb ik hem maar weggestopt..maar sinds de laatste weken ben ik er ook helemaal weg van! Hij laat je winpers echt langer lijken en ik vind het heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had er nooit een omdat ik dacht dat het zo ontzettend slecht was. Toch besloot ik het te proberen met eentje van één euro ofzo en ik kan echt niet meer zonder!

  BeantwoordenVerwijderen